ještě jsem zapoměl že nechci ani turbo ani kompresor....
co za motor do G1?
Moderátor: Fazeey
co za motor do G1?
Poradí mi někdo prosím co dát za motor do G1ničky aby to pěkně jelo a v zatáčce to nejelo rovně
.... chtěl bych něco kolem 110-130koní.. to by asi stačilo... klidně i trochu míň... přemýšlel jsem o 1,4 16V 74kW z Fabie nebo něco takovýho....ale klidně si nechám poradit... díky moc za rady.-..-
Suzuki Swift Gti
Re: co za motor do G1?
Proč tam cpát něco, co tam nepatří?
Proč tam nedáš GTIčko?
tdi
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Jak píše SKury.GTI a nebo když už tak 1,8T
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
vypadá to na 1,8 16V z IIky....a ty nesmysly typu TDi a HTP si můžete odpustit.....ostatním zatím díky za rady....
Suzuki Swift Gti
Kubajz
DAWBLACK se neptal co se chystáš dávat do svého colta
Jinak myslím si že 1.8 16v není špatná volba
DAWBLACK se neptal co se chystáš dávat do svého colta
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Kamoska ma v GI motor 1,8 16v z GII GTi a jede to jako totalni debil, ten motor neni tezkej a auto s nim funguje, a co se tyce namontovani tak to je asi jedna z nejjednodusich variant. docela to tam sedne.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
C20XE

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
-
Kubajz
Mě nenaserešmatt píše:Kubajz
DAWBLACK se neptal co se chystáš dávat do svého colta![]()
To nebyl účel
Jen jsem tím chtěl říct že tady plácáš samé ho.na
..
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
-
Kubajz
Asi novej že? Tady se o h*vnech placa 365 dní v roce...zvykej simatt píše:To nebyl účelJen jsem tím chtěl říct že tady plácáš samé ho.na
..
KUBAJZ: s tim hovnem si začal ty nevím proč to tady zasíráš. HTP si dej do kolta a neser....
Suzuki Swift Gti
Nesrovnávej Pokec s Prosbou o radu
V pokecu Ot beru... Ale když se někdo slušně zeptá.. a ty jako hustokrutej typek se svím novím střepem mu sem začneš plácat nesmysli.. mi pripadá trochu nahlavu
Ale to bys měl pochopit sám 
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Já tam dal 2,0 16V ABF za Golfa 3 a maximalní spokojenost 
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
hlavně tam dej něco lehkýho aby to bylo schopný i zatáčet,jinak na sraze byl borec s G1 měl tam 1.8t , a prej to chodí i 260
někde měl i video,no ale vůbec mu to nejelo no ,slabota nevim ale proč,g1 musí vážit tak 700-800kg ne ?
už jsem to vyřešil, půjde tam 1,8 16V PL nebo KR z GII.... a možná potom lehce poupravit a zgenerálkovat.....kdyby někdo měl nějakou slušnou nabídku tohoto motoru.. beru...
vykuchaný to bude mít okolo typuju 800Kg (možná i míň) a něco kolem 130koní bude zatím stačit.. turbo ani kompresor nechci.... jinak motor 1,8 je celkem lehkej myslím... 
Suzuki Swift Gti
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
.. az budou na vrakacich, za par let a penez, ty novy koncernovy foukany 1.4, to bude teprv parada na svap.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
-
Kubajz
to je dobrý nemusím mít všechnoDAWBLACK píše:KUBAJZ: s tim hovnem si začal ty nevím proč to tady zasíráš. HTP si dej do kolta a neser....
-
Kubajz
hustokrutej určo nee a střepem nejezdímmatt píše:Nesrovnávej Pokec s Prosbou o raduV pokecu Ot beru... Ale když se někdo slušně zeptá.. a ty jako hustokrutej typek se svím novím střepem mu sem začneš plácat nesmysli.. mi pripadá trochu nahlavu
Ale to bys měl pochopit sám
pokud bych měl jedničku,a chtěl bych dávat jiný motor tak jedině g60 nebo vr6,ale pokud bys chtěl něco slabšího,válí se mi tu 2l 16v 100kw z passata i s elektrikou,převodovkou,nápravou...
- phaeton_esc
VR6 mi na G1 přijde zbytečně těžká, bůhví jak by se to auto pak chovalo..
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
Kubajz
Připadáš mi tak
Jo promiň tak dokonce dvouma..Zapoměl jsem na carinu
Místo VR6 by mi připadalo lepší do G1 G40..
Připadáš mi tak
Místo VR6 by mi připadalo lepší do G1 G40..
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Co tím chtěl kluk se dvěma střepi říct ? 
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Já bych asi byl toho názoru jako maRkus a asi by to byla i cesta nejmenšího odporu, co se elektriky týče. Jinak hoši, řešte si opravdu svoje neshody přes PM 
Mitsubishi Colt CJ0 1.3 12V
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16
-
Kubajz
Kluk s dvěma průměrnýma autama tím chtěl říct,že ten magor by měl navštívit psychiatra,aby mu předepsal další dávku léků.
Nějak nechápu proč..Ale to ty taky asi ne
Všem se omlouvám za tuto šaškárnu..
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Tak nejak to vidim i ja.......BIGPAPA píše:C20XE![]()
Jinak dle zvookyho, G1 se rovna GTI.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Muj nazor je ze do G1 dát VR6 je nesmysl, KR nebo PL není vůbec špatná volba kdyz to vychytáš se zástavbou, dát do toho 1,8T by mi nevadilo a chtel bych se v tom svézt, já mám osobně DX v mojí jedničce s nejakou upravou a myslim že to max. stačí....
BBS Motorsport