Jak na převaření plecháčů?
Jak na převaření plecháčů?
Čus, chci si převařit plecháče na felícii, máte někdo nějakej fotopostup, nebo napsat, jak na to ? A jakou sílu plechu bych měl pro rozšíření použít ? S každou radou sem, myslím si, že nebudu jedinej, koho to zajímá. Díky 

Subaru Impreza WRX wagon
www.titansliberec.cz
www.titansliberec.cz
Re: Jak na převaření plecháčů?
zacal bych tim.. cim to chces svaret ???? na COcko zapomen, tohle chce vyssi level, uvedom si ze to je kolo, ne vyfuk. Tohle bych nechal na profikach... 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
jj chtel jsem cockem, tak to mam asi smulu
cim popripade to mam nechat svarit ?

Subaru Impreza WRX wagon
www.titansliberec.cz
www.titansliberec.cz
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
tak ono to COčko i celkem vezme. dokonce ma hlubsi pruvar, nez argon. ale... 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

A jak jsi to dělal ty..Koukal jsem na ty tvoje, a upřímně mě se to líbí(zdá se, že to celkem i funguje)AR166 píše:tak ono to COčko i celkem vezme. dokonce ma hlubsi pruvar, nez argon. ale...
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
.. bez pripravku to nejde.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

AR166: byl by problém z dojezdovky 18" udělat třeba 8,5x18"
Golf V TDI 103Kw

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
čím větší vkládanej pás, tím větším náročnost na přesnost. nevím, kolik palců má ta dojezdovka, ale nejvíc jsem vkládal 11cm pás.-Jakub- píše:AR166: byl by problém z dojezdovky 18" udělat třeba 8,5x18"

- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no a povedzme ze maam 4ks plechacov.. 5,5J
a ja potrebujem len dva sirky 6,5J.. 7J
tak mam napad, ze dva proste znicim, pouzijem vonkajsi limec, ktory si odrezem sirsi,
nez je ten ktory necham na dvoch zo stredmi...teda nebudem nic dokladat..
len teraz jak to potom spravne vystredit..
bude stacit na vystredenie vnutorny bubon ..??
pripadne mat este nejake pripravky, co by mi zaistili roztec..
??? ??? ???
a ja potrebujem len dva sirky 6,5J.. 7J
tak mam napad, ze dva proste znicim, pouzijem vonkajsi limec, ktory si odrezem sirsi,
nez je ten ktory necham na dvoch zo stredmi...teda nebudem nic dokladat..
len teraz jak to potom spravne vystredit..
bude stacit na vystredenie vnutorny bubon ..??
pripadne mat este nejake pripravky, co by mi zaistili roztec..
??? ??? ???
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
tohle reseni, kdy nechas stred na miste, ti neumozni zmenu et. ale zase si usetris praci s vycentrovanim vnitrku. souosost dvou casti zajistis nastehovanim v pripravku a se stejnou rozteci ti pomuze presny odpichnuti na soustruhu a pohlidani meritkem.. pouzivam dva pripravky. jeden na souosost a druhej na vycentrovani vnitrku.

- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no ET menit nepotrebujem,...(aj ked...)
a nech si tie kola premna zamna aj trcia trochen von..
potrebujem na tom mat rozumne obutu 205/50 R14 penumatiku (ci neaky podobny zly rozmer)
cize najlepsie bude chytnut to za naboj do sustruhu, dat si hrot...nech mam stred..
omerat samotny plechac ci neni krivy...potom si odpichnut dole (stary) limec...
zobrat "novy" sirsi limec..
v sustuhu si to vystredit a zrovnat so zbytkom kola....
spravit si body...
a potom sa uz moze pozvarat cely aj mimo...
jo ..??
a nech si tie kola premna zamna aj trcia trochen von..
potrebujem na tom mat rozumne obutu 205/50 R14 penumatiku (ci neaky podobny zly rozmer)
cize najlepsie bude chytnut to za naboj do sustruhu, dat si hrot...nech mam stred..
omerat samotny plechac ci neni krivy...potom si odpichnut dole (stary) limec...
zobrat "novy" sirsi limec..
v sustuhu si to vystredit a zrovnat so zbytkom kola....
spravit si body...
a potom sa uz moze pozvarat cely aj mimo...
jo ..??
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
ano, presne jak rikas. vystredeni na soustruhu je nejlepsi, mne by ale soustruznik s tim vyhodil. poprskal bych mu loze. pouzivam tohle.
- Přílohy
-
- c3cf568a90_71083666_v1.jpg (36.37 KiB) Zobrazeno 11077 x

- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
ja teda nevim ale ET zmeniš vždy při rozšiřeni disku vždy ti kolo povileze ven nebo dovnitř.ET se počita ze šiře disku.
a nevidim duvod proč by se nedalo kolo zavařit Cočkem ted se toudle metodou svařuji vlakove podvozky cisterny atd
jen jej musis trošku nakrmit abys provařil i kořen.
a nevidim duvod proč by se nedalo kolo zavařit Cočkem ted se toudle metodou svařuji vlakove podvozky cisterny atd
jen jej musis trošku nakrmit abys provařil i kořen.
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
ale vlakové podvozky a cisterny se nevaří doma v garáži na koleni 

- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
to ne ale svařuji se stejnym cočkem no popravde trošku vetšim ale na ten plišek z čeho je disk bohate postači
a veř my vym jak se ty vagony svařujou
:-)
a veř my vym jak se ty vagony svařujou

mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
neříkám, že to nevíš, ale určitě to budou profi svářečky s přesným podáváním drátu a tokem plynu, ne svářečka za pár šupů v garáži, které se může zadrhávat drát nebo mít proměnlivé podmínky toho CO. Nehledě na to, že to tam dělají i svářeči s vyšším skillem. Opravdu bych si nepřál potkat v provozu nějak doprskané kolo, které uletí jen díky tomu, že je nevyvážitelné nebo se prostě rozletí
největší problém bude, že ten vevařený kus je z obyč plechu
kdo někdy viděl natržený disk, tak ví že to není obyč materiál, nemluvě o tom, jak je vyválcován
to jestli je to vařené MAGem nebo něčím jiným je skoro jedno, chce to prostě umět
kdo někdy viděl natržený disk, tak ví že to není obyč materiál, nemluvě o tom, jak je vyválcován
to jestli je to vařené MAGem nebo něčím jiným je skoro jedno, chce to prostě umět

vzdělání není zárukou inteligence
AR116 píše:ano, presne jak rikas. vystredeni na soustruhu je nejlepsi, mne by ale soustruznik s tim vyhodil. poprskal bych mu loze. pouzivam tohle.
hele chystám se svařovat dohromady dvě sady kol, s tim že z jedné sady se veme zadní límec plus střed a z druhe jen zadní límec, klasika no.. upíchnuté to budu mit na soustruhu, svařovat už to budu doma, s tím že ten "volný" zadní límec se nasune na střed "zbytku" druhého disku se středem a zadním límcem a nejspíš dorazi natvrdo k sobě, stím že by se to mělo středit na původním středu toho "zbytku" kola a upíchnutých plochách obou límců... po zbodování můžu provest kontrolu házivosti na náboji na autě.. pak to budu vařit po max 5 cm do kříže s tím že budu střidat kola, aby se to příliž neprohřálo.. mam očekávat nějakej problém??..