Nehody....:(

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
mathias22

Re: Nehody....:(

Příspěvek od mathias22 »

aha,myslel sem si ze to je on...
chocolatE36 in progress

matt

Příspěvek od matt »

:(
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

chico

Příspěvek od chico »

byla to jeho volba jezdit jak primitiv a asi na to halt neměl

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

jsem rad ze si mohl zvolit dle toho co pisete
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Chlapi pls kdo tady má stříbrnou octávku 1 FL RS look s černou střechou a jednašestkou pod kapotou? Vím že tu někdo chodil ale nevim nick.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

jel jsem s nim do piescan,ale ani boha si nevzpomenu na jmeno :D nestalo se mu nic?mival na ni kola R8 repliky
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

F.l.a.n.e.l.

RZ má 0176 myslím... nestalo se mu nic... Jen si zaboha nevzpomenu na nick. měl jsem i tel číslo atd. ale bez nicku vím prd... je někde z ovy nebo hlučín nebo tak tuším,
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motor »

Pokud myslis toho co ja, tak je z orlove, zahlazeny zadek, 1.6, 74kw, stary model prekopany na face...
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid

maxik900
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxik900 »

majitel tady nechodi tady jste o ni mohli slyset jen odemne....
Flanel: zarizoval jsem mu pres tebe technockou nepamatujes? cislo mas v SZ
nabízímeslužby pro Vašeho miláčka...lakováni,karosařinu,opravy bouraných aut,tuningové úpravy a mnoho dalsiho http://av-auto.webnode.cz/

F.l.a.n.e.l.

Max. díkes 8)

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

Na seat clubu mu tam jeden clen pred nehodou napsal....
"To je smrtelná kombinace JOM + China pryž :) Nic ve zlém,ale zní to fakt šíleně."
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

F.l.a.n.e.l.

áááá už na to přišli že neujížděl poprvé :D
sakra ze mě něco bude. spek

http://www.novinky.cz/krimi/222377-ridi ... oprve.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

"...Řidič hlídce tehdy ujížděl značnou rychlostí a pohyboval se také ve smyku...."
KEHO rennsport

Jurisek16

Příspěvek od Jurisek16 »

jednodušeji driftem :lol: škoda každého života, ať už to byl debil nebo debil :P R.I.P
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= :) (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

upřímně o jednoho blbečka míň ... nechápu například debatu na FB mezi jeho známýma co se ho ještě zastávaj když to byl takovej idiot jako že osud je svině a že on si tohle nezasloužil apod.Nakonec to bude chyba těch cajtů protože kdyby ho nechtěli zastavit,tak se chudinka nezabil a moh dál jezdit po Ově ožralej :?:

F.l.a.n.e.l.

Juris: nesouhlasím. každého života škoda není. nevím proč by ten dar měli mít lidi, kteří si toho neumí vážit. Raději ať skončí takto, než aby sebou vzali ještě někoho.
a upřímně kdyby minul tramvaj tak tam jsou dvě světelné během 5 metrů a celkem fest vytížená křižovatka a tam by už možná řidič nezařval, ale vzal by někoho sebou.
a než aby zmrzačil ostatní, tak radši tak jak to dopadlo ;-)

biohazard: jo to jsem se chlamal taky, že nereagoval na výzvu a ještě prvotní zpráva že za to můžou fízli :smich:

Jinak policajti ho ztratili a až vyjeli na hlavní cestu, tak už jen viděli dým kouř a crash ;-) Takže kdyby se chuj podíval do špíglu, tak by viděl, že je setřásl ;-)

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

však oni i ty jeho "kamarádi" co ho tak vehementně oplakávaj by mluvili jinak kdyby místo tramvaje smet třeba auto kde by byl někdo blízkej / z rodiny někoho z těch jeho známejch.To by hned bylo všude řečí,že si to zasloužil apod,ale hold trefil jenom blbou tramvaj a zabil sebe takže cajti jsou svině,že ho honili a řidič tramvaje taky,že s tim kolosem neuhnul z kolejí třeba na chodník :lol: mě osobně je líto jenom toho Toleda protože to jsem obdivoval na Seat foru ještě dokud nebylo takhle "poškrábaný" :D a btw i tam zaznělo,že tenhle blb si v Ově často hrál na McCrae a jenom vyhledával tenhle druh adrenalinu + do toho,že jezdil ožralej (ikdyž Novinky jsou taky sekta blbů,tak kdo ví co je na tom pravdy) ... tohle byla otázka času

F.l.a.n.e.l.

chytli ho za chlast tuším čtvrt roku zpátky. Zákaz však zatím neměl...

