prosím o radu (radio + repro)

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
DAWBLACK

prosím o radu (radio + repro)

Příspěvek od DAWBLACK »

Tak jelikož jsem se rozhodl úplně jinak, poraďte nějáký černý rádio 4x50 W za slušnou cenu a k tomu tyhle repra:

- 2x 100mm vepředu (max montážní rozměr je 100mm x 55mm, výšky nesmí čouhat nahoru!!!)

- 2x 130mm vzadu (max hloubka je 65mm a průměr magnetu max 70mm
Naposledy upravil(a) DAWBLACK dne 24 pro 2010 15:02, celkem upraveno 4 x.
Suzuki Swift Gti

All
Kontaktovat uživatele:

Re: prosím o radu (zesilovač)

Příspěvek od All »

Ty dual cone pincky jsou totální totální tragédie a žádný zesík to nezachrání. Spíš naopak. Když už nechceš nebo nemůžeš nainstalovat komponentní repráky vyber si aspoň koaxy, které jsou plnohodnotně dvoupásmové (http://autoaudio.wsc.cz/Koax/fr0.html" onclick="window.open(this.href);return false;). Zesilovač pak vybírej podle zatížitelnosti reproduktorů. Nic jsi nenapsal o rádiu ale pokud to má jen dvoukanálový repro výstup asi to nebude mít ani žádný signálový RCA. V tom případě hledej 4kanálový, ne příliš silný, zesilovač, který disponuje vysokoúrovňovým vstupem signálu (signál z repro výstupu rádia). Žádný mně aktuálně nenapadá ale určitě ti poradí ostatní.

DAWBLACK

Re: prosím o radu (zesilovač)

Příspěvek od DAWBLACK »

tak jsem se rozhodl jinak takže teďka je to takhle jaký rádio + 4x repro---- cen max za komplet 3000-4000Kč

-- přední repro 102mm x max 55mm výška nesmí čouhat přes vrchní obvod repráku....
-- zadní repro 130mm x max 65mm x 65-70mm (průměr dole)
Suzuki Swift Gti

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“