ste ubozí...
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Ne, proto že hnojíš Pumu...za prvé je to dobrý auto a ty to hnojíš jen proto že to má jen 125 koní nebo kolik to přesně má....takový kindy že je to do města...seš prostě trapák...uznáváš něco jinýho než to co máš sám a výš???blázen píše:proč si to myslíš,že jsem blbeček? Protože mu napíšu,že když chce 200konový auto co umí pěkný čas 0-100 at se vyhne těm prdítkům... proto?
Je to jen jeho názor. Nevím co tě tak na tom žere. Je logické, že někdo kdo je zvyklý na vyšší standart bude ohrnovat nos nad něčím jako je Ford Puma. Naopak, ubohé je to, když někdo mele o něčem jak to je super a přitom to super není.Sova píše:blázen apod...vy jste blbečciPodle Vás je zábavný auto jen to co má 300 koní...
ste ubozí...
Ty to musíš mít v hlavě dobře spřeházený.. já mu poradil eclipse turbo..a div se světe,nevlastním ho... zatímSova píše:Ne, proto že hnojíš Pumu...za prvé je to dobrý auto a ty to hnojíš jen proto že to má jen 125 koní nebo kolik to přesně má....takový kindy že je to do města...seš prostě trapák...uznáváš něco jinýho než to co máš sám a výš???blázen píše:proč si to myslíš,že jsem blbeček? Protože mu napíšu,že když chce 200konový auto co umí pěkný čas 0-100 at se vyhne těm prdítkům... proto?
doufam, že to byla ironieblázen píše:no ty hondy,vypadaj moc dobře...
Kein píše:Je to jen jeho názor. Nevím co tě tak na tom žere. Je logické, že někdo kdo je zvyklý na vyšší standart bude ohrnovat nos nad něčím jako je Ford Puma. Naopak, ubohé je to, když někdo mele o něčem jak to je super a přitom to super není.Sova píše:blázen apod...vy jste blbečciPodle Vás je zábavný auto jen to co má 300 koní...
ste ubozí...
elviiis píše:... uprimne lepsi jizdni vlastnosti nez puma ma podle mne i blba fabia 1,2htp prvni generace
Rikejte mi Ponizovac 3000, ale ty ses fakt hnup....a odbornik na "jizdni vlastnosti" v jednomelviiis píše:...renault clio sport to auto je na desetitisice svetelnych let pred pumou to auto je perfektni jedna z nej predokolek co jsem kdy ridil... a jestli si myslite ze puma a tigra jsou nejaky pecka auta tak jste opravdu neridili hondu CRX2g bez rozladeneho podvozku a bez nesmyslnymi pneu (vlastnil jsem 100procent serku s 195/60 r14) renault clio sport take jsem ridil 100procentni serku vcetne kol a pneu a proste super... uprimne lepsi jizdni vlastnosti nez puma ma podle mne i blba fabia 1,2htp prvni generace
už jsem ti to pár krát psal..že mě můžeš víš co.. já sem v pumě jel a najezdil sem v ní hezkých pár km s tím 1,7l motorem a upřímně by mi to nevyhovovalo asi ani na ježdění do práce,malý a nepohodlný auto. Které nejede a zatáčí možná tak úměrně svýmu výkonu a brzdám. On se ptal po autě co má 200k a jezdí pěknej čas na 100km.. jen debil a butcher mu doporučí pumuButcher píše:Kein píše:Je to jen jeho názor. Nevím co tě tak na tom žere. Je logické, že někdo kdo je zvyklý na vyšší standart bude ohrnovat nos nad něčím jako je Ford Puma. Naopak, ubohé je to, když někdo mele o něčem jak to je super a přitom to super není.Sova píše:blázen apod...vy jste blbečciPodle Vás je zábavný auto jen to co má 300 koní...
ste ubozí...
Samozrejme, ze jsem to myslel vazne.Blazen je blazen, to uz tady za ty leta vime vsichni...plna huba kecu a skutek utekMe to treba logicky neprijde...protoze ta Puma super vazne je
Progresss píše:Nemá to cenu..Všichni co to auto testovali, nebo psali recenzi jsou dementi, já a ani jiní co tvrdí jiný věci než ty s jiným autem nejeli a jen ty máš dokonalej metr nato co je OK a jak se má auto chovat
Zajímavý že i člověk co má novou RS a pumu tak tvrdí že je puma v zatáčkách rychlejší.. Dokonce BUTCHER,kterej má M3 a dokáže pochválit prdítko s 125konma.. Ale jen ty máš pravdu a jsi expert a proto puma v slalomech poráží většinu aut z tvojeho seznamu(tam je to hodně o řidiči dobře)
![]()
Já se nehádal nic.. Ale to co píšeš... To je moc..
blázen píše: On se ptal po autě co má 200k a jezdí pěknej čas na 100km.. jen debil a butcher mu doporučí pumu
A copak to tady nekdo srovnava s necim jinym??To ty ses ty magore zacal do toho auta uplne zcestne navazetelviiis píše:...puma...ve sve tride nadprumernymi jizdnimi vlastnostmi stale prilis chabymi na to aby konkurovalo jinym autum...
Ta MR2 je nehlede na 20v swap ocividne upravena...kdyz stejny prachy narvu do Pumy, bude to zase jen o ridicielviiis píše:ale kdyz ste u toho youtub tak se osobne tesim az neco takoveho predvede ta vase slavna puma![]()
http://www.youtube.com/watch?v=IYTRkzb79RI" onclick="window.open(this.href);return false;