Pracuje tu někdo ve vodafone?
Moderátor: Rudi
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pracuje tu někdo ve vodafone?
Rád bych získal některý HTC telefon, ale nárok na nový přístroj mám až 9.4., což je strašně za dlouho.
Mám si dělat nové číslo a po půl roce ho zrušit? Nebo lze získat dotovaný telefon nějak dřív?
Mám si dělat nové číslo a po půl roce ho zrušit? Nebo lze získat dotovaný telefon nějak dřív?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Re: Pracuje tu někdo ve vodafone?
Zavolej na operátora s tím že se chceš poradit jak přejít k T-MobileEiffel píše:Rád bych získal některý HTC telefon, ale nárok na nový přístroj mám až 9.4., což je strašně za dlouho.

Na dotaz proč tak činíš jim pověz že ti nabídli výhodnej tarif a k němu super telefon za super cenu kterej se ti zrovna hodí protože svůj jsi utopil na dovolený a voni se poserou aby si tě udrželi

život je radost
já trochu obnovim téma, už se našel někdo, kdo tam pracuje? chci tam utíct od t-mobilu, tak se chci zeptat na pár drobností a slevu na telefon
díky

...
máš to soukromý nebo by to bylo psaný na firmu ?Jord píše:já trochu obnovim téma, už se našel někdo, kdo tam pracuje? chci tam utíct od t-mobilu, tak se chci zeptat na pár drobností a slevu na telefondíky

život je radost
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsi dopadl ?Eiffel píše:Rád bych získal některý HTC telefon, ale nárok na nový přístroj mám až 9.4., což je strašně za dlouho.

Není třeba...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nedopadl, shodil jsem tarif na nulu a vzal si hezčí číslo s novým telefonem
aspoň jsem rozdělil soukromé a pracovní hovory
aspoň jsem rozdělil soukromé a pracovní hovory
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
A to můžeš?Já měl za to,že cena toho telefonu je vázaná používáním tarifu na ty 2 roky,jinak musíš nějakou úměru k ceně nedotovanýho doplatit.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
půl roku ho musíš mítmilonovo píše:A to můžeš?Já měl za to,že cena toho telefonu je vázaná používáním tarifu na ty 2 roky,jinak musíš nějakou úměru k ceně nedotovanýho doplatit.

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
taky se prizivim na tematu...
chtel bych neomezeny tarif - standardni cena u O2 je 3900 kc, ale vim, ze financni poradci, realitaci a dalsi v ramci nejake frencizy maji neomezeny tarif treba za 1000 kc/mes.
nevite nekdo, jestli by byla nejaka moznost toho vyuzit? nedela to tu nekdo?
dik za info
chtel bych neomezeny tarif - standardni cena u O2 je 3900 kc, ale vim, ze financni poradci, realitaci a dalsi v ramci nejake frencizy maji neomezeny tarif treba za 1000 kc/mes.
nevite nekdo, jestli by byla nejaka moznost toho vyuzit? nedela to tu nekdo?
dik za info
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch