Bydlíte někdo v okolí ? Co by ste mi doporučili ?
Chci nějakou rozumnou rychlost, aby to nepadalo a nechci dávat nějakej balík jako aktivační poplatek.
Poskytovatelé internetu, Praha Libeň ??
Moderátor: Rudi
Poskytovatelé internetu, Praha Libeň ??
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poskytovatelé internetu, Praha Libeň ??
my jsme si zavedli doma O2, i když na to spousta lidí nadává, tak nám to jede stabilně a kromě asi 3 dní za poslední dva roky se nestalo, že by nefungoval. Pokud podepíšeš dvouletou smlouvu, tak poplatek za aktivaci neplatíš a modem jsme dostali a 1 kč. Stojí nás desetimega 600 měsíčně a není nutný platit hlasový služby.Trhyy píše:Bydlíte někdo v okolí ? Co by ste mi doporučili ?
Chci nějakou rozumnou rychlost, aby to nepadalo a nechci dávat nějakej balík jako aktivační poplatek.
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
O2 nabízí ukrutnej download (ale stejně je agregovanej a je vysloveně o štěstí kolik uživatelů to s tebou bude sdílet), ale zato úplně na hovno upload. Pro běžný "surfaře" to je zřejmě fuk, ale mně absolutně nevyhovuje linka co nemá aspoň 2 Mbit upload. Na UPC jsem slyšel nějaký reference, že občas mají podivuhodné výpadky, ale nevím jestli to nebyl jen lokální problém v Brně. Brno má totiž nejepšího poskytovatele NetBox, kde za šestikilo dostanete linku 50/10, což oproti O2 je nebe a dudy
Prahu k Trhyyho smule nepokrývají, ale možná se tam bude vyskytovat nějakej podobnej místní poskytovatel.

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
můžu se přisrat k tématu? tohle zrovna řeší sestra v Záběhlicích, přesněji nějakej Hamerskej rybník
zatím to vypadá na to UPC, který má teď akci na půl roku jen za 250,-
v Brně máme už 5 let UPC a jak psal Beaver, občasný výpadky tam byly, ale poslední dobou je všechno v pohodě, jednou za čas je potřeba vyplnit výpovědní formulář a voni vám hned zavolají a vo pár stovek sleví, jen aby nepřišli o zákazníky, takže pohoda:)
zatím to vypadá na to UPC, který má teď akci na půl roku jen za 250,-
v Brně máme už 5 let UPC a jak psal Beaver, občasný výpadky tam byly, ale poslední dobou je všechno v pohodě, jednou za čas je potřeba vyplnit výpovědní formulář a voni vám hned zavolají a vo pár stovek sleví, jen aby nepřišli o zákazníky, takže pohoda:)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
máme doma O2 už asi druhej rok a pohoda, vypadlo to snad jednou asi na 3hod. během celýho roku, jinak to drží. Předtím wifi a ta klidně padala 1x tejdně. Nicméně jak píše Beaver, ten upload je někdy fakt k nasrání, ale to je tak jediný mínus.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Já to potřebuju do firmy, takže nějakej pomalejší upload mi nějak neva, potřebuju hlavně odesílat maily a běžně koukat po netu, stahovat filmy můžu doma 

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
tak to si myslim, že to O2 bude asi i spolehlivě stačit
VW - Very Wonderful