Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
individual felicie od typického českého "tunera"Kroci píše:rekl bych ze individual felicie
uvidíme, každopádně za tu cenu za jakou se daj v Polsku pořídit mě to netrápíBeaver píše:No ty kotouce jsou navrzeny tak, aby ty desky prave holilySmir se s tim.
mám stejnou kombinaci jako ty a je to naprosto v pohodě.Ty desky nijak rychle nemizej,čekal jsem to horší.kubi píše:Desky ATE, do ATE třmenůAle teď se drbu, jestli jsem neměl vzít spíš i desky Brembo.... jestli to nebude pištět nebo je kotouč neoholí na prvním rohu
před týdnem viděno na cestě Brno-Třebíč a vypadá furt stejněDENI píše:dělal s tim pak někdo něco? jezdí to ještě?Květoslávek píše:další foto stejného vozu:) po deniho zásahu:)
spíš ať si to popeláři nespletou a nevyvezou ti topepecl píše:Vždy jsem byl odpůrce pojízdnejch nedodělanejch aut apod, ale v současným stavu, kdy nemám náhradní vozidlo, mě čeká zima v krysí podobě a parkování popelnice vedle popelnice..Doufám, že na jaře ta černá plastová spadne do lesa na záda, až uvidí tu proměnu.. Tahle zima bude dlouhá...
![]()
Taky bych raději na zimu něco se střechou, ale tohle byla pro mě celkem výhodná nabídka, takže nešlo říct neRudi píše:m.arty - nemáš těch kabrií moc?
Don't be hatin'Kein píše:individual felicie od typického českého "tunera"Kroci píše:rekl bych ze individual felicie
Kua, hezka sestava, skoda, ze jsem nemohlZemi píše:Džej dý em mýtink... Jelo se do kopce a tohle nas nahore cekalo... Prekrasna mlha.
Prijel i Borek s Fabii...meerecheck píše:Kua, hezka sestava, skoda, ze jsem nemohlZemi píše:Džej dý em mýtink... Jelo se do kopce a tohle nas nahore cekalo... Prekrasna mlha.
to je letniAR166 píše:kroci zimni setup bude fajn.![]()