jen škoda, že nebyla champion
 jen škoda, že nebyla champion 
Ano, je to z toho GSIčka, ze kterého má Tigr motorBL4zer píše:Já bych řekl že to je z toho oplíka co ste vykuchali s tigrsem

Lišty bych nechal černý (popř. nalakovat do černý) a ty mračítka dej do zadku už !m.artty píše:Bylo potřeba to trošku poopravit, ať se s tím dá jezdit.... poznáte někdo, z čeho pochází ten červený plech? Kubi, né, že to prozradíš
Jedna fotka z včerejška, pro potěšení. Doufám, že do jara se mi podaří dolakovat lišty na přední nárazník a budu je tam moct konečně dát a vyměnit tu červenou vzadu

mám je dost vybledlý....
  mám je dost vybledlý....  a ty světla tam dej origo v el. a je to
 a ty světla tam dej origo v el. a je to   svítí to skvěle a to naklápění používám co chvilka když ho napakuju lidma nebo kufr
 svítí to skvěle a to naklápění používám co chvilka když ho napakuju lidma nebo kufr  

Elektrická světla najdeme i pro pana kubiho, a pepík tu má šíbr
  Elektrická světla najdeme i pro pana kubiho, a pepík tu má šíbr   Jinak já bych rád nárazník k mlhovkám, mlhovky mám
  Jinak já bych rád nárazník k mlhovkám, mlhovky mám  
 Dám do kupy tu zahrádku a uvidíme jak bude počasí, chtěl bych jet do čech tak že bych to spojil v jedno
 Dám do kupy tu zahrádku a uvidíme jak bude počasí, chtěl bych jet do čech tak že bych to spojil v jedno   a ke Kubimu bych měl jet pro okna
 a ke Kubimu bych měl jet pro okna  

Ty mají s pantama.
  Ty mají s pantama. ale Kadetta GSi bez TP za děkuju asi nesplaším
 ale Kadetta GSi bez TP za děkuju asi nesplaším 
Což není lehké,moc jich není vidět...m.artty píše:Z NexieTy mají s pantama.

taky ze nepotkam, kdyz se ji vzdycky vyhnu
 taky ze nepotkam, kdyz se ji vzdycky vyhnu 
 jen to chce opravdu tvrdy kvalitni podvozek co se nehne
 jen to chce opravdu tvrdy kvalitni podvozek co se nehne  

Pokud budou pěkný tak se určitě domluvíme
 Pokud budou pěkný tak se určitě domluvíme  

DíkySmithy píše:Berry ET bylo 37