Ja taky posloucham Dnb a jinou elektronickou hudbu nez trance..Tiesto byl pro me zaklad kdyz sem zacal poslouchat trance, neřikám ze se mi libí vsechny jeho pisnicky, ale spousta se mi jich líbí..Sice třeba at vypada jak buzik a klidne at je ,ale jeho muzika hlavně ta strarsí se mi libi moc
me to prijde ze bych v sobe musel mit A4 tripu a kilo hase aby se me to zacalo libit...a potom bych se jeste vic tlemil tem lidem jak tomu panovi na podiu ukazujou jak moooc je super
kua ja bych vam ty interneti zakazal...vas to kazi ale nic to nedokazuje, jen si nekdy poslechni promernej disko "text" a nejakou klasiku jako treba metlu, ac blesk dc, black sabbath...a tak
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme
Ja kdyz jdu třeba na Transmission tak tak piju jen vodu a žadný sračky co si jmenoval nemam potřebu do sebe rvat protoze se mi to libi i tak..
A omlouvam se asi nejsem dost inteligenčně na výši když metal není zrovna muj šalek kávy
já nikomu necpu nějakej styl.Osobně si poslechnu od všeho něco krom dechovek ať už to je AvB nebo Lordi.V každym stylu je něco dobrýho jenom já osobně preferuju Trance,ale nepovažuju se kvůli tomu za feťáka nebo buzíka apod.Upřímně spíš metalisti mi kolikrát přijdou jak smažky už tim jak se oblíkaj apod.
nerikam ze je buzik ten kdo posloucha trance, to vubec...rek sem to o tiestovi (resp sem to tak myslel a mozna to spatne vyznelo)
taky si rad poslechnu ruzny styly hudby..ale jak me neco zni diskofilne tak konecna
Jak píše Bio 100 lidí 100 chutí, každej at si poslouchá to co se mu líbí..Mě se jen nelíbí když nekdo pomlouvá styly který tomu clověku nejsou zrovna po chuti..jinak peace
Tak jsem si to tady konecne projel..... a Shadow a Cut chemist jsou dobri, maji hodne povedenych tracku.
Tiesta bych taky nekomentoval, nerikam ze ma spatnou hudbu ale uz to prechazi do toho komercniho stylu + navic je to porad to same dokola.... Slavnej je proto ze je tak silene zmedializovanej.
Teď jsem to sem chtěl dávat to bude hodně úspěšný...jde o to, že na takovouhle nostalgicky naladěnou pecku většina fans tady čeká 90% rapovejch fanoušků, by nejradši poslouchalo to, co tu frčelo před deseti lety...ikdyž se neni moc co divit