to víš, ten všemi odsuzavanej samolepka tjůnynk je z5, jenom už to neni samolepka tjůnynk, ale STYL!neuspeed píše:Moc nechápu ten polepenej blatník viděl sem o ted i na finále tc,To je zas nějáká nová moda?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
to víš, ten všemi odsuzavanej samolepka tjůnynk je z5, jenom už to neni samolepka tjůnynk, ale STYL!neuspeed píše:Moc nechápu ten polepenej blatník viděl sem o ted i na finále tc,To je zas nějáká nová moda?
nad tim jsem premyslel, ale netusim, kde se to da sehnat. Videl jsem to jen na americkejch autech od turtle ...Berry píše:A pred zahradku kšilt a je to štyl
balíček včera předán "přepravci" .... v sobotu je v PrahéKroci píše:.... jeste ted budu mit od bočiho stylovou zahradku, tak jsem zvedavej jak to bude vypadat ...
Co se mi moc nezamlouvá: polepenej blatník, maska, kola. Pokud by na autě byla jen jedna z těchto 3 věcí, tak to bude fajn, ale takhle mi to přijde už nějaké moc překombinované.... Já celkově moc nemám rád ten dnešní moderní styl s plno blbostma na střeše (to zatím nemáš, ale koukal jsem, že to přijde) a s rezavýma dílama karoserie...Kroci píše:Ja to beru, ale na drohou starnu, abych vysvetlil proc tak ci onak ... delam favo, ktery nema kde kdo, favo, ktery jste jeste z internetu nestahli, favo, ktery je nicim vyjimecny (ne napadem, ale veci, ktera jeste na favu nebyla .... ) ....
to uz je vec jina, to je vec vkusu ... a stejne jako kazdy jiny "styl" i tenhle má sve priznivce a naopak ...m.artty píše:Co se mi moc nezamlouvá: polepenej blatník, maska, kola. Pokud by na autě byla jen jedna z těchto 3 věcí, tak to bude fajn, ale takhle mi to přijde už nějaké moc překombinované.... Já celkově moc nemám rád ten dnešní moderní styl s plno blbostma na střeše (to zatím nemáš, ale koukal jsem, že to přijde) a s rezavýma dílama karoserie...Kroci píše:Ja to beru, ale na drohou starnu, abych vysvetlil proc tak ci onak ... delam favo, ktery nema kde kdo, favo, ktery jste jeste z internetu nestahli, favo, ktery je nicim vyjimecny (ne napadem, ale veci, ktera jeste na favu nebyla .... ) ....
jo daří se ti to, mně se to taky líbí...i když teda jak píšeš, podobný fávo sem neviděl, ale ty nápady žádná novina nejsou, ale neska vymyslet něco novýho je těžkýKroci píše:Ja to beru, ale na drohou starnu, abych vysvetlil proc tak ci onak ... delam favo, ktery nema kde kdo, favo, ktery jste jeste z internetu nestahli, favo, ktery je nicim vyjimecny (ne napadem, ale veci, ktera jeste na favu nebyla .... ) ....m.artty píše:Bývaly doby, kdy se mi to fávo líbilo víc
vsak proto jsem dopsal tu zavorku, presne jak rikas, v dnesni dobe vymyslet neco originalniho je dost tezky ... ja volil tu drouhou cestu "pouzit to, co uz je, jinak ... " jestli mi rozumis ...Jardafox píše:jo daří se ti to, mně se to taky líbí...i když teda jak píšeš, podobný fávo sem neviděl, ale ty nápady žádná novina nejsou, ale neska vymyslet něco novýho je těžkýKroci píše:Ja to beru, ale na drohou starnu, abych vysvetlil proc tak ci onak ... delam favo, ktery nema kde kdo, favo, ktery jste jeste z internetu nestahli, favo, ktery je nicim vyjimecny (ne napadem, ale veci, ktera jeste na favu nebyla .... ) ....m.artty píše:Bývaly doby, kdy se mi to fávo líbilo víc
tak s ružovou bych se ani nedivilcrazyape píše:jo fotak tu silenou barvu odmitl fotit.....
ano, konecne jsem se odhodlal. lak za 50 000,- to ale nebude, spis garazova matna.Kroci píše:alfice krasna
ar166: ty budes fagla varit a lakovat?