Hledá se červený Hyundai Scoupe - odměna

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Odpovědět
Yurii

Hledá se červený Hyundai Scoupe - odměna

Příspěvek od Yurii »

Omluvte ten název ale třeba to bude fungovat ;)
Takže dneska jsem našel a zase ztratil Scoupe na kterém jsou prokazatelně volant a poklice z mého Modráka ukradeného cca před týdnem, takže budu velice rád za jakoukoli informaci o tom, kde po Praze se tohle červené Scoupe LS 1993 SPZ: 3A1 2158 pohybuje nebo ještě líp kde přes noc parkuje. http://picasaweb.google.cz/YuriiGT/Moje ... zimScoupe# Je šance že modráka i když na součástky najdu a že bude někde v okolí tohohle červeného.

Obrázek

Někdo může namítat že to je náhoda, nicméně sem přesvědčenej o tom, že ten volant i poklice jsou opravdu moje (poklice poznám podle toho jak na nich je oloupaná barva a volant má po domácku dělanou nábu která je zvenku poznat taky.

Řidič evidentně na něčem jede, má těkavej pohled, trhavý pohyby, se a nemá evidentně moc prachů na benál černý střapatý vlasy asi 180cm ostrý rysy, včera měl na sobě černou bundu (včera delší dobu stál po barranďákem a šel na benzínku pro benzín... pak ho odstavil o pár kilometrů dál ale stihli jsme ho ztratit načeš sme ho ráno náhodou objevili tam kde teď je.)
Dnes přes noc a dnes přes den stálo na Výtoni pod železničním mostem přesně TADY

Takhle vypadal můj volant
Obrázek

Bohužel, stalo se přesně to co jsem nechtěl :( Přijel jsem z práce domů a místo toho abych tam jel a cekal az si pan fetak prijde pro svoji kraxnu a dovede men k mymu milackovi. Jsem jeste po ceste z prace zkontroloval jestli tam je (byl tam) a naces sem se jeste stavil u mlady v Modranech a za hodinku vola kamarad ze jel okolo a auto tam uz nestoji... :( ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Sem debil, debil, debil a jeste jednou debil....

Policajty jsem odpoledne kdyz jsem prisel na to ze tam to auto stoj samozrejme zavolal, po hodine, dvaceti minutach a trech urgencich na tisnovy lince konecne kluci dorazili :( Vyfotili auto, rekli ze ho prolustrovali a vsechno je OK, podivili se nad tim, ze nema dva roky technickou a emise, oznamili mi ze ten typek co s tim vcera jel nebude mjitel protoze je auto napsany na zenskou, vyslechli si muj srdceryvnej pribeh,legitimovali mne a odjeli... Prej ze dal mam veci kolem auta resit s tim typkem co ma na starosti muj spis... kterej mi rano sliboval ze zavola a vysral se na to prestoze sem to taky urgoval...

POKUD NĚKDO VÍTE KDE SE TOHLE AUTO PO PRAZE POHYBUJE, BUDU VÁM VELICE VDĚČNÝ ZA KAŽDOU POMOC A V PŘÍPADĚ ŽE TO POMŮŘE NALEZENÍ MĚHO MILÁČKA, JSEM OCHOTNÝ I TROCHU PROVĚTRAT SVOJÍ KASIČKU CO TAKHLE TŘEBA 3000,-?
Kontakt na mne(Jirka): 737 339 494
Pětka f kombajnu

Mustang88

Re: Hledá se červený Hyundai Scoupe - odměna

Příspěvek od Mustang88 »

Zdar mam dojem že jsem ho dnes viděl na Libuši vijíždel z Betáňské ulice na Libušskou směr dolů ke Thomayerovce. Nejsme si jist značkou moc jsem nestíhal pač vylítl s ulice a hned se zařadil mezi auto a jel pryč ja čekal na semaforu docela mu to řvalo.
Renault Avantime 3.0 V6 - 152 kw
Renault Laguna II 1.8 16V - 88 kw
Renault Megane II 1.6 16V - 81 kw
Renault Laguna 1.6 16V - 79 kw
Renault 21 sedan 1.8 8V - 66 kw

http://mustang88.rajce.idnes.cz/

Kein

Příspěvek od Kein »

Pokud mohu poradit, - sežeň si starý mobil a SIM, nabij baterku na plno, zapni jej, a až potkáš zase to auto pokus se ho umístit na auto - buď někde ze spodu na nárazník, nebo mezi žebra nebo někde kde víš, že bude držet přidělaný autopáskou. Pokud budou policajti co k čemu, jsou schopni mobil sledovat, zaleží na jejich chuti něco dělat. Ty sám na operátora zavolat nemůžeš, musí to být orgáni. Je to teda jen takovej nápad, mobily se totiž podle toho hledají bežně.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Kluci děkuju za rady u tý Thomayerky bych řek že určo byl on ;) nakonec jsme ho našli pár bloků od Novodvorský a vzali si co mi patří i s celým mým autem: https://hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=19&t=16105
Jinak tu fintu s mobilem jsem měl taky připravenou ale nakonec nebyla třeba ;)
Pětka f kombajnu

fannyna.t

Příspěvek od fannyna.t »

gratuluju k nalezení:) a chtěla jsem se zeptat tos ho na tý Novodvorský našel ty náhodou? nebo ti dal někdo informace?
Ptám se protože mám stejnej probl=m s přítelem v pondělí nám ukradli VW Golfa http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=66&t=97392" onclick="window.open(this.href);return false;
Furt se ho snažíme najít v okolí ale nějak nic..asi je už rozdělanej na součástky:( ale furt tajně doufáme... tak jsem se jen chtěla zeptat jestli němáš nějákou radu nebo tak:)
Předem díky a ještě jednou gratuluju=)

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Noo ono to byl ovšechno tak trochu dílem náhody... :( Žádnou metodiku na vyhledávání jsem bohužel nevyvinul. Jen mam známý zrovna na místech kde ten vůl s červenym jezdil, až nás k mojemu nakonec doved. Myslim si že můžeš bejt v klidu takový starý střepy jako moje auto nebo ten golf (mimojiné už jsem koukal a budu koukat) se nikomu nevyplatí rozebírat na díly, to se někdo chtěl jenom povozit nebo si ho vyhlídnul někdo kdo z něj potřeboval pár dílů a zbytek zůstane kompletní.

Holt to chce hledat, jestli měl tne golf nějáký pěkný kola tak to chce hledat po Pražskejch inzercích jeslti někdo nebude prodávat stejný nebo podobný a pak si ho jet oťuknout...
Pětka f kombajnu

fannyna.t

Příspěvek od fannyna.t »

Tak to jo...:) to je dobře pak jsem četla ten příběh jak si sem psal:) a je super, že to mělo happy end:) hh.. tak děkujeme moc za povzbuzení, protože to je teď potřeba=)
Jojo na netu sledujeme a objeli sme snad všechny vrakoviště v Praze a kolem...ale nějáký hovado nám řeklo, že i kdyby ho tam měli tak nám to stejně neřeknou..což fakt nepotěší, no... takže to taky docela ztěžuje hledání, protože už nějak není důvěra, že ho tam fakt nemaj...
Je to těžký no..ale potěší takovej příběh jako je tvůůj:)

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“