Fotka měsíce z internetu
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotka měsíce z internetu.
mazec. co to bude jezdit? Nebo co to jezdí? Vzadu má GT2, to je označení na 24 LeMans? Myslím že někde psali, že BMW končí v WTCC (nebo jak se to jmenuje) a má začít jezdit německé DTM 

- phaeton_esc
bodejť by nekončili, když jim Seat a Chevrolet dávaj na prdel 
Duster je nejhezčí v týhle

Duster je nejhezčí v týhle

Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
Duster není hezký...
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
- phaeton_esc
- H.o.m.i.e.
Myslím že ten Duster se jim povedl. 

- Jirka.Kolouch
Mně se taky docela líbí
Třeba jako tady na foto v té hnědé to auto vypadá parádně 

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
někde už to tu bylo(22strana tohoto topicu), ale jen pro pčipomenutí, JE
http://www.tuning53.com/img/resim-galer ... ing-03.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.tuning53.com/img/resim-galer ... ing-03.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) Dacan dne 20 led 2011 19:45, celkem upraveno 1 x.
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
dastr je gut.... mona novy sluzebak....az se splati suzuki .... ta je v terenu jepka.... 

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
- Jirka.Kolouch
Pro naše pořád pokukuju po E46, ale narazil jsem na Saaba 9-3 a to auto se mi začíná pořád víc a víc líbit
Třeba i ceny jsou nesrovnatelné, navíc to skoro nikdo nemá, designově je to taky krásné, hmmmmmm
Akorát servis asi nebude to pravé ořechové

- phaeton_esc
Saab je lepší
http://saabinfo.net" onclick="window.open(this.href);return false;

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
X-Ray píše:mazec. co to bude jezdit? Nebo co to jezdí? Vzadu má GT2, to je označení na 24 LeMans? Myslím že někde psali, že BMW končí v WTCC (nebo jak se to jmenuje) a má začít jezdit německé DTM
GT2 je oznaceni kategorie vozu sampionatu FIA GT...presne tam se chce BMW po opusteni WTCC realizovat a vezme tam sebou i A.Prilauxe a A.Farfuse.Tohle auto teda bude jezdit celej sampionat vytrvalostnich zavodu + 24hod. Spa, Le Mans, Nürburgring...asi

KEHO rennsport
Nevím jak Chevrolet, ale seat jim dává, protože má vyjjímku z pravidel. Auta ve WTCC musejí být atmosféry. Jenže aby seat s jejich dýzlem konkurenceschopný, má povolené turbo. Moc tomu nerozumím, ale je mi jasný, že bez turba by ten dýzl moc nejel. Asi jim to povolili aby jezdilo víc značek.
Ten peckovej Duster je VT. Ale kdyby takhle vypadal doopravdy, byl by to mazec. Možná to není vrchol desigenu a techniky, ale Duster si kupce najde a nebude jich málo. Ale né takový metrosexuály jako v tý reklamě s tou drahou kabelkou. To je dost trapný. Dělají tam z toho auta mega káru. Bydlet víc na horách tak bych o něm i uvažoval.
Saab je mazec. Osobně než jsem koupil Civica, koukal jsem na 9-5. Aero nejlíp. Ale neměl bych banány pro takovou opici
Ten peckovej Duster je VT. Ale kdyby takhle vypadal doopravdy, byl by to mazec. Možná to není vrchol desigenu a techniky, ale Duster si kupce najde a nebude jich málo. Ale né takový metrosexuály jako v tý reklamě s tou drahou kabelkou. To je dost trapný. Dělají tam z toho auta mega káru. Bydlet víc na horách tak bych o něm i uvažoval.
Saab je mazec. Osobně než jsem koupil Civica, koukal jsem na 9-5. Aero nejlíp. Ale neměl bych banány pro takovou opici

- Jirka.Kolouch
phaeton_esc píše:Saab je lepšíhttp://saabinfo.net" onclick="window.open(this.href);return false;

