7 kusů to bude vypadat hrozně, já to měl ze dvou, a stejně to bylo v místě spoje vidětOXiDE.cz píše:Neni to moc? 7 kusů? já osobně bych to skoušel z co nejmíň kusůJirkaking píše:Sierra kombi ale teď bohužel nemám folii musím koupit. To zadní okno udělám s kamarádem o víkendu. Díky moc za pomoc. nakonec to udělám z více jak 3 pásků zhruba po dvou páscích vyhřívání, což je asi 7 kusů. Ještě jednoum mooooc díkymáca píše:co mas za auto? ve stredu po sichte bych zajel do tp a pomohl ti s tim zadnim oknem a privezl ty veci co jsi po me chtel pres SZ- nejlíp z jedneho
Postup lepení folii prosim poraďte
Re: Postup lepení folii prosim poraďte
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
musíš udělat milimetrový těsný spoj pak to vidět nepujdetoitoi píše:7 kusů to bude vypadat hrozně, já to měl ze dvou, a stejně to bylo v místě spoje vidět

toitoi píše:7 kusů to bude vypadat hrozně, já to měl ze dvou, a stejně to bylo v místě spoje vidět
jeden kus je jeden kus, jakmile jsou 2 fólie přes sebe, tak je to z určitejch úhlů vidětchico píše: musíš udělat milimetrový těsný spoj pak to vidět nepujde![]()
Felda forever
milimetrový spoj nejsou 2 folie přes sebe....jak to lepíš tak je nalepíš přes sebe asi cca 1-2 cm a pak v tomto spoji je uprostřed rozřízneš- a sundáš kousek te vrchní a kousek te spodní co si rozřízl a ty 2 folie už mezitím jsou přilepené takže se ti nehnou a pak je dáš k sobě azahladíš, tak ten řez je identický pro oba pásy folie a vzájemně se kopírují tudíž se nepřekryjí ale lícují spolu po celém řezu...doufám že to pochopíte co tím myslímOXiDE.cz píše:toitoi píše:7 kusů to bude vypadat hrozně, já to měl ze dvou, a stejně to bylo v místě spoje vidětjeden kus je jeden kus, jakmile jsou 2 fólie přes sebe, tak je to z určitejch úhlů vidětchico píše: musíš udělat milimetrový těsný spoj pak to vidět nepujde![]()

aha, já myslel že když píšeš milimetrový spoj, tak myslíš 1mm přes sebe.chico píše:milimetrový spoj nejsou 2 folie přes sebe....jak to lepíš tak je nalepíš přes sebe asi cca 1-2 cm a pak v tomto spoji je uprostřed rozřízneš- a sundáš kousek te vrchní a kousek te spodní co si rozřízl a ty 2 folie už mezitím jsou přilepené takže se ti nehnou a pak je dáš k sobě azahladíš, tak ten řez je identický pro oba pásy folie a vzájemně se kopírují tudíž se nepřekryjí ale lícují spolu po celém řezu...doufám že to pochopíte co tím myslímOXiDE.cz píše:toitoi píše:7 kusů to bude vypadat hrozně, já to měl ze dvou, a stejně to bylo v místě spoje vidětjeden kus je jeden kus, jakmile jsou 2 fólie přes sebe, tak je to z určitejch úhlů vidětchico píše: musíš udělat milimetrový těsný spoj pak to vidět nepujde![]()
z jednoho kusu to nikdy neuděláš...teda aspon ne z těch polských shit folií

Felda forever
z jednoho kusu to jde, musí to dělat někdo zkušenej, a vy co myslíte že to není vidět tak se podívejte, je to celkem z dálky a vidět to je, si představte jak to bude vypadat ze 7 kusů 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
[quote="toitoi"]z jednoho kusu to jde, musí to dělat někdo zkušenej, a vy co myslíte že to není vidět tak se podívejte, je to celkem z dálky a vidět to je, si představte jak to bude vypadat ze 7 kusů 
no hlavně musíš mít kvalitní folie...neříkám že to nejde jen sem psal že to nejde z těh levných polských ... z kvalitních ti to firma třeba udělá z jednoho kusu

no hlavně musíš mít kvalitní folie...neříkám že to nejde jen sem psal že to nejde z těh levných polských ... z kvalitních ti to firma třeba udělá z jednoho kusu
aha, já myslel že když píšeš milimetrový spoj, tak myslíš 1mm přes sebe.
[/quote]
jj napadlo mě že káždý myslíme něco jiného

jj napadlo mě že káždý myslíme něco jiného

- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Takže když to shrnu, tak na zadních bočních okýnkách (dveře a to malý okýnko vedle) a na zadnim skle nemusí být atestovaná folie? a vadí nějak když se to zadní nalepí přes ty vyhřejvací proužky?
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
neměli by, pokud ta fólie není nějakej shit a není to třeba blbě nalepený, a na ty boční oknna, jak už tady bylo psáno si můžeš dát co chceš, klidně to celý zavař:DLuckyR píše:Takže když to shrnu, tak na zadních bočních okýnkách (dveře a to malý okýnko vedle) a na zadnim skle nemusí být atestovaná folie? a vadí nějak když se to zadní nalepí přes ty vyhřejvací proužky?
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
...... zavařovat to nesmíš, je to zásah do vozidla, musel bys míti v techničáku napsáno učitkové auto bez zadních sedaček, jelikoš tam máš sedačky a okna musejí být na nich atesty (když tam dáš fólie), asi proč by se jinak dělali fólie s atestamatoitoi píše:neměli by, pokud ta fólie není nějakej shit a není to třeba blbě nalepený, a na ty boční oknna, jak už tady bylo psáno si můžeš dát co chceš, klidně to celý zavař:DLuckyR píše:Takže když to shrnu, tak na zadních bočních okýnkách (dveře a to malý okýnko vedle) a na zadnim skle nemusí být atestovaná folie? a vadí nějak když se to zadní nalepí přes ty vyhřejvací proužky?

no nevím no, několik lidí tady psalo že je důležittý přední okno a boční řidičovy, zbytek je jedno, myslíš, že polad bude kontrolovat v TP jestli ty zadní okna fakt jsou zavařený a zapsaný tam?fufu píše:...... zavařovat to nesmíš, je to zásah do vozidla, musel bys míti v techničáku napsáno učitkové auto bez zadních sedaček, jelikoš tam máš sedačky a okna musejí být na nich atesty (když tam dáš fólie), asi proč by se jinak dělali fólie s atestamatoitoi píše:neměli by, pokud ta fólie není nějakej shit a není to třeba blbě nalepený, a na ty boční oknna, jak už tady bylo psáno si můžeš dát co chceš, klidně to celý zavař:DLuckyR píše:Takže když to shrnu, tak na zadních bočních okýnkách (dveře a to malý okýnko vedle) a na zadnim skle nemusí být atestovaná folie? a vadí nějak když se to zadní nalepí přes ty vyhřejvací proužky?
mě za to zatím nikdy neprcali a to to mám fest zatmavený, je teda pravda že ještě nikdy jsem nezažil jen tak jako kontrolu no, jednou měřili chlast a podruhý si mě vodchytli za nalepovací spzfufu píše:......... myslím, že v červenci po tom půjdou hodně, vyhláška říka, že na autě nesmí být proveden žádný zásah, který není stanoven výrobcem a nebo nemá českou atestaci, a fólie je také zásah
....... ale rozhodně záleží jak to policista zhodnotí
Nevíte o nějaký firmě která mi nalepí folie s atestem v Praze, ale ať nejsou moc drahý
Díky moc

Díky moc

http://www.corsaclub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 

ja sem si teda zrovna min. tejden lepil na zadni okno a na bocni okynka folie bez atestu....Doufam ze za to nic nebude!Taky myslim ze po tom zas tak nepujdoutoitoi píše:neměli by, pokud ta fólie není nějakej shit a není to třeba blbě nalepený, a na ty boční oknna, jak už tady bylo psáno si můžeš dát co chceš, klidně to celý zavař:DLuckyR píše:Takže když to shrnu, tak na zadních bočních okýnkách (dveře a to malý okýnko vedle) a na zadnim skle nemusí být atestovaná folie? a vadí nějak když se to zadní nalepí přes ty vyhřejvací proužky?
VW Passat Variant 1,8 T
-
Nechtej to profesionálům! Například si nech udělat autofolie u SOLARSTOPu!