Fotka měsíce z internetu
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Fotka měsíce z internetu.
ja si to prohlizel v Parizi a neni to spatny 

R6 twin turbo + V10 + V12
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda že když už,tak bych si vybral Suzuki než třeba Kiu nebo Daewoolet.
✠Luftwaffle✠
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
ma pravdu ten chlapec.....ze predu jak naky obyc vw....ale tu prdelku ma luxusni..... 

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
taky sem videl nazivo,libi se mi,nestydel bych se za to 

Audi Coupe Quattro
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V tom pravym "vyfuku" je tazny oko? 
Mne to prijde takovy nezajimavy

Mne to prijde takovy nezajimavy
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
jen škoda pouze automatické převodovky u provedení 4x4

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- creater
- Kontaktovat uživatele:
a s jedním motorem nijak oslnivých parametrů, bez možnosti sestavení výbavy a s cenou 680.000,- to trhák dle mě nebude

"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
Libovej sedánek
A motor má 131kW. To je myslím naprosto dostačující. Hlasoval jsem pro to v anketě Auto roku. Konečně je na trhu zajímavej sedan
A cena je rozumná. Když si na stejnou úroveň vybavíte podle ceníku Octavii, tak pochybuju, že bude levnější. A hlavně za 760 tis je to 4WD s automatem a 180 koníkama. To ani Octavia (bez čipu) nenabídne

A cena je rozumná. Když si na stejnou úroveň vybavíte podle ceníku Octavii, tak pochybuju, že bude levnější. A hlavně za 760 tis je to 4WD s automatem a 180 koníkama. To ani Octavia (bez čipu) nenabídne

Ne. To pro auto této třídy dostačující opravdu není.X-Ray píše:Libovej sedánekA motor má 131kW. To je myslím naprosto dostačující.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
A jaká je to třída?
VW Jetta, Octavia, Accord, A4, BMW3... Kdo z nich má jako základní motor 2,4 131kW???
VW Jetta, Octavia, Accord, A4, BMW3... Kdo z nich má jako základní motor 2,4 131kW???
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
BMW 3x ... třeba 150kW a mám těX-Ray píše:A jaká je to třída?

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se že základní motor je x16i s 90kW.biohazard píše:BMW 3x ... třeba 150kW a mám tě![]()

✠Luftwaffle✠
otázka co bereš jako základní ... já to beru jako seriovej takže 1.6 neberu v potaz 

btw jestli je to jenom v automatu,tak co s takovym autem?Na popojíždění po městě?Nebo k čemu to je? 

jenže těch 150kW v BMW je buď třílitrovej diesel, nebo třílitrovej benzín. A oba mají základní cenu pár korun pod jeden milion. Takže pořád mi vychází 2,4 131kW AWD v automatu od suzuki jako mnohem lepší volba.
Navíc kizashi nejspíš není brán jako přímá konkurence pro BMW, AUDI, MB, a jiná "prémiové" značky. Protože kdo si může dovolit "holé" BMW 3 co má 150kW, tak o suzuki neuvažuje. (beru nové auta - aby tu někdo nepsal, že má deset let starýho baworáka co má taky takovej výkon a stál ho 200tis...)
Navíc kizashi nejspíš není brán jako přímá konkurence pro BMW, AUDI, MB, a jiná "prémiové" značky. Protože kdo si může dovolit "holé" BMW 3 co má 150kW, tak o suzuki neuvažuje. (beru nové auta - aby tu někdo nepsal, že má deset let starýho baworáka co má taky takovej výkon a stál ho 200tis...)
nevim,ale než si koupit Katamaši nebo jak to je,tak si radši připlatim třeba i za toho Bimmera.
mě osobně se tohle nelíbí jak vzhledově,tak ani technicky mě to nějak nezaujalo ... ale 100 lidí,100chutí
mě osobně se tohle nelíbí jak vzhledově,tak ani technicky mě to nějak nezaujalo ... ale 100 lidí,100chutí
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Otázka není co já beru jako základní,otázka je co je "základní motor" a to vždycky byl,je a bude nejlevnější dostupná motorizace.Proto je to základ a ten je v případě BMW 3 tedy 1,6.biohazard píše:otázka co bereš jako základní ... já to beru jako seriovej takže 1.6 neberu v potaz
✠Luftwaffle✠
už ses udělal? 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tys s moc automatama nejezdil, že ?biohazard píše:btw jestli je to jenom v automatu,tak co s takovym autem?Na popojíždění po městě?Nebo k čemu to je?

