Edit: ono to tak už skoro je

To je hodne dobryLukin_GSi píše:něco pro Kubiho.. LEGÁLNÍ C20LET V ASTŘE![]()
![]()
![]()
![]()
http://tuning.sbazar.cz/astra-f-turbo-p ... 99756.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tome jaka astra me ten odkaz nesel a to bude jako family car?Tiger.s píše:Tak zíttra ráno se Astra veze domu
to je zralé spíš na flexuBerry píše:Chudak kadett a jeste takovou raketu za to, to je zraly na odtuzeni
Ahoj : Astra je doma protoo asik ten odkaz nemakal je to tmavě modrej caravan s 2,0dti pod kapotou s výbavou elegance..Moc pěkný svezeníčko... Zatím to bude jako pracant z jara na barák a pak fejmily carBerry píše:Tome jaka astra me ten odkaz nesel a to bude jako family car?Tiger.s píše:Tak zíttra ráno se Astra veze domu
No právě, že já možná budu schánět něco na zimu, protože golfík se začína kravit a tak pokukuju, co se dá sehnat. Chtěl bych tigru, ale tu za 15 neseženu, tak připadá spíš v úvahu corsa nebo astra f. Ale uvidim, třeba se golfík vzpamatujeBerry píše:Cena je myslim hodne dobra i na to ze nema STK, kouknete se kolik je Cors s motore X12XE (ktery si myslim spolu s X14XE nej volba do corsy B) a pak i kdyby tam byl nejaky problem, coz tipuju na vahu vzduchu nebo EGR ventil, tak je to porad sranda, a dle km by tam mohl se menit retez s napinakem, coz vyjde levneji nez klasicke rozvody. Skoda ze to nebylo pred dvema mesici bych ji asi vzalkdyz jsem shanel auto tak zadna corsa X12XE a X14XE nebyla
A sundaji se ji zadni hrozny svetla i ty predni, da se nejaky podvozek, udelal by se komplet vyfuk, ktery mozna je taky po smrti, jak byva zvykem, nejaky kolecka (8x14 + 9x14) a muze frcet dal, kurva ja dostal chut delat corsu:D
já ti nevim jestli to pomuže ale 70kg v kufru je celkem zbytečná zátěž u auta hnanýho na předekbeago píše:dubi: tigru na zimu nedoporucuju...leda ze bys dal dva pytle cementu do kufru