Tiz som povodne chcel starsiu imprezu, bud GT, WRX, STI . . ale ako som si tak zistoval veci vsetci mi hovorili ze je skoro nemozne kupit ju v dobrom stave. Kedze ide o auto ktoremu pravdepodobne predchadzajuci majitel daval poriadne po zatylku. Takze na to pozor. Alebo s tym ratat a vyclenit si este peniaze na pripadne opravy. Samozrejme su aj vynimky.
Což je v čr běžné. Přes týden jsem jedno auto projížděl a moc mě to nenadchlo. Těch 215 koni je docela málo na tu 4x4. Nejede to zle,ale není to žádná pecka na to kolik to stojí peněz. Takže bud to koupit a upravit a nebo sehnat něco jiného.
Si kup z UK nějakou dotaženou z japonska. Stojej tam míň, dal bych krk za to že budou daleko v lepšim stavu a případně i to řízení na druhý straně je docela v pohodě. Nějakou dobu už na druhý straně jezdim a překvapivě je to opravdu skoro stejný. Já si pořád s takovou myšlenkou pohrávám. A hlavně ty japonský maj už ze série 280ps plus A ten cenovej rozdíl je takovej že by se to snad případně dalo i předělat na leváka
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Kamos ma GT, upraveny vyfuk a vim ze fouka o neco vic nez v serii a jede to hodne slusne tak nevim co bylo spatne ze ti prislo ze nejede. On tam ma cca 230ps. Ja se dost divil jak to jede kdyz ti foukne turbo
No řeknu ti to asi tak. Mám golfa II 20V Turbo se 150konma a váhou 800kg. Na sprintech dávám tyhle serie o delku více než auto. Proto se mi zdálo,že to auto nemá zrychlení. Ale ta 4x4 byla jinak luxus. Je to typ auta co ti vyjede i po zdi