Drážďany - vánoční trhy
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Drážďany - vánoční trhy
Chystáme se autem do Drážďan na vánoční trhy. Potřebuju poradit, kde se dá poblíž trhů nejlíp zaparkovat?
Fiat Coupé 1,8 16V 96kW
Re: Drážďany - vánoční trhy
Osobně nejčastěji volím parking u obchoďáku, tzn. Altstadt galerie, vychází nejlevněji. Třeba mě někdo opraví, ale moje zkušenost je takováhle.. 

http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=116&t=96185 --- 3x Renault Megane coupé under construction
Altstadt galerii jsem nenašla, není to Altmarkt ?
Fiat Coupé 1,8 16V 96kW
Platí ještě ten Altmarkt asi jako nejvhodnější parkování v Drážďanech? Ceny jsou celkem přijatelný. Chystáme se taky na vánoční trhy. Jaký máte názor na to dát auto někam do ulice poblíž nádraží u těch paneláků? Už jsem tam taky párkrát parkoval. A co ekologická známka do Drážďan, je nebo není potřeba? Gůglil jsem to a informace jsou různé. Převažuje, že známku nepotřebuju, ale našel jsem i nějaký PDF, že je tam někde Umwelt Zone 2, což je sice ta nejnižší červená, ale stejně kdybych tam chtěl vjet, tak stejně asi musím mít nalepenou známku (i když na STK "dostanu" zelenou 4). Díky moc za rady.
Citroën-C4 Picasso-1.6 HDi
Mazda-121-1.3
Mazda-121-1.3
my vzdycky parkovali u nadrazi, hned vedle "prager strasse".
Jinak vanocni trhy v drážďanech už nikdy více
Jinak vanocni trhy v drážďanech už nikdy více

umwelt plaketu nepotřebuješ, ta je nejblíž v Lipsku( tam všude už na okrajích) nebo Berlíně( tam je to celkem v klidu až v samotným centru)FanyT píše:Platí ještě ten Altmarkt asi jako nejvhodnější parkování v Drážďanech? Ceny jsou celkem přijatelný. Chystáme se taky na vánoční trhy. Jaký máte názor na to dát auto někam do ulice poblíž nádraží u těch paneláků? Už jsem tam taky párkrát parkoval. A co ekologická známka do Drážďan, je nebo není potřeba? Gůglil jsem to a informace jsou různé. Převažuje, že známku nepotřebuju, ale našel jsem i nějaký PDF, že je tam někde Umwelt Zone 2, což je sice ta nejnižší červená, ale stejně kdybych tam chtěl vjet, tak stejně asi musím mít nalepenou známku (i když na STK "dostanu" zelenou 4). Díky moc za rady.

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Já vždycky parkuju u paneláků u nádraží a nikdy nebyl problém.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
Nechci zakládat nové téma,
nemáte někdo obdobný tip na cestu (parkování) do Vídně?
nemáte někdo obdobný tip na cestu (parkování) do Vídně?
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
Mr.Modena: parkování v podzemním parkovišti "Am Hof".. Stojí to pár Euro, je to kousek, a často tam parkují červený italský plechovky z Maranella