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

Mi psalo asi 5 lidi v ten den jestli to neni moje byvale toledo .... Jakoby tady jezdilo jen jedine....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

Jurisek16

Příspěvek od Jurisek16 »

Flanel: jj svatá pravda :P
Biohazard mě rozsekal "takže cajti jsou svině,že ho honili a řidič tramvaje taky,že s tim kolosem neuhnul z kolejí třeba na chodník :lol: "

jinak dneska v rádiu říkali že mu při pitvě zjistili že řídil pod vlivem drog :roll:
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= :) (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Drift, droki, pohoda, jazz :?:
KEHO rennsport

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

šalina,khár a driver na sračky dost :lol:

matt

Příspěvek od matt »

Musím s váma souhlasit.. Jen co bych chtěl říct že nikdy nemůžu tvrdit že tohle se mi stát nemůže :( ...Většina z vás když se zamyslí tak určitě najdete situaci na silnici při které jste mohli děkovat tam na hoře že tady ještě stále jste :wink:
Samozřejmě tahle situace byla jiná...V Ostarvě to neznám ale předpokládám že to nebyla silnice jako je třeba jížní spojka (Už jen díky té tramvaji) Kde by se kvůli ostatním měli dodržovat předpisi 8)
Je hrozné si uvědomit co to udělá s autem v cca 130-ti :(
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

jo asi hodně lidí podobnou situaci zažilo,ale ruku na srdce ... co to je / bylo za člověka,kterej jezdil ožralej,zfetovanej a i ve střízlivym stavu jako krypl po městě :? a pak se ještě lidi co ho znaj na netu rozčilujou a obhajujou ho ... to budou asi podobný případi jak on a takovejch lidí fakt škoda nebude nikdy.Jeho rodina může bejt ráda,že nezabil někoho dalšího protože to aby se pak snad radši ostudou odstěhovali z města

matt

Příspěvek od matt »

Bio
Ano s tímhle souhlasím s tebou..Jen já asi nejsem tak tvrdej a věřím že lidi se zaslouží druhou šanci..Tenhle už i tu druhou šanci vyčerpal..
Plzeň 775115675

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

ale jo já jsem toho názoru,že člověk dělá chyby :wink: ale tohle muselo bejt s prominutim extrémní hovado,který si o to řikalo hodně dlouho.X lidí se shodlo na tom co to bylo za člověka + ta pitva apod.Jenom nechápu jestliže podle toho FB měl tolik kámošů,že s tim nikdo nic nedělal.Já osobně bych asi nedokázal jentak koukat na to jak si "kámoš" takhle zahrává.Nikdo s tim nic nedělal,ale najednou maj všichni plno keců jak byl k němu osud nefér :?:

beago

Příspěvek od beago »

kdokoliv sedne do auta pod vlivem cehokoliv je podle me kreten..a to bez vyjimek...jeste pokud jezdi takhle ve meste v silnym aute, je to kreten dvojnasobnej
jeste ze nevzal nikoho s sebou, to je jeho jediny plus
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme

matt

Příspěvek od matt »

Bio
Jasný v tomhle souhlasím naprosto s tebou :wink:
Každopádně někdy tě ani sebelepší kámoš nedokáže nějakým způsobem vytáhnout ze sr..k :wink: ...(Ale tohle je spíš mimo téma)
Plzeň 775115675

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

myslel jsem to tak,že s tim někdo moh něco dělat už dřív když to byl takovej problémovej člověk.Třeba nechápu jaktože neměl zákaz řízení jak psal Flanel když ho chytli pod vlivem :? ... ale co.Jeho blbost.Jak už tu padlo,hlavní je,že nevzal s sebou někoho dalšího

beago

Příspěvek od beago »

ten zakaz rizeni taky moc nechapu...nekdo tu psal..za to by se mely brat i rodny listy :kladivo:
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“