Jakou spojitost májí poplatky ve zdravotnictví, které jsou mimochodem pro všechny stejné s nerovnou pokutou? A o překračování povolené rychlosti, která je imho napadnutelná z její opodstatněnosti jsem už řekl své. A tady nejde o to, že nikdo platit nemusí, jde o to aby všichni platili stejně za stejný přestupek!blázen píše:a když se začalo platit zdravotnictví ti to nevadilo? a že se porušuje všecko možný překračováním povolenýcj rychlostí etc. ti taky nevadí? Nejsi divnej? To je trest. Nikdo platit nic nemusí..je to přece na každým..![]()
jo je divný a špatný aby jeden platil víc než druhý,ale trest musí být účelný... at za každý překročení rychlostí nad 20km/h seberou polovinu bodů a bude klid.. 2x tě chytí a chodíš pěšky.. v téhle republice se jinak nikdy nikdo nenaučí nic.
dementi na silnicích - D1 - ..2222
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: dementi na silnicích - D1 - ..2222
Naposledy upravil(a) Kein dne 09 led 2011 19:50, celkem upraveno 3 x.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bodový systém byl zaveden z důvodu toho, aby se zabránilo pirátům. Nefunguje? OK, tak ho zrušme a jdeme cestou procent z příjmu. Ale všem stejně.
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Co to je za debilní přispěvek? Práva mají všichni stejné, to že je zde korupce, či nerovnost menšin je zase a jen tím, že se nedodržuje právě LZPS a ústava. A proč by bohatí platit víc měli?? Protože mají víc peněz? Co to je za blbost...venca píše:A ono se něco dodržuje z "listiny základních práv a svobod"?Jaktože nemáme stejná práva jako rómové,jaktože maj vlivní ldi jiná práva než člověk který pracuje rukama a nekrade? Tak proč by nemohly bohatí platit víc za pokuty?

Tak vidíš,sám píšeš že se nedodržuje,tak je asi zbytečný se s ní ohánět.Práva mají všichni stejné,ale každej má jiný,povinosti taktéž,takže ohánět se taky "listinou základních práv a svobod" je trošku mimo mísu,pokud nefunguje jak má
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Aha, takže ty tvrdíš, že tím že se listina práv nedodržuje tak mám podporovat další její nedodržování? Jak..."logické"...
spíš je to tak,že listina je teoretická kdežto praktická stránka věci už vypadá v týhle díře jinak
Netvrdim že máš podporovat její další nedodržování,jen píšu že ohánět se zrovna timhle je mimo.Kein píše:Aha, takže ty tvrdíš, že tím že se listina práv nedodržuje tak mám podporovat další její nedodržování? Jak..."logické"...
Bio

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ona by se možná měla udělat základní listina povinností.... dneska má každej jen práva a je tak svobodnej, že si může dělat naproto co chce.... třeba zastavit na dálnici v levém pruhu
nebo si vytvořit stádo dětí a jen na ně ždímat od státu prachy a nestarat se o ně.....
Já si myslím, že u nás (a nejspíš nejen u nás) je celej systém už tak nějak pokřivenej, že napravovat se bude velice špatně. Dneska totiž všichni (možná né všichni, ale velká většina) dělají politiku (jak na celostátní, tak na komunální úrovni) jen a jen pro peníze, tj. sami pro sebe.... a pořád nějak zapomínají, že jsou zástupci občanů

Já si myslím, že u nás (a nejspíš nejen u nás) je celej systém už tak nějak pokřivenej, že napravovat se bude velice špatně. Dneska totiž všichni (možná né všichni, ale velká většina) dělají politiku (jak na celostátní, tak na komunální úrovni) jen a jen pro peníze, tj. sami pro sebe.... a pořád nějak zapomínají, že jsou zástupci občanů

