Je to černá magická perleť, a výbava xenony, tempomat, okna a zrcátka v el., vyhřívané zrcátka, trysky odstřikovačů a sedačky ( momentálně nefungujou a nevím ještě proč ), vnitřní samozatmavovací zrcátko s dešťovým senzorem, polodot, parkovací asistent, ABS, ESP, senzor opotřebení brzdových desek, polosporty, sportovní podvozek, 17" origo alu a přední nárazník R32 s ostřikovačema světel, středový panel je stříbrný a řadička s logem R, atd...
V pondělí jde do servisu na výměnu oleje a kontrolu rozvodů, klínových řemenů atd, brzo přijde i jejich výměna
Auto bylo bořené na levou přední stranu, ale vypadá spravene dobře, tak uvidím časem
 snad bude dělat jen radost
 snad bude dělat jen radost

to že řemen je dneska Ok, neznamená že nebude zítra Ko
  to že řemen je dneska Ok, neznamená že nebude zítra Ko

cca 195koníků bude příjemných
 cca 195koníků bude příjemných zítra hodím zimáky tak snad spodek nebude ještě níž než teď to bych pak byl asi úplně v p****i, v pondělí konečně servis tak se těším ale zároveň jsem nervozní jak na tom bude... Pak mi fun zkontroluje motor a snad to bude v cajku a bude jen sloužit =)
 zítra hodím zimáky tak snad spodek nebude ještě níž než teď to bych pak byl asi úplně v p****i, v pondělí konečně servis tak se těším ale zároveň jsem nervozní jak na tom bude... Pak mi fun zkontroluje motor a snad to bude v cajku a bude jen sloužit =) asi seženu gumy 195/85 r15
  asi seženu gumy 195/85 r15