Fotky aut z ulic

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
beago

Re: Fotky aut z ulic

Příspěvek od beago »

v Phe? jo, protoze by tam tech aut byla tak ctvrtina...pocitej s tim ze by tam zbyla vetsina duchodcu a jen malo mladejch lidi :lol:
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

jo důchodci jsou fajn.Kor když ráno vyběhnou před baráky si odklidit chodníček a sníh hážou zpátky do silnice.Ty bych tu nechal :D

beago

Příspěvek od beago »

za to bych strilel...silnice na auto, vyjety koleje, po obou stranacha uta zaparkovany tak aby nestaly na chodniku...a nejlepsi napad je do etch koleji nahazet snih :kladivo:
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

jj to mě vždycky nasere když ráno jedu a vidim ty důchodce jak akčně hážou sníh z chodníku do tý projetý silnice a ještě koukaj hrozně nasraně když jim člověk něco řekne :roll: :lol:

beago

Příspěvek od beago »

me pokazdy se*e ze nemam styrikratstiri...snazim se toho cloveka co drzi lopatu vetsinou tim snehem nahodit tak ze pridam plyn...ale nepomaha spek

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Spiral píše:
maRkus píše:jenze i kdybych prijel na parkoviste a uvidel posledni dve mista na svete vedle sebe tak to tam postavim a vyliz mi prdel.... proste dokud v praze bude jezdit samej krupan, buran a debil tak hold smolik... a pokud nekomu vadi jak parkuju at mi to rekne do oci.. :potlesk:

presne jak to pises ... samej krupan, buran a debil... jednoznacne patris mezi ne...
presne tuhle odpoved sem cekal... 8)

Ted sem jezdil 3 dny po praze s napisem vyskrabanym do zadniho spinavyho skla: PRAHA PRAZAKUM.. neveril by si kolik takovych jako ty muselo najednou zavodit, blikat, snazit se me vytlacit ze silnice...

Ja to rikam furt: nema prazkou RZ nejezdi do prahy....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Filip:)

Příspěvek od Filip:) »

maRkus píše:

Ták ták..:) přijde mi že fakt kolikrát největší košťata tam maj "eSko".. :) :lol: jsou vyplesklí z toho že viděj semafor...
►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Sko a pak este P a B obcas sou jak nerizena strela ktera vubec nevi.... Ztka sou v poho, Teckari ouk, U maj vetsinou tmavsi lidi nebo tezka mafie :lol:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

masterblaster píše:prepac eiffel,
1. som netusil ze je to tvoj cadillac (som myslel ze su to fotky aut z ulic ktore stretneme)
to je jedno
masterblaster píše:2. je jedno kedy ako a preco takto niekto zaparkuje, jednoducho blokujes jedno miesto a ak to je na verejnom parkovisku je to podla mna prasaren :) sak to nie je az take velke.
rozhlídni se kolem dokola, je to daleko od vchodu a hned v té další řadě je volných míst spousta.
masterblaster píše:3. je to vpodtate nazov sajty kde je viac takych parkerov: http://parkujemakodebil.blogspot.com/20 ... chive.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i kdybych zaparkoval sám a okolo ani auto, tak do deseti minut mi to na dveře narve clio
masterblaster píše:4. ked sem das takuto fotku ake reakcie ocakavas?

Hlavne si to tak neber, :pifko: peace. . .
začni jezdit denně něčím jiným než prezou, taky na to chytneš jiný názor
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

venca

Příspěvek od venca »

Filip:) píše:
maRkus píše:

Ták ták..:) přijde mi že fakt kolikrát největší košťata tam maj "eSko".. :) :lol: jsou vyplesklí z toho že viděj semafor...
Proto když musim do Prahy tak max na Zličín nebo do Dejvic a hurá na metro :lol:
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek

tunerA3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tunerA3 »

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ www.tuningy.com ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Spiral

Příspěvek od Spiral »

maRkus píše:
Spiral píše:
maRkus píše:jenze i kdybych prijel na parkoviste a uvidel posledni dve mista na svete vedle sebe tak to tam postavim a vyliz mi prdel.... proste dokud v praze bude jezdit samej krupan, buran a debil tak hold smolik... a pokud nekomu vadi jak parkuju at mi to rekne do oci.. :potlesk:

presne jak to pises ... samej krupan, buran a debil... jednoznacne patris mezi ne...
presne tuhle odpoved sem cekal... 8)

Ted sem jezdil 3 dny po praze s napisem vyskrabanym do zadniho spinavyho skla: PRAHA PRAZAKUM.. neveril by si kolik takovych jako ty muselo najednou zavodit, blikat, snazit se me vytlacit ze silnice...

vubec nevim co ma spolecnyho to ze se pri parkovani chovas jako krupan, buran a debil s tim ze jsi z prahy a s tim ze bych na tebe mel blikat, zavodit a podobne. ja se na silnici vetsinou chovam jako na silnici ne jako na zavodni draze... a jen tak me rozhodne nikdo nevytoci. dokonce ani tvuj zpusob parkovani mi nevadi ..... jen mi prijde vazne usmevny kdyz nadavas do buranu a debilu a ani si neuvedomujes ze ses jeden z nich...
1991 VW Golf GTI

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

hlavně naprosto spotřebni auto ze všech stran beztak dobitý a ty děláš jak kdyby ti pár ďolíků uškodilo :lol:
to samý ten alojs s kadilakem
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Jardafox píše:hlavně naprosto spotřebni auto ze všech stran beztak dobitý a ty děláš jak kdyby ti pár ďolíků uškodilo :lol:
alojs zdraví :D
zatím ještě žiju...

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

a proc by mi mela nejaka krupanska svine delat umyslne skodu na jakymkoli mym majetku ????

jeden duvod mi staci :?

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

a proč bys měl úmyslně parkovat přes dvě místa?

jeden důvod mi stačí :D
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Eiffel píše:
Jardafox píše:hlavně naprosto spotřebni auto ze všech stran beztak dobitý a ty děláš jak kdyby ti pár ďolíků uškodilo :lol:
tos byl ty na tý fotce? já myslel že někdo jinej, že ty máš rozum :(

Filip:)

Příspěvek od Filip:) »

Tak za tohle by sis měl sám dát facku.. :kladivo:
Něco takovýho si asi řekl ten čů*ák co mi to poslal do boku.. promáčkl mi dveře, blatník, a prasknul mlhovku a blinkr.. A neobtěžoval se mi třeba vedle auta vychcat do sněhu svoje tel. číslo.. :kladivo: :pistolnik:
►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Jardafox píše:a proč bys měl úmyslně parkovat přes dvě místa?

proto abych ochranil svuj majetek proti umyslnemu poskozeni

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

maRkus píše:
Jardafox píše:a proč bys měl úmyslně parkovat přes dvě místa?

proto abych ochranil svuj majetek proti umyslnemu poskozeni
tímhle spíš donutíš ostatní aby ti ho umyslně poškodili

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

lidi nejsou takovy hrdinove aby udelali vic nez triskli dverma.... az nekoho takovyho uvidim tak hold si pujdu sednout na policajty za ublizeni na zdravi.. nebude to poprve...

masterblaster

Příspěvek od masterblaster »

Eiffel píše:
masterblaster píše:
masterblaster píše:3. je to vpodtate nazov sajty kde je viac takych parkerov: http://parkujemakodebil.blogspot.com/20 ... chive.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i kdybych zaparkoval sám a okolo ani auto, tak do deseti minut mi to na dveře narve clio
masterblaster píše:4. ked sem das takuto fotku ake reakcie ocakavas?

Hlavne si to tak neber, :pifko: peace. . .
začni jezdit denně něčím jiným než prezou, taky na to chytneš jiný názor
OK tak sa teda dohodnime ze ludia s amerikami mozu zaberat 2 miesta, kedze v amerike su parkovacie miesta o par cisiel sirsie :) A jasne ked je vsade miesto tak to az tak nevadi. Som si to nejak predtym nevsimol.
ford mustang G.T.350 20th Anniversary 1984 5,0L 4V V8, T-top, M5
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi

masterblaster

tunerA3 píše:Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
Tak to uz hej takato sebranka 8)

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Jardafox píše:
Eiffel píše:
tos byl ty na tý fotce? já myslel že někdo jinej, že ty máš rozum :(
to byla provokace na jedno forum :D

Jinak parkuju na místech s kočárkem :D
zatím ještě žiju...

masterblaster

Eiffel píše:
Inac to mas asi pravdu, raz sme mali stretko pre carrefourom na parkovisku, ameriky + nejake veterany. Chlapik co parkoval vedla odisiel a do 2min. tam dosla zenska na omlatenom favaci. To mi trochu stupol adrenalin, ale nastastie dvere otvarala slusne. Ked vystupila tak som jej povedal ze to tam aspon mohla zacuvat nech je vydno masku. Ale ta pikerka asi nechapala o co mi ide a vobec si podla mna nevsimla ze v tej casti parkoviska su zaparkovane trosku inakejsie auta :)
Obrázek

zac.je.toho.loket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zac.je.toho.loket »

důchodci mě serou :x
"The spirit of revolution will never die"

BooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BooM »

masterblaster: to ji ale nemuzes mit za zly, nekdo ma proste auto jen jako spotrebni zbozi a nedela mezi nema rozdily... maximalne v barve a v tom jestli je starsi nebo novejsi... znam x lidi kterym by to nedoslo ;)
Looking for some car....

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

masterblaster píše:
Inac to mas asi pravdu, raz sme mali stretko pre carrefourom na parkovisku, ameriky + nejake veterany. Chlapik co parkoval vedla odisiel a do 2min. tam dosla zenska na omlatenom favaci. To mi trochu stupol adrenalin, ale nastastie dvere otvarala slusne. Ked vystupila tak som jej povedal ze to tam aspon mohla zacuvat nech je vydno masku. Ale ta pikerka asi nechapala o co mi ide a vobec si podla mna nevsimla ze v tej casti parkoviska su zaparkovane trosku inakejsie auta :)
Obrázek
Ženská si maximíálně všimne, že je vedle ní jiný auto, protože je bílý a ona má modrý :lol:

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

maRkus píše:a proc by mi mela nejaka krupanska svine delat umyslne skodu na jakymkoli mym majetku ????

jeden duvod mi staci :?
Markusi, ty jsi duševní mrzák.
Vadí mi jak parkuješ, klidně ti to přijedu řict do očí.
Co mi jako uděláš?? :D
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele: