golf nebo galant?
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
golf nebo galant?
Hoj,chtěl bych se vás zeptat co byste volili za auto,jestli galanta nebo golfa?Vím,že je tu zástupců golfů víc,ale přece jenom...
Jde konktrétně o golfa gti rok výroby tak 96 a galant 2000

Re: golf nebo galant?
Nejsem příznivec koncernu ale jednoznačně golf. Galanta si tu koupil jeden kluk,pak mu v tom hrklo a když měl v servisu platit 40000 tak tam brečel jak malej. 

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jediný co maj tyhle dvě auta společní je první písmeno v názvu. Jedno je poměrně velikej sedan a druhý je hatch, který vidíš na každym rohu. Navíc o cca 4roky starší, určitě v horší výbavě atd... nepíšeš jakej motor by to měl bejt v tom galantu atd.
To je zase otázka jak noha, to je jako by jsi se zeptal, jestli k večeři bageru nebo chleba....
To je zase otázka jak noha, to je jako by jsi se zeptal, jestli k večeři bageru nebo chleba....
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
jednoznačně Galanta a s motorem V6 nejlíp sport edition..
ceny dílů jsou o fous dražší než na golfa. Ale to se týká mitsubishi jako celku..a opravdu jen o fous.(spotřebky jako brzdy,stojej stejně)
a proč Galant? Já naopak vozy koncernu mám rád. Dokonce snima často jezdím a tak i golf prošel mýma rukama od řady 1 až po poslední. A toho galanta taky několik let vlastním,je to nejspolehlivější vůz,který kdy stál u našeho domu)
a proč Galanta s motorem V6 a né golfa?
lepší jízdní vlastnosti,lepší podvozek
prostornější interiér,pěknější
pohodlnější svezení,tichší chod motoru,bude se ti stávat,že budeš chtít startovat nastartovaný vůz
krásný design,především sport edition
motorizace 2,0 je taky OK je to slavný 4g63 ,ale lepší je 2,5 V6.. moc nežere a pro ten vůz je to akorát..
ty auta nejsou moc porovnatelné,ale je to i tím,že je to jiná třída a nový galant stál o dost víc,jak nový golf. Golg je do města,galant je o dost větší,spíš na delší jízdy. Je větší jak kokta v kombíku..je širší a je nižší..
tolik k mý radě.
věci které se na V6 kazí - jednou za život odejdou hydra,vodní pumpa.. jinak nic.
starší žraloky rezavěly - zadní lemy - nevím jak u ročníku 2000 a výš..ale tam je to o dost lepší
btw:vem golfa do VW a 40 tam taky necháš,když se něco pokazí.. to je hloupý přirovnání.
ceny dílů jsou o fous dražší než na golfa. Ale to se týká mitsubishi jako celku..a opravdu jen o fous.(spotřebky jako brzdy,stojej stejně)
a proč Galant? Já naopak vozy koncernu mám rád. Dokonce snima často jezdím a tak i golf prošel mýma rukama od řady 1 až po poslední. A toho galanta taky několik let vlastním,je to nejspolehlivější vůz,který kdy stál u našeho domu)
a proč Galanta s motorem V6 a né golfa?
lepší jízdní vlastnosti,lepší podvozek
prostornější interiér,pěknější
pohodlnější svezení,tichší chod motoru,bude se ti stávat,že budeš chtít startovat nastartovaný vůz
krásný design,především sport edition
motorizace 2,0 je taky OK je to slavný 4g63 ,ale lepší je 2,5 V6.. moc nežere a pro ten vůz je to akorát..
ty auta nejsou moc porovnatelné,ale je to i tím,že je to jiná třída a nový galant stál o dost víc,jak nový golf. Golg je do města,galant je o dost větší,spíš na delší jízdy. Je větší jak kokta v kombíku..je širší a je nižší..
tolik k mý radě.
věci které se na V6 kazí - jednou za život odejdou hydra,vodní pumpa.. jinak nic.
starší žraloky rezavěly - zadní lemy - nevím jak u ročníku 2000 a výš..ale tam je to o dost lepší
btw:vem golfa do VW a 40 tam taky necháš,když se něco pokazí.. to je hloupý přirovnání.
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
blazen to paradne napsal k tomu neni co dodat
taky mame galanta V6 a za 120000km nas nikde nenechal, zadny opravy krom tech beznych.. brzdy, rozvody...

golt je pro frajírka co chce oslnovat kolama, muzikou a pálením gum. galant je pro fotra co bude oslnovat digi klimou, místem, výbavou a jezdit s věčně zařazenou ptěkou. neberte to ve zlém, galoše bych bral hned ale připadal bych si jak starej fotr 

škoda 100, 125-mrtě prdel -> mazda 323F BJ 1.5-ideál -> mitsubishi colt 1.3-hezký ale líný -> ???
Ono taky myslím dost záleží na tom,k čemu to auto chceš hlavně využívat. To jsi neuvedl. Prostě Golfa do města a Galanta na výlety... Tak bych to volil já. Teď už. 

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
jednoznačně galanta = pohodlí, jízní vlastnosti, design a hlavně PROSTOR, kterého není nikdy dost

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Za sebe jednoznacne Galanta a duvod? Tech je preci silene moc a neposledni je, proc jit cestou bezne ovce? Odlis se, o to prece za rozumnych podminek jde, rozhodne Galantem neudelas chybu............muj osobni nazor.......
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
- masterblaster
Galant - pretoze je to fakt pekne auto 

ford mustang G.T.350 20th Anniversary 1984 5,0L 4V V8, T-top, M5
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi
nojo..Jonas píše:golt je pro frajírka co chce oslnovat kolama, muzikou a pálením gum. galant je pro fotra co bude oslnovat digi klimou, místem, výbavou a jezdit s věčně zařazenou ptěkou. neberte to ve zlém, galoše bych bral hned ale připadal bych si jak starej fotr

(dělám si prdel moje auto taky asi není pro čubky moc atraktivní) a mě to vůbec nevadí protože jí mám doma!

►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...
Filipe a babu si nabrnkl na bávo vid ?
..Potom si si řekl že babu už mám tak si můžu koupit volvo... 

Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675