chyba
Moderátor: Rudi
Re: chyba
A co znova format a nová instalace?
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
- H.o.m.i.e.
Zkusit nahrát novej BIOS. Todle mi dělalo s ramkama, nahrál jsem novej bios a od té doby pohoda. Pokud ani to nepomůže tak reklamace.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem měl XP SP1 na počítači, byl disk na SATA portu.... tím to asi nebude.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
bych to videl na nejaky vadny sektory...projed to nejakou utilitou na kontrolu disku...kdyz to neco najde tak je mozny ze to pojede...ale u systemovyho disku je to dost o hubu
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme
jsem predpokladal ze mas notes. Co jsem prosel, tak u te tvoji desky to nejde vypnout.
Takze ty potrebujes nahrat ovladace SATA jeste pred instalaci XPecek, bud pomoci diskety a klavesy F6, nebo si vytvorit nove XP CD s ovladaci pro SATA.
na webu vyrobce desky jsem nasel tyto ovladace RAID- "Make NVIDIA 32bit SATA RAID Driver for Windows 2000/XP/2003"
bud to pores pres disketovku a kdyz neni, musis vytvorit nove CD WinXP, jednoduchy postup - http://blok.zdenny.cz/item/integrace-sp ... moci-nlite" onclick="window.open(this.href);return false;
ta modra obrazovka ti naskoci chvili po najizdeni instalace XPecek. Takze se nedostanes ani na vyber HDD a pak nasledneho kopirovani souboru na HDD

na webu vyrobce desky jsem nasel tyto ovladace RAID- "Make NVIDIA 32bit SATA RAID Driver for Windows 2000/XP/2003"
bud to pores pres disketovku a kdyz neni, musis vytvorit nove CD WinXP, jednoduchy postup - http://blok.zdenny.cz/item/integrace-sp ... moci-nlite" onclick="window.open(this.href);return false;
ta modra obrazovka ti naskoci chvili po najizdeni instalace XPecek. Takze se nedostanes ani na vyber HDD a pak nasledneho kopirovani souboru na HDD