Progresss píše:Pro hloupého každý hlupák..Nikdo se tu na pumu neptal, jenom jí někdo poradil jako alternativu rychlejšího auta než je megane coupé 1.6..Já pořádně četl a jenom jsem narážel nato že 92kw je na 1.7dm hrozně málinko, a ten motor je uplně na prd.. Ale mín u 1.6stky je OK..
Já začal stím že mezi srovnatelnejma autama(ano EVO,vytuněná MR2,stejně jako caterham atd,nejsou srovnatelný auta.) je to jedno z nejlepších aut co se dá zatyto prachy koupit.. Tys začal házet špínu na to auto a vynášet do nebe CRX nemluvilo se o tom že by puma byla snad rychlejší v přímce.. Ale psát že škoda 120 má lepší jízdní vlasnosti atd je přehnaný.. Navíc nevím jestli se dá mluvit o praktičnosti alespoň u nějákýho coupé ale to je fuk
Jenom šlo voto že jsi začal stím že to auto je naprosto nahovno.. což prostě není, nebo takto.. Každej má svůj názor 100lidí 100 chutí.. Jenom vtomto případě má tak 98lidí stejnou chut a 2 jinou
ne ja psal ze skoda 120ma technicky vyspelejsi napravy coz ma nejde o vytunenou mr2 jde o mr2 jako takovou... on chtel auto co rychle jede v primce ja jich par uvedl a jestli si dobre pamatuju tak ja vyvdvihoval prioritne ranult clio sport
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Mno, původně jsem chtěl tazateli doporučit místo Rencka radši Toyotu MR2 druhé generace, optimálně 2.0 turbo. Splnila by jeho představu o stylovém a výkoném autě, ale jak pozoruji debatu a tazatelův původní záměr (patrně oplastovat a zprasit jak nejvíc to půjde), tak by to bylo házení perel sviním
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
JRD McLAREN píše:...ktore auta kupovat ...
...tie na pismeno "F"
FORD, FIAT a Fauvé
..takze asi o tomto to je...
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek