http://www.novinky.cz/krimi/221337-stat ... -z-d1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jenze tohle je prave ten problem....u nas 50% lidi neuhne s tim ze oni jednou maximalni povolenou rychlosti, takze nemaji duvod te poustet, nebo ja nevim co se takovym lidem honi v hlave. Ano jezdim rychleji, ne nikdy jsem na nikoho neblikal ani netroubil. Kdyz dojedu pomalejsiho ridice na okresce, jedu normalne za nim a kdyz muzu tak predjedu...kdyz je to na 2 pruhove rychlostce, jedu za nim (ne na narazniku, s odstupem) a teprve kdyz vidim ze ma pravej pruh volnej a presto jede v levym i kdyz za sebou ma auto, tak ho po par kilometrech vezmu s klidnym svedomim pres pravej pruh. Ano jsem nejvetsi pirat silnic, ale bohuzel moje auto se pred nej neumi teleportovat, ani ho preskocit.crazyape píše: Videli jste neco podobneho mimo cr? tam jedes a i kdyz jedes v rychlem pruhu tak si auta od tebe drzi odstup a az teprve uhnes tak na to slapne. Tady se ti kreten nalepi az na prdel a muze se hned posrat ze jsi si dovolil ho zbrzdit.
já nepsal,že za nehody může rychlost,já psal,že za mrtvoly může rychlost..Mirek-200sx píše:Jenze tohle je prave ten problem....u nas 50% lidi neuhne s tim ze oni jednou maximalni povolenou rychlosti, takze nemaji duvod te poustet, nebo ja nevim co se takovym lidem honi v hlave. Ano jezdim rychleji, ne nikdy jsem na nikoho neblikal ani netroubil. Kdyz dojedu pomalejsiho ridice na okresce, jedu normalne za nim a kdyz muzu tak predjedu...kdyz je to na 2 pruhove rychlostce, jedu za nim (ne na narazniku, s odstupem) a teprve kdyz vidim ze ma pravej pruh volnej a presto jede v levym i kdyz za sebou ma auto, tak ho po par kilometrech vezmu s klidnym svedomim pres pravej pruh. Ano jsem nejvetsi pirat silnic, ale bohuzel moje auto se pred nej neumi teleportovat, ani ho preskocit.crazyape píše: Videli jste neco podobneho mimo cr? tam jedes a i kdyz jedes v rychlem pruhu tak si auta od tebe drzi odstup a az teprve uhnes tak na to slapne. Tady se ti kreten nalepi az na prdel a muze se hned posrat ze jsi si dovolil ho zbrzdit.
A k tomu co se tady rychlosti tyce...blazne dovolim si nesouhlasit. To co jsi napsal ze za nehody muze rychlost je holy nesmysl. Za nehody muze prave chovani ridicu...jednak tech rychlych co jsou agresivni, tak take tech pomalych, kteri se domivaji ze nikdo nema pravo jet rychleji nez oni. V zahranicnich statech mas na dalnicich rychlosti vetsi ( v nekterych 160, nemecko nektere useky bez omezeni) a nehod je tam mene. Cesi neumi jezdit, 80% cechu ma obrovsky ego, ktery silene trpi tim kdyz ho nekdo predjede........
To je nejakej rozdil?blázen píše:já nepsal,že za nehody může rychlost,já psal,že za mrtvoly může rychlost..
ty moc dobře víš,jak to myslím Mirku..Mirek-200sx píše:To je nejakej rozdil?blázen píše:já nepsal,že za nehody může rychlost,já psal,že za mrtvoly může rychlost..Za mrtvoly muze rychlost? za nehody ne? Takze za mrtvoly nemuzou nehody? To clovek jede takhle v klidu 200 a najednou je mrtvej? Infarkt?
No a je to jasný. On za to nemůže. Konečně se to vysvětlilo. Jen spěchal za maminkou do nemocnice, nadával na jinýho řidiče a potom prudce zabrzdil a při tom všem vedle něj spala jeho sekretářka. Ta musela být asi pěkně utahaná.Jord píše:a je to![]()
![]()
http://www.novinky.cz/krimi/221337-stat ... -z-d1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To znamená že ten druhej má o tři kilometry delší trasuneuspeed píše:A co teprve kamionaci Jeden jede 125km a druhej 128km
Staci kdyz Trhac bude celej den doma a nemusis se bat vyjetbiohazard píše:ty voe tady se člověk nasměje.Když to tu tak čtu,tak se modlim abych většinu z vás nepotkal na silnici
tak ty si dobrej retardneuspeed píše:A co teprve kamionaci Jeden jede 125km a druhej 128km
jen se bojí toho sráče z ML.. nic víc v tom nebudeTrhyy píše:
..řidič nechtěl být jmenován...zeřjmě nějakej hrdina
a kde jsi sebral, ze kdyz ted jezdi 160 budou pak jezdit 200?X-Ray píše:To Kain:
Ona by ta dálnice o moc bezpečnější a plynulejší nebyla, když by bylo legální jezdit 160, tak ty co jezdí teď těch 160 teď, by potom jezdili 200. A už vidím jak se pohodlně předjíždí kamiony co musejí jet v pravém pruhu 80 a plynule se zařazuju do levého kdy se jede pohodových 200. Pojedu 150 v levým a budu předjí6dět kamion a za mnou pojede kretén kterého jsem svojí bezohlednou jízdou zpomalil z 200 na pouhých 150 a bude mě vyblikávat a najíždět mi na prdel auta abych ho rychle pustil protože mezi kamionama je celých 100 metrů mezera. Tak já hodím pravej, mezi kamiony a dupnu na brzdu abych to nenarval do toho kamionu předemnou a ještě budu muset stihnout udělat omluvné gesto na toho blbce co jsem "úmyslně" zpomalil. To by byla krása a idylka na dálnicích....
Pokud nebudou mít dálnice tři a více pruhů (nebo pokud na ně nezakážou vjezd kamionům, nemá rychlost 160 žádnej logickej a už vůbec bezpečnostní důvod. Kdyby dali zpátky 110, možná by se jezdilo po dálnici plynuleji a bezpečněji.
Přesně tak. Ty všechny spekulace "Co by kdyby." jsou naprosto neopodstatněné.Redrik píše:
a kde jsi sebral, ze kdyz ted jezdi 160 budou pak jezdit 200? :roll: takze kdyz bude povolena 90 tak vsichni ti "pirati" budou jezdit 120? myslim, ze vetsina pojede opet 160, protoze jim to prijde jako normalni cestovni rychlost. Ja delsi trasy jezdim taky +- 150 a neprijde mi, ze bych byl strasnej pirat silnic. Kdyby se zvysil limit, tech 150 by mi furt stacilo - akorat bych nic neporusoval. Pro ty co jezdi 200+ furt je asi nejakej limit zbytecnej. At bude 130 nebo 160 stejne si pojedou svoje.
ano, je to bohatý zlý ničema.starter píše:on má peníze, on má známé, on má vše a proto je nevinen
dyť řikám že hrdinablázen píše:jen se bojí toho sráče z ML.. nic víc v tom nebudeTrhyy píše:
..řidič nechtěl být jmenován...zeřjmě nějakej hrdina