Mám nabídku na Renault Kangoo 1.9D komůrka 2002 za 40tis kastle 180 tis, nový motor 30tis najeto.. má to smysl? Chci něco spolehlivého a o těch renaultech jsem z této doby nečetl nic moc spolehlivost... potřebuju něco této velikosti, nyní jsem jezdil Pickupem formanem a felicii 1.9d a to byla kasička...co by jste doporučili? jde hlavně o tu spolehlivost a relativně nízké náklady na provoz...
děkuji moc za typy
Pracovní dodávka do 100tis
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Re: Pracovní dodávka do 100tis
nikdo nemá zkušenosti?
moc toho na netu není, další věc, tyhle auta jsou většinou používaný prasatama ve firmě
takže se to bude sypat tak jako tak, spíš mě zajímalo co bude tak nejlepší.vůbec nevím jak jsou an tom fordy nebo opel..hlavně naftové motory

jestli na tebe byla drahá felda 1,9D, tak nevim, co řekneš na kangoo. Je to stará nafta, takže tu jedině uhoníš, ale jinak by to na nic nemělo trpět. Max. zkusit naftovou caddynu/ incu, ale je to taky klasika 1,9D, 1,9 TDI jsou málo.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ja bych se v tyhle kategorii podival na Fiat Doblo....
1991 VW Golf GTI
Doblo má v benzínu známej, sice na tom má za cca 6let najeto jenom kolem 100tis., ale zatim dobrý, za to druhej to má v naftě a říkal, že by se styděl to auto i prodat, jak se to pořád sere 

VW - Very Wonderful
-
- Kontaktovat uživatele:
Kangoo s tímhle motorem ne i prázdný je to do kopců mrtvý sice to tolik nežere ale známej to má pořád do toho cpe prachy zta opravy musel udělat hlavu čerúadlo odešlo a podvozek ten trpí moc jednou za rok mění čepy a silentbloky já bych se tomuhle vyvaroval kup radši caddynu ta je spolehlivější
Animalize-Team
BMW E36
Kymco Maxxer
BMW E36
Kymco Maxxer
- phaeton_esc
Connecta máme doma (ne plechovku, ale prosklenýho) a není to špatný auto. hlavně mi přijde že se nijak nesere, za 5 let co ho máme pořád drží a mění se jenom spotřebák (olej, gumy). 66kw není moc, ale i naložený s plným vozejkem to jede, spotřeba dlouhodobě cca 7l/100km
Díly sou poměrně levný (když nepočítám prvovýrobu, ta je drahá jako všude), vevnitř je místa neskutečně, jediný co dost pokulhává je materiál interiéru - obyč vrzavej plast, navíc občas ty díly ani pořádně nelícujou (v jednotkám mm, žádný ohromný fuky to zas nejsou). celkově doporučuju, jako dělník je to dobrý auto
Díly sou poměrně levný (když nepočítám prvovýrobu, ta je drahá jako všude), vevnitř je místa neskutečně, jediný co dost pokulhává je materiál interiéru - obyč vrzavej plast, navíc občas ty díly ani pořádně nelícujou (v jednotkám mm, žádný ohromný fuky to zas nejsou). celkově doporučuju, jako dělník je to dobrý auto

Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8