renault megane a 200hp+ ?

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Sova

Re: renault megane a 200hp+ ?

Příspěvek od Sova »

blázen apod...vy jste blbečci :( Podle Vás je zábavný auto jen to co má 300 koní...

ste ubozí...
Naposledy upravil(a) Sova dne 27 lis 2010 16:10, celkem upraveno 1 x.
Cléon & Fonte

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

proč si to myslíš,že jsem blbeček? Protože mu napíšu,že když chce 200konový auto co umí pěkný čas 0-100 at se vyhne těm prdítkům... proto? :lol:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Sova

Příspěvek od Sova »

blázen píše:proč si to myslíš,že jsem blbeček? Protože mu napíšu,že když chce 200konový auto co umí pěkný čas 0-100 at se vyhne těm prdítkům... proto? :lol:
Ne, proto že hnojíš Pumu...za prvé je to dobrý auto a ty to hnojíš jen proto že to má jen 125 koní nebo kolik to přesně má....takový kindy že je to do města...seš prostě trapák...uznáváš něco jinýho než to co máš sám a výš???
Cléon & Fonte

posero

Příspěvek od posero »

hlavně vydržet, nepřestávat 8) :lol:

jako fanatickej hondař podpořím myšlenku pořídit starý olítaný céro a hustokrutě ho vytunit :lol:
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

Kein

Příspěvek od Kein »

Sova píše:blázen apod...vy jste blbečci :( Podle Vás je zábavný auto jen to co má 300 koní...

ste ubozí...
Je to jen jeho názor. Nevím co tě tak na tom žere. Je logické, že někdo kdo je zvyklý na vyšší standart bude ohrnovat nos nad něčím jako je Ford Puma. Naopak, ubohé je to, když někdo mele o něčem jak to je super a přitom to super není.
Naposledy upravil(a) Kein dne 27 lis 2010 16:22, celkem upraveno 2 x.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Sova píše:
blázen píše:proč si to myslíš,že jsem blbeček? Protože mu napíšu,že když chce 200konový auto co umí pěkný čas 0-100 at se vyhne těm prdítkům... proto? :lol:
Ne, proto že hnojíš Pumu...za prvé je to dobrý auto a ty to hnojíš jen proto že to má jen 125 koní nebo kolik to přesně má....takový kindy že je to do města...seš prostě trapák...uznáváš něco jinýho než to co máš sám a výš???
Ty to musíš mít v hlavě dobře spřeházený.. já mu poradil eclipse turbo..a div se světe,nevlastním ho... zatím :lol: nebo civic/CRX...taky nevlastním.. a ani pumičku..kterou tak hnojím tím,když napíšu,že to je vergl do města,což je :wink:

matt

Příspěvek od matt »

Pokud by se neřešil servis..Tak Moji favoriti...Auto do 100tis a Nejlepší čas z 0-100
http://www.sportovnivozy.cz/12684-audi- ... urbo-krnov" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportovnivozy.cz/11-honda-cr ... 16-ps-brno" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportovnivozy.cz/11331-honda-civic-b18c6" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportovnivozy.cz/13940-seat-ibiza-6k2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportovnivozy.cz/13461-audi- ... ro-ostrava" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportovnivozy.cz/12329-fiat- ... -pardubice" onclick="window.open(this.href);return false; (Myslím si že by se mohlo líbit :) )
http://www.sportovnivozy.cz/12648-volkswagen-golf-iv" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportovnivozy.cz/11868-volks ... 60-vimperk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportovnivozy.cz/10536-subaru-legacy-praha" onclick="window.open(this.href);return false;

Kdyby nebyla legacy pravák myslím si že supr ve všech ohledech :wink:
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

no ty hondy,vypadaj moc dobře... 8)

TemnyMagic

Příspěvek od TemnyMagic »

to matt: tx moc. tohle mi moc pomuze

posero

Příspěvek od posero »

blázen píše:no ty hondy,vypadaj moc dobře... 8)
doufam, že to byla ironie 8)
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Kein píše:
Sova píše:blázen apod...vy jste blbečci :( Podle Vás je zábavný auto jen to co má 300 koní...

ste ubozí...
Je to jen jeho názor. Nevím co tě tak na tom žere. Je logické, že někdo kdo je zvyklý na vyšší standart bude ohrnovat nos nad něčím jako je Ford Puma. Naopak, ubohé je to, když někdo mele o něčem jak to je super a přitom to super není.

