chyba

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Smithy

chyba

Příspěvek od Smithy »

Koupil jsem Sata disk, naformatoval jsem ho, takze na nej jde normalne ukladat, ale kdyz na nej chci nahrat win, tak to po chvilce v instalaci vyhodi chybovou hlasku, co s tim?

Obrázek
500 0,9T

venca

Re: chyba

Příspěvek od venca »

A co znova format a nová instalace?
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek

H.o.m.i.e.

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Zkusit nahrát novej BIOS. Todle mi dělalo s ramkama, nahrál jsem novej bios a od té doby pohoda. Pokud ani to nepomůže tak reklamace.

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Potiz bude v tom, ze tam davam XP SP1, to se satou snad jeste nepocitalo, tak proto se to pojebe, uz to zkousim 3 hodiny a furt nic.
500 0,9T

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Já jsem měl XP SP1 na počítači, byl disk na SATA portu.... tím to asi nebude.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

beago

Příspěvek od beago »

bych to videl na nejaky vadny sektory...projed to nejakou utilitou na kontrolu disku...kdyz to neco najde tak je mozny ze to pojede...ale u systemovyho disku je to dost o hubu
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

zadna chyba disku, jen XPcka neumi pracovat s řadiči Sata disky. Jde to obejit, vypni si AHCI v biosu :D.. dej si AHCI do IDE módu ( Advanced - AHCI Mode - nastavit na Disabled ). Po tom, uz by ti to melo fungovat a detekovat disk.

Smithy

Příspěvek od Smithy »

je mozny, ze bych to tam nemel?

Obrázek

Obrázek

Obrázek
500 0,9T

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

co mas za desku, nebo za notes? mrknu se po tom na netu.

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Asus M2N-E - nForce 570 Ultra
500 0,9T

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

jsem predpokladal ze mas notes. Co jsem prosel, tak u te tvoji desky to nejde vypnout. :( Takze ty potrebujes nahrat ovladace SATA jeste pred instalaci XPecek, bud pomoci diskety a klavesy F6, nebo si vytvorit nove XP CD s ovladaci pro SATA.

na webu vyrobce desky jsem nasel tyto ovladace RAID- "Make NVIDIA 32bit SATA RAID Driver for Windows 2000/XP/2003"

bud to pores pres disketovku a kdyz neni, musis vytvorit nove CD WinXP, jednoduchy postup - http://blok.zdenny.cz/item/integrace-sp ... moci-nlite" onclick="window.open(this.href);return false;

ta modra obrazovka ti naskoci chvili po najizdeni instalace XPecek. Takze se nedostanes ani na vyber HDD a pak nasledneho kopirovani souboru na HDD

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Je to presne jak rikas, taky jsem dosel k tomu, ze jsou jenom dve moznosti, bud disketovka nebo jiny winy, tak sezenu jiny winy, disketovku mam vypojenou a disketu bych tu stejne nikde nenasel uz.... dik
500 0,9T

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Ted jsem prisel na to, ze kdyz chci naformatovat a znova nainstalovat XP na starej disk, tak vyjede stejna hlaska jako na prvnim screenu, co to je?
500 0,9T

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“