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
v první řadě se má jezdit v pravym, prostřednim přejíždět a v levym předjíždět ty, co předjížděj ty v pravym. a ne, že si to někdo pojede v levym nebo prostředním ať se děje, co se děje a prostě se musí podjet zprava nebo v lepším případě "je tak hodnej", že uhne, když ho člověk dojede a už musí zpomalovat a jet za nim dobu, než si všimne, že za nim někdo je. nemá tam vůbec co dělat, když je volnej pravej. bohužel lidi si ale myslej, že pravej je jenom pro kamiony a pomalý auta a oni přece nemaj nejpomalejší auto, jsou i pomalejší, takže pojedou furt přinejmenším v prostředním.. nejdementnější zdůvodnění co znám a za kterym si lidi většinou hrozně stojej je, že když si v levym jedou 130 km/h tak je nemusí nic zajímat a "ať se ten za nim klidně posere". to pokládám za největší stupiditu, co může ten dotyčnej říct.
chování toho řidiče mercedesu je sice kokotský, ale celkem chápu, že pokud dojel pár takovejch trotlů (mezi veřejností vlastně "normálních neagresivních řidičů"), co neznaj pravidla provozu, tak byl nasranej, ale určitě není nejlepší řešit to vybržděním a vybrzdit tam někoho na nulu je už hodně riskatní a nedokážu si to moc představit.. lepší je upozornit toho dementa například tak, že ho prostě podjedu a pokud je předemnou volnej pravej, tak se tam samozřejmě zařadim a třeba mu to docvakne.
chování toho řidiče mercedesu je sice kokotský, ale celkem chápu, že pokud dojel pár takovejch trotlů (mezi veřejností vlastně "normálních neagresivních řidičů"), co neznaj pravidla provozu, tak byl nasranej, ale určitě není nejlepší řešit to vybržděním a vybrzdit tam někoho na nulu je už hodně riskatní a nedokážu si to moc představit.. lepší je upozornit toho dementa například tak, že ho prostě podjedu a pokud je předemnou volnej pravej, tak se tam samozřejmě zařadim a třeba mu to docvakne.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
těch co politiku nedělaj pro peníze je fakt mizerná menšina.Každej si tam jenom hrabe do svýho koryta a na ostatní s*re ... ať už si za státní peníze jezděj lyžovat do alp nebo sahaj na peníze z mateřský nebo z platů hasičů apod,ale na svoje peníze nesáhnou.Líp nebude 

Já s tebou v podstatě souhlasím, jen poukazuju na to, jak to vypadá v praxi - z čehož asi vznikly i ty úvahy o placení pokut.Kein píše:Beaver píše:Na druhou stranu - absolutní většina těch aut, jejich řidči mají pocit, že rychlostní limity a pravý pruh nejsou nic pro ně, jsou v cenové hladině zhruba 250 tisíc a výš, přičemž jejich pořizovací cena jako nových je přinejmenším 400 tisíc. Zpravidla je to nějaká ta vyšší třída. Samozřejmě se tam prohání i auta za mnohem míň peněz - například Fábie TDY - ale je to spíš menšina. Neurčuje to přímo majetkový poměry majitele, ale evidentně s třídou a hodnotou auta roste některým lidem ego
Na těchto pojmech nelze postavit nějaký zákon či vyhlášku, pokud se tak stane nemáme právo si říkat právní stát. Tyto věci musí být pravidlem a stoprocentní pravda, pokud se na nich má stavět, jinak takový zákon bude chybný. Mě nikdo z této třídy neohrožuje. Naposledy mě musel předjet kokot v Audi A4 v TDi z roku 98 nebo ztuněný favorit. Můj otec má drahý vůz, jezdí naprosto normálně jelikož onanuje nad spotřebou. Stejně tak můj strýc a dalšíchh XX lidí co znám nebo se pohybují v mém okolí. Proč by oni za spáchání stejného přestupku měli paltit více na základě nějaké vsugerované myšlenky, že lidé v drahých autech jsou piráti silnic? Překročení rychlosti je a bude pořád překročení rychlosti ať je tento pořestupek spácháný novým BMW či favoritem. Je to stejné jako kdyby člověk jenž má větší plat msuel více paltit za rohlík. Protože 2kč pro někoho kdo vydělává 100 000kč/měs je přece míň, než pro někoho kdo vydělává 10 000. majetek nemá strstem nic společného máme to v ústavě!
ÚSTAVA ČR
(1) Česká republika je svrchovaný, jednotný a demokratický právní stát založený na úctě k právům a svobodám člověka a občana.
Součástí ústavního pořádku České republiky je Listina základních práv a svobod.
Listina základních práv a svobod (mimochodem, která je nadřazena Ústavě)
Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech. Základní práva a svobody jsou nezadatelné, nezcizitelné, nepromlčitelné a nezrušitelné.
Základní práva a svobody se zaručují všem bez rozdílu pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnostní nebo etnické menšině, majetku, rodu nebo jiného postavení.
Ovšem čistě hypoteticky - navrhni vhodný způsob jak tomu maníkovi v Mercedesu, co nemá oficiálně moc velkej příjem, zato má ale fakticky peněz k dispozici hafo plus případné konexe, srazit hřebínek

