Kdepak chlast... Když měli minulej rok koncert ve Varech,tak nám známej co dělá v KV Areně vyprávěl jak to tam s ním probíhalo.Když měl jít na pódium,tak ho nejdřív jeho doprovod půl hodiny tahal ze zamčený šatny a když konečně otevřel,tak ho tam objevili v takovým polovičním komatu.Na leželo stole utržený zrcadlo,museli ho polejvat vodou,říkat mu kde je a co má jít dělat.
Kdepak chlast... Když měli minulej rok koncert ve Varech,tak nám známej co dělá v KV Areně vyprávěl jak to tam s ním probíhalo.Když měl jít na pódium,tak ho nejdřív jeho doprovod půl hodiny tahal ze zamčený šatny a když konečně otevřel,tak ho tam objevili v takovým polovičním komatu.Na leželo stole utržený zrcadlo,museli ho polejvat vodou,říkat mu kde je a co má jít dělat.
to mi nemusis povidat, je mi to jasny...s tim sizrpem je to prdel...
Resp. sizrup je kodeinovej napojen co se redi se Spirtem ci 7upem a namrdava plus nafetovava te. Hodne se uziva v USA na jihu zeme (Houston, Texas etc)
Defakto kazdej hudebnik kterej je HOT vic nez 10let tak necemu propadne casem
Tak to jo,já myslel že je to slangovej název pro nějakej chlast.K tomu ale řekl bych taky nikdy neměl daleko.Tihle lidi často akorát lítaj z protialkoholní do protidrogový.Každopádně po tomhle alespoň zůstalo něco smysluplnýho.
To jo.Byl to člověk s neuvěřitelnou chutí do života.Vezl jsem ho na fesťáku s jeho dcerou z party nějaký banky do jejich hotelu a hned po nasednutí a pozdravu prohlásil "Teda povím vám že ti bankéři mají ty akce pěkně na hovno,tam je to jeden naškrobenej suchar vedle druhýho!".Největší perla ale byla když to začal na svojí dceru zkoušet jestli by se nemohl jít ještě mrknout do hotelovýho baru "jen tak jestli tam někdo není" přičemž měl v hlase takovej lišáckej tón,jako když malej kluk přemlouvá mámu jestli by mohl zůstat dýl vzhůru.A to byla skoro jedna ráno a jemu v tý době bylo 81 let.No ale neprošlo mu to,musel jít spát a viditelně ho to trochu rozladilo.
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek