Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
V pátek jdou k soustružníkovi na zvětšení nákružku, pak se dají skryté ventilky a pak šup na ně Toyo Proxes a do sklepaBerry píše:A co nejaka futuristicka treba s Borbet A
To je myslím maličkost, velikost si zadáš jakou chceš, a máš to tama.DOEMIXXX píše:76 4 LIFE
Jako prdel by byla nechat si udelat v reklamce jen nalepku 76 ve velikosti BMW znaku a znak tim polepit, podle me je to sranda za par a na epesu to jen prida
Když už se hyzdí tak poradne s co nejvic samolepkama, myslim je Johny ma hezkou E39 a i konecne poklicky a ty samolpeky asi jsou jen z receseFubuTomas píše:Berry:Taky s tim mam v zime problem... BMW je v zime nepouzitelne auto...zlatej pohon vsech kol
jak v lete,tak i v zime....
A ty divny cisla na ty E39.. nevim no,moc mi to k tak peknymu autu nesedi
člen UltimaDweeb píše:Omlouvám se za OT. Někdo nedávno v inzerci nabízel autobaterie za poloviční ceny... nevíte kdo? Nemůžu to najít.
presne jak jsi rekl ! recese neasiBerry píše:Když už se hyzdí tak poradne s co nejvic samolepkama, myslim je Johny ma hezkou E39 a i konecne poklicky a ty samolpeky asi jsou jen z receseFubuTomas píše:Berry:Taky s tim mam v zime problem... BMW je v zime nepouzitelne auto...zlatej pohon vsech kol
jak v lete,tak i v zime....
A ty divny cisla na ty E39.. nevim no,moc mi to k tak peknymu autu nesedi![]()
Ale bratranec mel sluzebni BMW E60 530d a v zime fakt nahovno, zlaty Passik B5,5 2.5TDi 4motion Tiptronic ktereho mel pred nim, auta vzdy od novoty a v plne polni
jenom pak v létě vám to trochu nevyšlo žejo?Trhyy píše:Nevim já s BMW odjezdil 3 zimy a bez problému, posledně sem s 328i jel i na letních a celkem sjetejch, párkrát byl sice problém, ale dycky se dalo vyjet, chce to kvalitní zimáky a samosvor a nou problem, tudle zimu jezdim poprvý s předokolkou a po Praze dobrý, ale se zadokolkou se mi prostě jezdilo líp
Ovšem když se podívám z okna,tak podle počasí ta fotka moc aktuální není.Gui89 píše:moje jezdítko.)