já to tak teda pochopil...Takeshi píše:to je ironie ale ne?X-Ray píše:Tak ten Passat.....NÁDHERA!!!!!!!!!!!!! VW se opět překonaloNejlepší auto na světě. Snad do něj budou dávat i tu 1,2TSi.
Fotka měsíce z internetu
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- creater
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotka měsíce z internetu
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
jasný že ironie. To s tím motorem jsem tam napsal aby to došlo každýmuTakeshi píše:to je ironie ale ne?X-Ray píše:Tak ten Passat.....NÁDHERA!!!!!!!!!!!!! VW se opět překonaloNejlepší auto na světě. Snad do něj budou dávat i tu 1,2TSi.

- creater
- Kontaktovat uživatele:
"Benzinové motory tedy zastupují čtyřválce 1,4 TSI/90 kW, 1,8 TSI/118 kW, 2,0 TSI/155 kW a vidlicový šestiválec 3,6 l/220 kW. Turbodiesely jsou tři: 1,6 TDI/77 kW, 2,0 TDI/103 kW ve dvou variantách: základní a ekologické Blue a konečně motor stejného objemu se 125 kW. Kromě nich existují ještě zážehové přeplňované čtrnáctistovky EcoFuel se 110 kW a MultiFuel se 118 kW. První spaluje CNG a chce jej 6,6 m3 na 100 km, druhá konzumuje ethanol E85. Kromě základního turbodieselu a vidlicového šestiválce můžou být všechny pohonné jednotky kombinovány s dvouspojkovým ústrojím DSG, k V6 se dodává výhradně automat."
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
- Jirka.Kolouch
Ten Passat
Docela by mě zajímalo, co vydrží ty vyhnané 1.4ky apod. 

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
V takovém autě bych tomu dal tak 100tis. a tradá do věčných lovišť 

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V lepsi vybave tam pro pocit luxusu dostanete i analogovy hodinky na palubku, v socialni verzi je tam tlacitko vystraznejch blinkru. Asi uz se to priblizuje Bentley a Maserati 

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale o to jde, 3 roky a nový autoDweeb píše:V takovém autě bych tomu dal tak 100tis. a tradá do věčných lovišť
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Tak tak,je to spotřebák třeba jako mobil 

Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
- Jirka.Kolouch
Je fakt, že telefon mi víc jak rok a půl, 2 roky nevydrží a už od 1. roku se pomalu sere. Všude se hne se mnou, do garáže, mám ho tam položený když lakuju, brousím, vyvařuju, párkrát se vykoupal v ředidle
, ale pořád funguje..., protože je potřeba pořád něco vyřizovat. Že ho prostě musím obměnit jednou za čas, to beru, ale že bych měl po stejné době měnit auto za půl mega?
To se vsadím, že motor z Mazdy, který má teď 188 tis. +- mi i přes to, že se s ním bude sem tam závodit vydrží o hooooodně víc, než ty moderní plivátka
Ono je možná hezké, že se z toho motůrku dá dostat tolik za pár korun, uveze to 2tunové auto a třeba to nebude mít emise, ale čemu to pomůže, když to bude za pár tisíc kiláků v prdeli? Tedy třeba nebude, ale nevěřím tomu...
A všechno je to kvůli nějakým emisím
Všechno co má předponu EKO nebo BIO se mi ze zásady příčí, protože je to dle mého názoru jen zbytečná pračka na peníze
I ta velmi ekologická a ovzduší údajně stravitelná paliva - k čemu? Ekologické příměsy akorát zvedly cenu paliv a vůbec ničemu to neprospělo - nepočítám-li těch pár lidí, kteří si na tom namastily kapsy.
Já do auta budu vždycky lét benzín, možná naftu, ale různá rádo by pořádná paliva do toho lét nebudu. V mém životě ropa ještě bude a mé děti to na ten benzín taky ještě nějak doklepou
Tak, a teď ať si říká kdo chce co chce...

To se vsadím, že motor z Mazdy, který má teď 188 tis. +- mi i přes to, že se s ním bude sem tam závodit vydrží o hooooodně víc, než ty moderní plivátka

Ono je možná hezké, že se z toho motůrku dá dostat tolik za pár korun, uveze to 2tunové auto a třeba to nebude mít emise, ale čemu to pomůže, když to bude za pár tisíc kiláků v prdeli? Tedy třeba nebude, ale nevěřím tomu...
A všechno je to kvůli nějakým emisím

Já do auta budu vždycky lét benzín, možná naftu, ale různá rádo by pořádná paliva do toho lét nebudu. V mém životě ropa ještě bude a mé děti to na ten benzín taky ještě nějak doklepou

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nikomu ale v důsledku nedochází, že to přetavení auta jako je passat taky něco sežere a nakonec bude mít vyšší emise než moje 12 let stará mrcha s trojnásobným motorem 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
ono navíc při kvalitě toho servisu a Longlife olejům je ještě rád, když těch 100tis. najedeEiffel píše:ale o to jde, 3 roky a nový autoDweeb píše:V takovém autě bych tomu dal tak 100tis. a tradá do věčných lovišť

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to mi nepřísluší soudit, i když to pojede, tak ten motor bude utahanej jako prase
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Jj tahle je krasnaKroci píše:kdybych mel jednou e36, tak bych rad aby vypadala nejak takto, neskutecna bombice tohle auto ...

KEHO rennsport
Eiffel píše:ale o to jde, 3 roky a nový autoDweeb píše:V takovém autě bych tomu dal tak 100tis. a tradá do věčných lovišť
Tím akorát dospějí k tomu, že si každý raději koupí starý auto, který v pohodě ujede 300tis. a na ty jejich přeplňený 120ky se jim každej z vysoka vys***

Samý odborník na životnost motoru
, chlapci neplýtvejte svými znalostmi zde, ale zkuste napsat třeba do VW group a podělte se s nimi o Váš názor. 

das Auto
- Jirka.Kolouch
Já jen psal svůj osobní názor
A měnit ho nebudu... To si raději koupím ojeté auto než nového Passata s 1.4kou v turbu 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V-Y-V-I - vidim to stejne
. Tady je kazdy velky odbornik pres vsecko. Budu se dal bavit, nad nekterymi prispevky

Audi Coupe Quattro
ehmJirka.Kolouch píše:Všechno co má předponu EKO nebo BIO se mi ze zásady příčí, protože je to dle mého názoru jen zbytečná pračka na peníze

problem je ten ze BIO vubec pracka na prachy bejt nemela...melo to spis pritahnout prachy mistnim farmam a malejm obchodnikum treba s domaci zeleninou. Ted si pod pojmem bio kazdej predstavuje super zradlo bez ecek a vsech umelotin a mysli si ze s tim zhube coz je taky kravina jak cyp 

Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
David a Goliáš, z jedné akce kde jsem byl 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
na tu 650 asi už sk. B nestačí
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
má to max hmotnost prý v TP 6 tun, takže to má i mýto 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Ty vole, ten pick-up je dokonalej.... skoda ze si nerek kde to je, bych prijel na foceni lupem 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to byla malá komorní akce ve Svitavách, mělo přijet jen max 20 aut 

celá galerka http://picasaweb.google.com/caddy.rb/Al ... iceSvitavy#" onclick="window.open(this.href);return false;

celá galerka http://picasaweb.google.com/caddy.rb/Al ... iceSvitavy#" onclick="window.open(this.href);return false;
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Tohle by si mi libilo..... Je to impala ze jo ???

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
ta impala je naprosto dokonalá a k F650 se vyjadřovat nebudu, to už před časem na AHC, prostě ideál kára 

VW - Very Wonderful
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je to impala, na prodej s čistopisem TP za 250.000, ve 100% stavu, je to SS, takže samosvor, motor je uškrcený na 260 koní, úpravou za 10.000,- (ne čip) lze zvýšit na plný výkon 350 koní, jako má corvette, krouťák má 450 Nm, ale po úpravě se zvýší na hodnoty vette.
Chcete někdo kontakt?
Chcete někdo kontakt?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Foto me nefunguje...... 

Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
dokonalostEiffel píše:je to impala, na prodej s čistopisem TP za 250.000, ve 100% stavu, je to SS, takže samosvor, motor je uškrcený na 260 koní, úpravou za 10.000,- (ne čip) lze zvýšit na plný výkon 350 koní, jako má corvette, krouťák má 450 Nm, ale po úpravě se zvýší na hodnoty vette.
Chcete někdo kontakt?

VW - Very Wonderful