btw: jo a pak na omw sem videl arr166

.. a já tam viděl i Šárku.JOE_Cik píše:tebe sem nevidel....zjevil ses mi
![]()
btw: jo a pak na omw sem videl arr166
To sedi, jelo se do Ikei vybrat obejvak a loznici, ja na oplatku vyfasoval na celej den Vitoura......JOE_Cik píše:neska kolem 13,20 u přehrady smerem na brezovou neco velikyho vypadalo to jako X5 ....
je to mozny????![]()
![]()
tak to uz je docela masakrpavelini píše:Ja dnes zvookyho, hele Rado, uz jsi nam domluvil to odstrojeni, pripravu na lak a nastrojeni? Nejakou k.urvu mu taky prece sezeneme ne?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V pondeli ti ukazu prepis icg a uzasnou hodinovou nahravku telefonniho hovoru na dnesni tema, no mazec, hihi![]()
Vláďa říkala.. A taky podotkla, že takhle špinavý auto jsem nikdy neměl.ARV6 píše:Tak pro poradek vcera jsem se stavil pro palivo na sokolovskym Omw, byl tam pan Joe s kumpanama a pan Zvooky se stavil na pozdrav
A asi pred hodinou pod spitalem sla pani AR166 s kocarem s mladou pani
No po 15tkm mi asi zacina hucet zkurveny Valeo lozisko spojky, tudiz mela ta devka plechova minus, zadny myti, panicek byl nasranej...AR166 píše:přes tu špínu tě nepoznala: "to přeci nemůže být on, s tím by Láďa nejel".
Uz mas splneno tak co s tebouAR166 píše:jj, mejt se ma az za zasluhy. je treba nejsem mytej rok.
ale jo pohoda, uzival jsem si to, miluju to autoV12 píše:a co ledviny, v poho bo odrazeny??
Prd, to bylo Sprinterem, hihi, ale na Tebe mam hosanku celkem stesti, nedluzim me nejake prachy?zvooky píše:Nic zvlastního to jeho auto se nezastaví
Tak jsem se neukazal vidpavelini píše:Dnes zvooky prokecal snidani u me na dilne a zitra to vypada, opet se ve stejny cas, ukaze.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()