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
✠Luftwaffle✠
Mlel si tu něco o ústavě,podle které by mělo být zdravotnictví zdarma.. nebo ne ? Ty tu hájíš překračování rychlostí tím,že dneska jezdí po silnici rychlejší auta,než za bolševika.. Možná až budeš mít vlastní děcka a nějaký mamrd tě dobrzdí ,protože jsi jel s děckama jen 130, možná změníš názor. Zatím mi přijdeš hloupej. Nezlob se na mě. Jelikož se známe osobně,tak ti to píšu na rovinu. Ikdyby byla na dálnici 50tka,tak ji budeš dodržovat. Ta dálnice není tvoje,patří pravděpodobně státu,ten ji provozuje a ten bude určovat,kolik se na ní bude jezdit. Jestli nesouhlasíš,chod pěškyKein píše:Jakou spojitost májí poplatky ve zdravotnictví, které jsou mimochodem pro všechny stejné s nerovnou pokutou? A o překračování povolené rychlosti, která je imho napadnutelná z její opodstatněnosti jsem už řekl své. A tady nejde o to, že nikdo platit nemusí, jde o to aby všichni platili stejně za stejný přestupek!blázen píše:a když se začalo platit zdravotnictví ti to nevadilo? a že se porušuje všecko možný překračováním povolenýcj rychlostí etc. ti taky nevadí? Nejsi divnej? To je trest. Nikdo platit nic nemusí..je to přece na každým..![]()
jo je divný a špatný aby jeden platil víc než druhý,ale trest musí být účelný... at za každý překročení rychlostí nad 20km/h seberou polovinu bodů a bude klid.. 2x tě chytí a chodíš pěšky.. v téhle republice se jinak nikdy nikdo nenaučí nic.
NE.blázen píše:Mlel si tu něco o ústavě,podle které by mělo být zdravotnictví zdarma.. nebo ne ? Ty tu hájíš překračování rychlostí tím,že dneska jezdí po silnici rychlejší auta,než za bolševika.. Možná až budeš mít vlastní děcka a nějaký mamrd tě dobrzdí ,protože jsi jel s děckama jen 130, možná změníš názor. Zatím mi přijdeš hloupej. Nezlob se na mě. Jelikož se známe osobně,tak ti to píšu na rovinu. Ikdyby byla na dálnici 50tka,tak ji budeš dodržovat. Ta dálnice není tvoje,patří pravděpodobně státu,ten ji provozuje a ten bude určovat,kolik se na ní bude jezdit. Jestli nesouhlasíš,chod pěškyKein píše:Jakou spojitost májí poplatky ve zdravotnictví, které jsou mimochodem pro všechny stejné s nerovnou pokutou? A o překračování povolené rychlosti, která je imho napadnutelná z její opodstatněnosti jsem už řekl své. A tady nejde o to, že nikdo platit nemusí, jde o to aby všichni platili stejně za stejný přestupek!blázen píše:a když se začalo platit zdravotnictví ti to nevadilo? a že se porušuje všecko možný překračováním povolenýcj rychlostí etc. ti taky nevadí? Nejsi divnej? To je trest. Nikdo platit nic nemusí..je to přece na každým..![]()
"Každý má právo na ochranu zdraví. Občané mají na základě veřejného pojištění právo na bezplatnou zdravotní péči a na zdravotní pomůcky za podmínek, které stanoví zákon."
Toto říká LZPS nikoli ÚSTAVA, ta tyto věci vúbec neřeší!! Poslední část věty lidi jaksi opomínají a vzniká deziluze - té využívali hlavně socani před rokem.Toliko k "nespravedlivým" poplatkům.
130km/h ať už s dětma nebo bez dětí nepojedu nikdy v levém pruhu, pokud to nebude nutné. Čili mě nikdo dobržďovat nebude muset a budu jezdit tak abych nikomu nemusel dávat záminku to dělat. Dálnice nikomu nepatří je veřejná, čili je nás všech, když to řeknu hodně zjednodušeně. I silniční předpisy spadájí pod Zákon, který je upravuje. A i sám führer dopravní policie Tržil, přiznal, že značky těmto předpisům v mnoha případech neodpovídají (viz video o stránku zpět). Takže ne. nezlob se na mne, že je v některých případech odmítam dodržovat, když jsou zcela nelogické nebo padlé nahlavu a přízná to i ten nejvyšší vořežprut. Ty vidíš agresivitu ve vybržďování, já také. Ovšem je agresivita i to, když mě nějaká slepice nepustí před sebe protože zrovna teď dostala nápad hrát si na policajta? Ano, je.
Podle tvé teorie, když řekne stát, že mám začít žrát hovna, tak je mám žrát. To, že je žrát nechci ze mě dělá hloupého - tvůj názor.
Naposledy upravil(a) Kein dne 11 led 2011 22:09, celkem upraveno 1 x.
Pokud by nebylo možné jednoduše dokopat PČR k tomu aby byla na cestách vidět(což by podle mě bohatě stačilo), šel bych směrem "Za opakovaný trestní čin bude daleko větší sankce." tak jak je to v občanském právu. Pak bych se snažil o to, to upravit takovým směrem, který by mohl zahrnovat i závažnější přestupky a stanovit jednotlivé hranice. Ovšem vážnější trestné činy by musely být jasně a stále sepsány, pokud sepsány nebudou, bude se to vztahovat jen na trestný čin. Aby to pak nedopadlo tak, že člověk, když dvakrát nerožne světla zaplatí u třetího pokusu 10tis. A klidně by jako nejzávažnější forma mohlo být zabaveno auto či ŘP. Ale bude to všem stejně. Úvaha tímto směrem totiž nejlépe stanoví toho kdo se dopouští tresné činnosti nejčastěji a také jen on bude trestán. Žádné příjmy, kubatura či cena vozu. To je holý nesmysl.Beaver píše:
Já s tebou v podstatě souhlasím, jen poukazuju na to, jak to vypadá v praxi - z čehož asi vznikly i ty úvahy o placení pokut.
Ovšem čistě hypoteticky - navrhni vhodný způsob jak tomu maníkovi v Mercedesu, co nemá oficiálně moc velkej příjem, zato má ale fakticky peněz k dispozici hafo plus případné konexe, srazit hřebínekZatím to vesměs bohužel potvrzuje pravidlo, že se takovým nic moc nestane.
vy se tady ohanite neomezenyma rychlostma, nemeckem a podobne, ale zajimavy je, ze kdyz jedu parkrat do roka do Roztocku v noci, tam me pokazdy pri mych 140 tacho predjede za celou cestu v prumeru tak 10 aut a z toho je 5 polaku a 2 porsche 

tohle je přeci v bodovém systému a 411Kein píše:Pokud by nebylo možné jednoduše dokopat PČR k tomu aby byla na cestách vidět(což by podle mě bohatě stačilo), šel bych směrem "Za opakovaný trestní čin bude daleko větší sankce." tak jak je to v občanském právu. ..
třeba za 2x překročení o více než 30 v obci máš na půl roku čistírnu, ačkoli je to jen za 2x3body
takže ono předpisy jsou, ale vymáhaj se jen ty nejsnáz prokazatelný a samozřejmě ty co maj nejlepší poměr náklady / výnos.
proto to tu vypadá jak vypadá, počkejte až od léta zrušej povinnost označovat měření obecní policií značkou, to se zas prodá radarů a naskočí příjmy obcí
že se bezpečnost vůbec nezmění je přeci jedno
vzdělání není zárukou inteligence
Hlavně to bude jasný důkaz toho, že jde o prachy a o nic jiného. Jelikož ty značky mají právě největší preventivní účinek. A v bodovém systému to je, ale právě bez specifikace co je vážný dopravní přestupek a stahujeseto na všechno. A proto to tak vypadá a lidi mají pocit buzerace.Boháček píše:tohle je přeci v bodovém systému a 411Kein píše:Pokud by nebylo možné jednoduše dokopat PČR k tomu aby byla na cestách vidět(což by podle mě bohatě stačilo), šel bych směrem "Za opakovaný trestní čin bude daleko větší sankce." tak jak je to v občanském právu. ..
třeba za 2x překročení o více než 30 v obci máš na půl roku čistírnu, ačkoli je to jen za 2x3body
takže ono předpisy jsou, ale vymáhaj se jen ty nejsnáz prokazatelný a samozřejmě ty co maj nejlepší poměr náklady / výnos.
proto to tu vypadá jak vypadá, počkejte až od léta zrušej povinnost označovat měření obecní policií značkou, to se zas prodá radarů a naskočí příjmy obcí
že se bezpečnost vůbec nezmění je přeci jedno
bleach píše:vy se tady ohanite neomezenyma rychlostma, nemeckem a podobne, ale zajimavy je, ze kdyz jedu parkrat do roka do Roztocku v noci, tam me pokazdy pri mych 140 tacho predjede za celou cestu v prumeru tak 10 aut a z toho je 5 polaku a 2 porsche
Paradoxne vcera jsem potkal slusne jedouciho ridice dvojkove koktavky v CR. Nesnazil se vecpat do mezer co si lidi nechavali jako rozestupy, nepredjizdel za kazdou cenu, jel dle limitu a presto rychle a svizne. To auto ovsem melo nemecke znacky...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
zase jeden rchlej a ,,chytrej,, tuningář..
http://www.novinky.cz/krimi/222155-ridi ... mvaje.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.novinky.cz/krimi/222155-ridi ... mvaje.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem to sem chtel dat, nebyl tenhle seat nekoho tady na TF?
Jinak kdyz je blbej, tak co jinyho, doplatil na to

