sry za mobil shit quality jen orientacni fotoz

zatim doma sedim a koukam na telku ze sedacky

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
jasny mysleno verze EVO SPORT IImikin88 píše:M3 e30 měla "obyč" Sportsitze, tyto sedačky jsou kopie maximálně Recar z EVOII, nebo jen Evolution verze teď nevim a těch je skutečně jen pár.![]()
Jinak to máš pěkné a s tim zinkováním pro Švýcarsko to nebude až to horké spíš se o to někdo pěkně staral a tak to nezrezlo, navíc se ve Švýcarsku nesolí, takže auta jsou tam celkově zachovalejši. Sám mám dovoz ze Švýcar třicu a napadená korozí je pěkně.
pro švýcarsko byly opravdu E30 pozink kastlemikin88 píše:M3 e30 měla "obyč" Sportsitze, tyto sedačky jsou kopie maximálně Recar z EVOII, nebo jen Evolution verze teď nevim a těch je skutečně jen pár.![]()
Jinak to máš pěkné a s tim zinkováním pro Švýcarsko to nebude až to horké spíš se o to někdo pěkně staral a tak to nezrezlo, navíc se ve Švýcarsku nesolí, takže auta jsou tam celkově zachovalejši. Sám mám dovoz ze Švýcar třicu a napadená korozí je pěkně.
Nevěřím. Ta moje je ze Švýcar a kolem zinku ani neprojela.BALI píše:pro švýcarsko byly opravdu E30 pozink kastlemikin88 píše:M3 e30 měla "obyč" Sportsitze, tyto sedačky jsou kopie maximálně Recar z EVOII, nebo jen Evolution verze teď nevim a těch je skutečně jen pár.![]()
mikin88 píše:Nevěřím. Ta moje je ze Švýcar a kolem zinku ani neprojela.BALI píše:pro švýcarsko byly opravdu E30 pozink kastlemikin88 píše:M3 e30 měla "obyč" Sportsitze, tyto sedačky jsou kopie maximálně Recar z EVOII, nebo jen Evolution verze teď nevim a těch je skutečně jen pár.![]()
Jinak Matty pěkně ji obdarováváš.