Mhm, nemáš blatník polepenej samolepkama, nemáš kola do A, v motorovém prostoru není žádný zlatý šroubek. Vsadím se, že ani nemáš na střeše plesnivé sáňky. Nemáš dokonce ani angel eyes, ani devil eyes. To ale vůbec není tuning kára dle pojetí místních členů...
A to se mi líbí !
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
tsy woe toe hegeš.....
ne že by to na letnakach hegeš nebyl ...ale tohle je tuplovanej
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
ale prd ona ví že kdyby byla jeho tak to enbdue hezka holčička ale nějakej zmrd hnusnej.....neriskuje dalsiho potomka aby se to neprovalilo že Ellen je moje práce
Jinac zadny rejsinky, ale normalni pas me sere jak skrti u krku a je porad naplej a taha zbytecne, kdyzto tohle dokud se nehejbes tak to je volny, tech cca 5cm... ale nedosahnu na dvere
no nevleze, ale ja nikoho nevozim a kdyz nahodou bude potreba tak se ten pas za 2 sekundy da vzadu rozepnout a pojedu s normalnim a pak to je v pohode....
maRkus píše:Bio v lupu se nesuka, od toho je kapota...
Jinac zadny rejsinky, ale normalni pas me sere jak skrti u krku a je porad naplej a taha zbytecne, kdyzto tohle dokud se nehejbes tak to je volny, tech cca 5cm... ale nedosahnu na dvere
Badd píše:
Bez si lehnout pod auto, on te ten humor prejde
Věř mi, že se ho rád zbavíš, je to nepohodlný a navíc, se sériovou sedačkou je naprosto k ničemu, spíš uškodí....
Vlastní zkušenosti. A to jsem měl hezčí pásy
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
maRkus píše:Starlet': ale ja mam jeden problem, ja sem uplnej magor.. a pohodlny mi to je.
Nečekal jsem nic inteligentnějšího....
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
maRkus píše:Bio v lupu se nesuka, od toho je kapota...
Badd píše:
Bez si lehnout pod auto, on te ten humor prejde
Už je to v pohodě.Vana už je doma a v pondělí jde na zavaření.Nakonec se z toho udělala taková generálka motoru
Všechno zlé je k něčemu dobré.Jo a ještě v pondělí jdu koupit komplet podvozek
BTW:Kam jsi dal foto M.B?