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten Stratos

Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
K tomu Suzuki
Osobně bych si ho nekoupil..Ale myslím si že dokáže lidi oslovit..
Beavere
Nerad se tě zase ptám (vypadá to jako kdybych tě chtěl nachytat na všem co napíšeš ale stejně mi to nedá) To těm tunerům ujíždíš v RAV-ce s 95 kw ? A vcelku zastaralím automatem ? (předpokládám že je to ta první RAV-ka) To u vás v brně jezdí tuneři se 120-kama ne ?
Beavere
Nerad se tě zase ptám (vypadá to jako kdybych tě chtěl nachytat na všem co napíšeš ale stejně mi to nedá) To těm tunerům ujíždíš v RAV-ce s 95 kw ? A vcelku zastaralím automatem ? (předpokládám že je to ta první RAV-ka) To u vás v brně jezdí tuneři se 120-kama ne ?

Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
a hlavně takový,kterym to prohrabuje což je asi známka neschopnosti jedince se normálně rozjet 

No, třeba u nás jezdí "tuneři" v HTP fóbiích, favoritech, feliciích. F oktách a passatech TDI pak jen ti nejvybranější vládci přiděleného hoodu. Samozřejmě piloti passatů mají větší postavení nadsamce, takže je nesmí nikdo předjíždět. A díky jejich snížení supadupapyčopodvozkům jim ujede i volský povoz. No a pak se tu ještě vyskytuje taková sekta japonců. Většinou (vlastně jen) Civici a ti jezdí taky pomálu, akorát jim řvě vejfuck a dřou kola o podběhy a všichni dohromady tajně závidí nadsamcům v Passatech. Obě skupiny mají tunový subwoofer v kufru obalený kobercem, či plovoucí podlahu na jeho dně. Takže by je klidně mohla zvládnout i obtloustlá RAVka.. vzhledem k množství sněhu to teď platí vlastně trojnásob, jelikož výše zmiňované skupiny teď slouží jako obrovské motorizované pluhy. Fungují poměrně dobře. Předním spojlerem drtí led, jenž následně nízké výfukové potrubí roztaví a zadní spojler meziprodukt udusá v jemný poprašek, jenž zvládne přejet i nejjemnější protektor. Ale mám o údržbu silnic obavy. Jelikož zima tunery úspěšně eliminuje a všichni končí v polích, či roztřeleni o příkop.matt píše:K tomu Suzuki
Beavere
Naposledy upravil(a) Kein dne 25 pro 2010 14:08, celkem upraveno 1 x.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
No a ja uz nemam co dodat
Ale jinak ano, je to prvni generace kRAVky, automat neni nijak zlvast hi-tech (4kvalt + overdrive, k tomu rezim POWER), 3dv kratka verze. Pseudotunery davam dokonce i ty se slabsima TDI. Samozrejme to auto vyborne vystartuje akorat na prvni a druhej kvalt a pak se uz nic zajimavyho nedeje, ale dotahnu se na tech cca 50 km/h a stacilo, nasledne se pak vitezoslavne prohrne kolem tuner s hukotem laufu
Ono vesmes plati, ze ti co maji skutecne dobry auta zadny ptakoviny vetsinou nedelaji, takze jsem z krizovatky zatim zadnej drag napriklad proti Mustangu jeste nezkousel 

Ale jinak ano, je to prvni generace kRAVky, automat neni nijak zlvast hi-tech (4kvalt + overdrive, k tomu rezim POWER), 3dv kratka verze. Pseudotunery davam dokonce i ty se slabsima TDI. Samozrejme to auto vyborne vystartuje akorat na prvni a druhej kvalt a pak se uz nic zajimavyho nedeje, ale dotahnu se na tech cca 50 km/h a stacilo, nasledne se pak vitezoslavne prohrne kolem tuner s hukotem laufu

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)

http://auto.idnes.cz/autofotka-tydne-hr ... tomoto_hig" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rapid05.rajce.idnes.cz/Blbnuti_n ... 5_z_1_.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- F.l.a.n.e.l.
Nádhera
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše