Jj, to bylo tady....Fiatek se jmenoval Šmoula a vypadal pěkně Já už bych teda spíš šel do toho 6ti kvaltu.....sice Fiaty nemusím, ale to Coupe se fakt povedlo a nestyděl bych se za něho! Podle mě velice povedené auto
No to modré s tím pruhem je pecka...hodně se mi líbí. Jinak 6-kvalt mají pouze Limited edition a Turbo plus - ale obě verze stojí většinou docela dost.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
Chlapi, shanim nejake auto pro segru.
Cena do 50t Kc, benzin (max. 1.6), sedan nebo HB, muze byt i 3dver, ne kombi, r.v. aspon 98.
Zadny tuning/tuzing.
Libi se napr. Astra G, Clio, Megane, Nissan Almera atd...
Kdybyste nekdo neco takoveho nabizel tak mi dejte vedet.
M@C píše:Chlapi, shanim nejake auto pro segru.
Cena do 50t Kc, benzin (max. 1.6), sedan nebo HB, muze byt i 3dver, ne kombi, r.v. aspon 98.
Zadny tuning/tuzing.
Libi se napr. Astra G, Clio, Megane, Nissan Almera atd...
Kdybyste nekdo neco takoveho nabizel tak mi dejte vedet.
Naposledy upravil(a) Dolph dne 03 říj 2010 15:41, celkem upraveno 2 x.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
Dolph: to zni dobre. Sice trosku starsi nez chtela, ale zas to vyvazi nizsi cena nez kolik za to chtela dat. Ikdyz 35 za r.v. 96 neni malo
Posli prosim foto na xxx , mrknu a preposlu to sestre, zda se ji to bude libit... Diky.
Naposledy upravil(a) M@C dne 11 lis 2020 19:39, celkem upraveno 1 x.
to motor:
chystám se dělat podobné nájezdy jako máš v inzerátu,co bys za ně chtěl? díky..hod to do SZ at nezapomenu kouknout,kdybys to napsal sem. díky
Pokud by starý kontakt do toho šel tak v tom nevidím problém... Mám ale obavu, aby nepřišel o nějaké výhodu, když jetta se "přes něj přehnala" teprve někdy v únoru letošního roku... Jinak pokud by do toho šel... tak bych určitě využil
PS: nemůžeš to prosím v průběhu dvou tří týdnů zjistit? díky
Mr. Favo píše:panove mam na prodej stale sportovni volant nepotrebujete nekdo?co flanel?
dale mi doma zavazi od pritelkyne stepr kdyby ho nekdo chtel tak za 400kc
Blbá barva stříkat se mi to nechce, zase další prachy v pytli + není k tomu nába nakonec ten volant není tak hrozný takže to chvíli budu muset přežít
Mr. Favo píše:panove mam na prodej stale sportovni volant nepotrebujete nekdo?co flanel?
dale mi doma zavazi od pritelkyne stepr kdyby ho nekdo chtel tak za 400kc
Blbá barva stříkat se mi to nechce, zase další prachy v pytli + není k tomu nába nakonec ten volant není tak hrozný takže to chvíli budu muset přežít
ok
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
mel sem na mysli duhove, chromy mam. na netu je taky najdu ale jestli se nekomu zbytecne vali tak je zneuziju, a jeste se mi nechce platit postovny kvuli toho ze tady neni zadny spravny obchod.
blastertom píše:mel sem na mysli duhove, chromy mam. na netu je taky najdu ale jestli se nekomu zbytecne vali tak je zneuziju, a jeste se mi nechce platit postovny kvuli toho ze tady neni zadny spravny obchod.
zajed do detmarek tam je obchod dobrej meli je tam je to vedle hospody myslim ze se jmenuje u švagru nebo tak nejak.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
REMIX: urcite si je koupim ale ty chromy si dam dopredu ale pokud je vazne chces tak v obchode je maj za kilo a nebo denis.gti ma navic ale draz treba pujde dolu s cenou a jeste k tomu se na burzu nedostanu,
Mr. Favo: jo urcite se tam podivam ale jeste potrebuju lepsi instrukce, myslis tam na koukoulne kousek od benzinky? asi tam sjedu
jak pojedes s karvine benzinku budes mit po prave strane prejedes most a kousek dal po leve sstrane bude pakoviste tam bude ten odchod hned vedle je hospoda.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i