Samozrejme, ze jsem to myslel vazne.Blazen je blazen, to uz tady za ty leta vime vsichni...plna huba kecu a skutek utek :o) Me to treba logicky neprijde...protoze ta Puma super vazne je :wink:
KEHO rennsport

elviiis

Příspěvek od elviiis »

vlastnil jsem dost auta dost jsem jich ridil seriova ok tigra mne nevzala proste to nebylo nic extra puma to same byt podle mne je puma dal opet nic extra crx ed9 se 124ps mne bavilo hrozne moc to auticko umi... a nikdo tady nemlel o 300konich jasne jsem napsal na litacku renault clio sport to auto je na desetitisice svetelnych let pred pumou to auto je perfektni jedna z nej predokolek co jsem kdy ridil... ale pokud mu jde o rychlost v primce a jestli je styler sel bych do te astry pac to pojede v primce lepe nez cokoliv zmineneho a koupi na to stylerske dily a pokud sem tazatele dobre pochopil nejaka jizda na hrane moznosti v zatackach apd ho vubec ale vubec nezajima... a jestli si myslite ze puma a tigra jsou nejaky pecka auta tak jste opravdu neridili hondu CRX2g bez rozladeneho podvozku a bez nesmyslnymi pneu (vlastnil jsem 100procent serku s 195/60 r14) renault clio sport take jsem ridil 100procentni serku vcetne kol a pneu a proste super... uprimne lepsi jizdni vlastnosti nez puma ma podle mne i blba fabia 1,2htp prvni generace :lol:
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

masterblaster

Příspěvek od masterblaster »

elviiis píše:... uprimne lepsi jizdni vlastnosti nez puma ma podle mne i blba fabia 1,2htp prvni generace :lol:

ty seš vúl :lol: od favoritu stoja vsetky skody za velke kulove
ford mustang G.T.350 20th Anniversary 1984 5,0L 4V V8, T-top, M5
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

elviiis píše:...renault clio sport to auto je na desetitisice svetelnych let pred pumou to auto je perfektni jedna z nej predokolek co jsem kdy ridil... a jestli si myslite ze puma a tigra jsou nejaky pecka auta tak jste opravdu neridili hondu CRX2g bez rozladeneho podvozku a bez nesmyslnymi pneu (vlastnil jsem 100procent serku s 195/60 r14) renault clio sport take jsem ridil 100procentni serku vcetne kol a pneu a proste super... uprimne lepsi jizdni vlastnosti nez puma ma podle mne i blba fabia 1,2htp prvni generace :lol:
Rikejte mi Ponizovac 3000, ale ty ses fakt hnup....a odbornik na "jizdni vlastnosti" v jednom :smich2: :smich2: :smich2: CRXo sedi pekne, ale je to kousava mrcha, ktera pro tvoje argumenty tezi jen z toho, jak je nizka a siroka.A kdyz neni silnice zdaleka hladka, ani nemluvim....no a ze je Puma<Fabia, tos tomu vazne nasadil korunu 8)
KEHO rennsport

Progresss

Příspěvek od Progresss »

Chlape promin ale toto je moc... Nevěřím tomu že jsi vtom autě někdy jel a jestli jo tak to musela bejt 1.4rka po zásahu tunera dávno po smrti.....

Nebo jsi opravdovej expert, protože v každým testu je to auto hodnocený výborně a to nejen u nás, ale všude kde jí testovali.
Takže jízdním vlasnostem rozumíš víc než všichni ze všech redakcí kde to auto hodnotili :lol: Nebo FORD podmázl všechny včetně autocar, topgear atd...

beck

Příspěvek od beck »

kazdej ma svuj nazor,ja mam treba Tigru a sem s ni desne spokojenej.... 8) a to uz sem taky ridil dost aut...kazdyho vezme neco jinyho,ale ani jedno z tech aut bych se fabii fakt nesrovnaval,je to hloupost :lol:
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku

elviiis

Příspěvek od elviiis »

panove vas poslouchat nema cenu protoze to auto vlastnite a predpokladam ze jste s jinym ani nejeli... je pravda ze crx je jedovate pokud jedes na hrane ale ta hrana je mnohme dal... fabia 1,2htp ma diky lehkemu motoru opravddu slune jizdni vlastnosti dalsi vec valstnil jsem skoda 120 uz ta je podvozkove dal jak ta puma :lol: vw jetta civci 3g 1,6 16V ten motor je na mile daleko oproti modernejsimu a vykonejsim 1,7 v pume , colta 1,3 , crx ed9 , hondu prelude 3g , nissan 200sx , rover 220coupe daihatsu charade gtti , toyota celica 4wd turbo , octavia 1,9tdi , skoda superb 2,5tdi , suzuki swift 1,3 90hp (posledni generace). ridil jsem ATR , puma , tigra (1,4ku) , fabku rs , fabku 1,2htp kotku rs starou i novou bmw m3 e46 clio sport mazdu mx5 atd atd nechal jsem se svezt v evu sticku modene m5 itr ctr atd atd... verte mi panove opravdu vim ktere auto se jak chova :lol:

pokud se povozite v cliu sport , mx5 NA atd pak zjistite jak ma auto sedet na ceste pokud se svezes v pume tak to jen tusis :lol:

nic mene rvete se za svuj vuz tak proc ne :)
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

Progresss

Příspěvek od Progresss »

Nemá to cenu.. :roll: Všichni co to auto testovali, nebo psali recenzi jsou dementi, já a ani jiní co tvrdí jiný věci než ty s jiným autem nejeli a jen ty máš dokonalej metr nato co je OK a jak se má auto chovat 8) Zajímavý že i člověk co má novou RS a pumu tak tvrdí že je puma v zatáčkách rychlejší.. Dokonce BUTCHER,kterej má M3 a dokáže pochválit prdítko s 125konma.. Ale jen ty máš pravdu a jsi expert a proto puma v slalomech poráží většinu aut z tvojeho seznamu(tam je to hodně o řidiči dobře) :lol: 8) Já se nehádal nic.. Ale to co píšeš... To je moc..

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

elviss jel si v tigře se seriovým podvozkem (tlumiče/pružiny/uložení) ten je vážně hroznej ale když sem měl tigru (186hp ) se stavitelným podvozkem od Koni a powerflexama tak to bylo uplně o něčem jiným.Kam si to auto poslal tak tam jelo žádný záludnosti atd .Samozřejmě že to malinko kazí zadní náprava ale to se dá přežít . V UK jezdí s corsama rally a jsou to velice šikovný autíčka.
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát :D )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

Progresss

Příspěvek od Progresss »

Elvis: aspoň jsi pust tohle http://www.youtube.com/watch?v=R3QuH7z1Z1o" onclick="window.open(this.href);return false; .. Ikdyž oni taky neví co mluví a jak se má auto chovat..

masterblaster

Elvis, aby sme to ujasnili. S tou pumou som zacal ja (prepacte ak to bola zla rada), napriek tomu ze som v tom nikdy nesiel a ani ju nevlastnim. Ale cital som recenzie zo sveta a pozitivne reakcie majitelov vo ford klube. Puma asi bude mat nieco do seba ;)

Samozrejme nie je to najlepsie auto na svete ,ale pomer cena - vykon je myslim viac ako uspokojivy. (zase opakujem ze len sprostredkovane info)

Tiez by som mohol tvrdit ze jedine impreza, nema konkurenciu v zatackach, simetricke 4x4, boxer nizke tazisko, bezramove okna atd . . . Ale cena oproti pume bude uz dakde inde.

Ja sa ale nezastavam len toho co mam a dokazem ocenit aj ine dobre auta. . .

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Butcher píše:
Kein píše:

ste ubozí...

Samozrejme, ze jsem to myslel vazne.Blazen je blazen, to uz tady za ty leta vime vsichni...plna huba kecu a skutek utek :o) Me to treba logicky neprijde...protoze ta Puma super vazne je :wink:
už jsem ti to pár krát psal..že mě můžeš víš co.. já sem v pumě jel a najezdil sem v ní hezkých pár km s tím 1,7l motorem a upřímně by mi to nevyhovovalo asi ani na ježdění do práce,malý a nepohodlný auto. Které nejede a zatáčí možná tak úměrně svýmu výkonu a brzdám. On se ptal po autě co má 200k a jezdí pěknej čas na 100km.. jen debil a butcher mu doporučí pumu :lol:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Progresss píše:Nemá to cenu.. :roll: Všichni co to auto testovali, nebo psali recenzi jsou dementi, já a ani jiní co tvrdí jiný věci než ty s jiným autem nejeli a jen ty máš dokonalej metr nato co je OK a jak se má auto chovat 8) Zajímavý že i člověk co má novou RS a pumu tak tvrdí že je puma v zatáčkách rychlejší.. Dokonce BUTCHER,kterej má M3 a dokáže pochválit prdítko s 125konma.. Ale jen ty máš pravdu a jsi expert a proto puma v slalomech poráží většinu aut z tvojeho seznamu(tam je to hodně o řidiči dobře) :lol: 8) Já se nehádal nic.. Ale to co píšeš... To je moc..