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
praha neustále rozhazuje za drahý sračky,od karty pražana po radary...a po lidech chtějí ,aby šetřili a okrádají je na všem,protože na důležitý věci nejsou peníze.
kein k tobě se nevyjadřuji,nemá to cenu. Nepoznal jsi,jak bolí velká rychlost,když se něco stane. Ono se pak v makovici rozsvítí každýmu. Nepřeji ,aby se ti to přihodilo.
kein k tobě se nevyjadřuji,nemá to cenu. Nepoznal jsi,jak bolí velká rychlost,když se něco stane. Ono se pak v makovici rozsvítí každýmu. Nepřeji ,aby se ti to přihodilo.
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
http://seat-forum.cz/viewtopic.php?f=136&t=21280" onclick="window.open(this.href);return false;Berry píše:Ted jsem to sem chtel dat, nebyl tenhle seat nekoho tady na TF?
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... dicak.html Kdy na to přijdou u nás, že řidičák se může vzít hned a né to řešit půl roku....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
ta okurková sezóna je fakt šílená, není den, aby jsme neslyšeli pořád o nějakým pirátovi, včera sebrali čechovi v rakousku řidičák, dneska čechovi v rakousku, kde to bude zejtra? Ve Švýcarech?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- F.l.a.n.e.l.
řeknu ti to naprosto přesně, až tady budou zákony, které budou fungovat, nebudou mít chyby a neojebou je žádné právnické kličky atd. tam ho zavřeli, tady ten čurák není ani na vazbě.m.artty píše:http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... dicak.html Kdy na to přijdou u nás, že řidičák se může vzít hned a né to řešit půl roku....
říkám to pořád že jsme v banánové republice. jaká vláda, takový stát, takové zákony a ostatní
je to smutné, je to tak
Za další asi postavení policie v německu a česku je jiné. a za sebe ti řeknu, že taky nebudu brát řidičák, protože mě hned druhý den udělají za zneužití pravomoci a vyhodí mě protože pan manager si vezme dobrého právníka. tady se za tebe nikdo nepostaví, stejně tak jako v soukromém sektoru. tak proč bych si dělal zlo? každý chce přežít.
a pusťte se do mě

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

jelikož máme stejnýho zaměstnavatele, musím s Tebou 100% souhlasit. dokud nebudou zákony, z kterých se nedá vykroutil, tak to začně u nás v republice konečně fungovat.
V létě, jak začnou dovolený, tak zase začnu poslouchat ve svým okolí, jak když jeli na dovolenou, jak jeli v Rakousku a Chorvatsku jak pos...í, jak všude dodržovali rychlost, jak nepředjížděli přes plnou..........a vždycky si kladu otázku, proč Tito lidi to nedělají pořád, i doma v ČR
V létě, jak začnou dovolený, tak zase začnu poslouchat ve svým okolí, jak když jeli na dovolenou, jak jeli v Rakousku a Chorvatsku jak pos...í, jak všude dodržovali rychlost, jak nepředjížděli přes plnou..........a vždycky si kladu otázku, proč Tito lidi to nedělají pořád, i doma v ČR

Flanel: napsal si to naprosto výstižně