Postup lepení folii prosim poraďte

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Jardafox
Moderátor

Re: Postup lepení folii prosim poraďte

Příspěvek od Jardafox »

OXiDE.cz píše:
Jirkaking píše:
máca píše:co mas za auto? ve stredu po sichte bych zajel do tp a pomohl ti s tim zadnim oknem a privezl ty veci co jsi po me chtel pres SZ 8)
Sierra kombi ale teď bohužel nemám folii musím koupit. To zadní okno udělám s kamarádem o víkendu. Díky moc za pomoc. nakonec to udělám z více jak 3 pásků zhruba po dvou páscích vyhřívání, což je asi 7 kusů. Ještě jednoum mooooc díky 8)
Neni to moc? 7 kusů? já osobně bych to skoušel z co nejmíň kusů :x - nejlíp z jedneho :D
7 kusů to bude vypadat hrozně, já to měl ze dvou, a stejně to bylo v místě spoje vidět
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

chico

Příspěvek od chico »

toitoi píše:7 kusů to bude vypadat hrozně, já to měl ze dvou, a stejně to bylo v místě spoje vidět
musíš udělat milimetrový těsný spoj pak to vidět nepujde 8)

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

toitoi píše:7 kusů to bude vypadat hrozně, já to měl ze dvou, a stejně to bylo v místě spoje vidět
chico píše: musíš udělat milimetrový těsný spoj pak to vidět nepujde 8)
jeden kus je jeden kus, jakmile jsou 2 fólie přes sebe, tak je to z určitejch úhlů vidět
Felda forever

chico

Příspěvek od chico »

OXiDE.cz píše:
jeden kus je jeden kus, jakmile jsou 2 fólie přes sebe, tak je to z určitejch úhlů vidět
milimetrový spoj nejsou 2 folie přes sebe....jak to lepíš tak je nalepíš přes sebe asi cca 1-2 cm a pak v tomto spoji je uprostřed rozřízneš- a sundáš kousek te vrchní a kousek te spodní co si rozřízl a ty 2 folie už mezitím jsou přilepené takže se ti nehnou a pak je dáš k sobě azahladíš, tak ten řez je identický pro oba pásy folie a vzájemně se kopírují tudíž se nepřekryjí ale lícují spolu po celém řezu...doufám že to pochopíte co tím myslím :oops: z jednoho kusu to nikdy neuděláš...teda aspon ne z těch polských shit folií :lol:

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

chico píše:
OXiDE.cz píše:
milimetrový spoj nejsou 2 folie přes sebe....jak to lepíš tak je nalepíš přes sebe asi cca 1-2 cm a pak v tomto spoji je uprostřed rozřízneš- a sundáš kousek te vrchní a kousek te spodní co si rozřízl a ty 2 folie už mezitím jsou přilepené takže se ti nehnou a pak je dáš k sobě azahladíš, tak ten řez je identický pro oba pásy folie a vzájemně se kopírují tudíž se nepřekryjí ale lícují spolu po celém řezu...doufám že to pochopíte co tím myslím :oops: z jednoho kusu to nikdy neuděláš...teda aspon ne z těch polských shit folií :lol:
aha, já myslel že když píšeš milimetrový spoj, tak myslíš 1mm přes sebe. :wink:
Felda forever

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

z jednoho kusu to jde, musí to dělat někdo zkušenej, a vy co myslíte že to není vidět tak se podívejte, je to celkem z dálky a vidět to je, si představte jak to bude vypadat ze 7 kusů :savle:

Obrázek
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

chico

Příspěvek od chico »

[quote="toitoi"]z jednoho kusu to jde, musí to dělat někdo zkušenej, a vy co myslíte že to není vidět tak se podívejte, je to celkem z dálky a vidět to je, si představte jak to bude vypadat ze 7 kusů :savle:

no hlavně musíš mít kvalitní folie...neříkám že to nejde jen sem psal že to nejde z těh levných polských ... z kvalitních ti to firma třeba udělá z jednoho kusu

chico

Příspěvek od chico »

aha, já myslel že když píšeš milimetrový spoj, tak myslíš 1mm přes sebe. :wink:[/quote]

jj napadlo mě že káždý myslíme něco jiného :wink:

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

toitoi píše:z jednoho kusu to jde, musí to dělat někdo zkušenej, a vy co myslíte že to není vidět tak se podívejte, je to celkem z dálky a vidět to je, si představte jak to bude vypadat ze 7 kusů :savle:

Obrázek
dostal se ti do spoje bordel - nebo zatekla voda (ta většinou ten bordel obsahuje taky) :D
Felda forever

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Takže když to shrnu, tak na zadních bočních okýnkách (dveře a to malý okýnko vedle) a na zadnim skle nemusí být atestovaná folie? a vadí nějak když se to zadní nalepí přes ty vyhřejvací proužky?
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

LuckyR píše:Takže když to shrnu, tak na zadních bočních okýnkách (dveře a to malý okýnko vedle) a na zadnim skle nemusí být atestovaná folie? a vadí nějak když se to zadní nalepí přes ty vyhřejvací proužky?
neměli by, pokud ta fólie není nějakej shit a není to třeba blbě nalepený, a na ty boční oknna, jak už tady bylo psáno si můžeš dát co chceš, klidně to celý zavař:D

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

...... atesty musejí být na každém okně, vždy když mě policie zastaví tak to kontroluje, jestli to chceš míti skvěle udělané, radši to svěř odborné firmě, vyjde to asi tak 700,- za okno (i s prací a materiálem a je jedno jaké okno).

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

toitoi píše:
LuckyR píše:Takže když to shrnu, tak na zadních bočních okýnkách (dveře a to malý okýnko vedle) a na zadnim skle nemusí být atestovaná folie? a vadí nějak když se to zadní nalepí přes ty vyhřejvací proužky?
neměli by, pokud ta fólie není nějakej shit a není to třeba blbě nalepený, a na ty boční oknna, jak už tady bylo psáno si můžeš dát co chceš, klidně to celý zavař:D
...... zavařovat to nesmíš, je to zásah do vozidla, musel bys míti v techničáku napsáno učitkové auto bez zadních sedaček, jelikoš tam máš sedačky a okna musejí být na nich atesty (když tam dáš fólie), asi proč by se jinak dělali fólie s atestama :lol:

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Tak jak teda? Někdo řiká že mužeš mít bez atestu na zadnim a zadnich bocnich nekdo ze maj bejt vsude, sem z toho jelen :?

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

fufu píše:
toitoi píše:
...... zavařovat to nesmíš, je to zásah do vozidla, musel bys míti v techničáku napsáno učitkové auto bez zadních sedaček, jelikoš tam máš sedačky a okna musejí být na nich atesty (když tam dáš fólie), asi proč by se jinak dělali fólie s atestama :lol:
no nevím no, několik lidí tady psalo že je důležittý přední okno a boční řidičovy, zbytek je jedno, myslíš, že polad bude kontrolovat v TP jestli ty zadní okna fakt jsou zavařený a zapsaný tam?

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Já právě taky myslim, kámoš to dělá takže by mi nalepil folie zadačo, ale jak se to tady tak hádá, tak koukam, že s tim asi budu muset k profíkům :(

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

......... myslím, že v červenci po tom půjdou hodně, vyhláška říka, že na autě nesmí být proveden žádný zásah, který není stanoven výrobcem a nebo nemá českou atestaci, a fólie je také zásah :nono:

....... ale rozhodně záleží jak to policista zhodnotí :?

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

fufu píše:......... myslím, že v červenci po tom půjdou hodně, vyhláška říka, že na autě nesmí být proveden žádný zásah, který není stanoven výrobcem a nebo nemá českou atestaci, a fólie je také zásah :nono:

....... ale rozhodně záleží jak to policista zhodnotí :?
mě za to zatím nikdy neprcali a to to mám fest zatmavený, je teda pravda že ještě nikdy jsem nezažil jen tak jako kontrolu no, jednou měřili chlast a podruhý si mě vodchytli za nalepovací spz

newman13

Příspěvek od newman13 »

Nevíte o nějaký firmě která mi nalepí folie s atestem v Praze, ale ať nejsou moc drahý :wink:
Díky moc :D
http://www.corsaclub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; :obchod:

pospi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pospi »

Doporuci nekdo nejakou firmu na zafoliováni oken praha a okoli? Jde me hlavne o kvalitu... dikes. Omega v kompajnu je moc pruhledna :cry: :cry: :cry:
96er Opel Omega wagoon 2,5i V6
95er Camaro Z28 5,7 V8 LT1 /Magnaflow exhaust, SLP headers, K&N intake,

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

toitoi píše:
ja sem si teda zrovna min. tejden lepil na zadni okno a na bocni okynka folie bez atestu....Doufam ze za to nic nebude!Taky myslim ze po tom zas tak nepujdou
VW Passat Variant 1,8 T

bWitched

Aha

Příspěvek od bWitched »

Takže přední sklo nechat a jinam si můžu nechat udělat to, co chci?

jarda.strom

Příspěvek od jarda.strom »

Nechtej to profesionálům! Například si nech udělat autofolie u SOLARSTOPu! ;-)

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“