jistě protože ho na 99% má,nebo vněm jezdí někdo,ským je.. to je celý.. kdyby měl fabii 1,2htp vyjádří se naprosto stejně :wink:

JonnY

Příspěvek od JonnY »

ja by som sa testami v casopisoch neohanal.
doteraz mam jeden v pameti, kde superb 1.9tdi vyhodnotili ako lepsiu limuzinu nez A6 3.0tdi, 750i a tusim nejaky bentley... :lol:

masterblaster

blázen píše: On se ptal po autě co má 200k a jezdí pěknej čas na 100km.. jen debil a butcher mu doporučí pumu :lol:

Po prve on sa nepytal na auto co ma 200koni. Povodne chcel svojho 90konoveho megana upravit na 200koni. . .
Puma je len jedna z alternativ

BTW: Ten debil co mu radil pumu som asi ja co? :nono:

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Uz asi 5 minut tady nevericne hledim na ten Elvisuv seznam :lol: a ono to asi fakt nema cenu :roll:

Ja Pumu nikomu necpu, jen nesnasim kdyz nekdo(kdo sice rozumi autum po tech. strance, ale stejne je po tom nedokaze vyuzit...ano ani ve snech naboostovany 2kilo nebo Celica CS toho nejsou zarukou) plive na tak hravy auticko jako je Puma...nikdy jsem ji nemel...mel ji kamarad...jako daily mam Fabii 1.4 16v 100k...tak ze by to HTPcko bylo o tolik lepsi? :?:
KEHO rennsport

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..kup si DAEWOO .... spek

vykon bezvadny, jazdne vlastonsti super, aj ked trochen tvrdy podvozok, ..
brzdy trochu slabsie... tuningovych dielov plna kopa....
cena vozu je "za flasku".....
vzhladovo je to velice povedeny desingovy kusok.... :rock:
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

elviiis

Příspěvek od elviiis »

nidko tady nyni neresil vykon teda alespon ja ne... zminena mx5 ma 1.6 116hp.... a jizdni vlastnosti toho auta jsou brilantni... ta puma je proti tomu parodie na auto... ale jsem rad ze sve vyjadreni stavite na naprosto nekomercnim a velice zabavnem poradu top gear :lol: koukam na nej pravidelne ale nikdy mne nenapdalo brat data z nej nejak smerodatne az obcas na stigovo kolo :lol: kupte si co chcete... nerikam ze je puma spatne auto ale je to naprosto normalni auto s podprumernym motorem a byt ve sve tride nadprumernymi jizdnimi vlastnostmi stale prilis chabymi na to aby konkurovalo jinym autum... a ja osobne nevim o tom ze by kdy puma nejak atakovala na predni misto na slalomu k tomu si normalni clovek vezme toyotu aw11 mazdu mx5 pokud netrva na prednim nahonu...

ale kdyz ste u toho youtub tak se osobne tesim az neco takoveho predvede ta vase slavna puma :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=IYTRkzb79RI" onclick="window.open(this.href);return false;

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

elviiis píše:...puma...ve sve tride nadprumernymi jizdnimi vlastnostmi stale prilis chabymi na to aby konkurovalo jinym autum...
A copak to tady nekdo srovnava s necim jinym??To ty ses ty magore zacal do toho auta uplne zcestne navazet :shutup:
elviiis píše:ale kdyz ste u toho youtub tak se osobne tesim az neco takoveho predvede ta vase slavna puma :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=IYTRkzb79RI" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta MR2 je nehlede na 20v swap ocividne upravena...kdyz stejny prachy narvu do Pumy, bude to zase jen o ridici :lol: Btw. muzes mi rict co tam v tom videu jako predvedl? :?
KEHO rennsport

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

Normálně se u těchhle debat dobře bavím. Připadá mi to o tom kdo má "většího". To mr2 znám osobně ze srazu. Není na něm úprav ani za 100000. Podvozek je série na pur a custom pružinach,je vyndany interiér,tuším recaro sedačky,ram,je v něm 4age black top 160koní série a 6kvalt z corolly. Auto váží skoro sériových 780kg původní je 840. 100ku dělá pod 7s a ten slalom si myslím je ideální parketa pro auto s motorem uprostřed. Aspoň tak si ji pamatuji. Byl s ni i na srazu na sk tts. A tahle 30letá mr s přehledem strčí do kapsy jak nějakou pumu i tigru jak v přímce tak slalomu. :)
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“