- phaeton_esc
A co jsi myslel?
Jasně že je to Vectra, poslední měly i naftový motory z Fiatu. Saaby se mi osobně moc líběj, ale prostě je to dražší Opel. Jedině si sehnat nějakou starou 900 nebo 99, to ještě byly "opravdový" Saaby

- Jirka.Kolouch
Tak ona 900 je neskutečně krásná
To auto mám moc rád, i když jsem ho viděl jen párkrát a nikdy v tom nejel, ale prostě mě to strašně moc bere. Ale ta 9-3 byla myšlená jako nový vůz pro rodiče, tak proto právě ona
Ale je to daleká hudba budoucnosti, jen se tak dívám, co by se dalo příp. jestli někde nebude zajímavá nabídka 

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Moc WTCC nesleduju, ale mam za to ze Chevrolet dava vsemX-Ray píše:Nevím jak Chevrolet, ale seat jim dává, protože má vyjjímku z pravidel. Auta ve WTCC musejí být atmosféry. Jenže aby seat s jejich dýzlem konkurenceschopný, má povolené turbo. Moc tomu nerozumím, ale je mi jasný, že bez turba by ten dýzl moc nejel. Asi jim to povolili aby jezdilo víc značek.

KEHO rennsport
taky to moc nestíhám, ale jezdí tam myslím jedna Alfa Romeo a jedna Honda. Ale jak Cuore Sportivo, tak Power of Dream dostávají naprdel od Velkého plus 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsem letos v televizi asi 3 závody WTCC a pokaždé vyhrál Chevrolet, tak na tom asi něco bude 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zaujímavá transplantácia. Len to zabil tými velkými utopenými kolami....
Panamera Z33

Panamera Z33

J D M
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jirka.Kolouch
Jak zde někdo psal Saab je pouze přestrojenej Opel..
Nebudu říkat co je lepší či horší... Ale BMW pro mě vyhrává díky RWD a celkově sportovnímu duchu auta
Z tohoto důvodu pro mě není lepší alternativa pro daily car než BMW
(Rád se občas svezu na okreskách)
Nejsem zaujatej
Pokud bych chtěl auto opravdu pouze na dení ježdění s tím že oželím sportovní vlastnosti tak by volba padla na Koncern
Jak zde někdo psal Saab je pouze přestrojenej Opel..
Nebudu říkat co je lepší či horší... Ale BMW pro mě vyhrává díky RWD a celkově sportovnímu duchu auta

Nejsem zaujatej
Pokud bych chtěl auto opravdu pouze na dení ježdění s tím že oželím sportovní vlastnosti tak by volba padla na Koncern

Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
To, že to je převlíknutej Opel je pro našince jen "+". Dovedu si totiž živě představit ty breky čechů typu "Nejsou na to tady servisy." "Jsou drahé díly!" atd atd. Takhle ti SAABa opraví kdekoli, kde opraví i Opla. Stejně tak jsou na tom i díly. U SAABa jde hlavně o charisma a výjmečnost, styl. Což nepohopí nikdo kdo vlastní koncern či BMW. Ano, BMW je technicky na jiné úrovni, ovšem také tomu odpovídá cena, která je u SAABu podstatně nižší. Ano, můžeš tvrdit "SAAB je dražší opel." Je to pravda. Ale také lze tvrdit, že "SAAB je pohodlnější a bezpečnější Opel s výjmečným stylem".phaeton_esc píše:A co jsi myslel?Jasně že je to Vectra, poslední měly i naftový motory z Fiatu. Saaby se mi osobně moc líběj, ale prostě je to dražší Opel. Jedině si sehnat nějakou starou 900 nebo 99, to ještě byly "opravdový" Saaby
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kein
Musím souhlasit
...Jen k té ceně mám připomínku.. Ano máš pravdu že Saab je levnej ale pouze ten kde budeš psanej jako druhý majitel
Nové stojí o něco málo méně než "luxusní" značky 
EDIT
Dokonce možná i dražší
Ceník nové 9-5... http://www.saabcars.cz/download/2909" onclick="window.open(this.href);return false; Myslím si že cena je velmi neadekvátní
Musím souhlasit

EDIT
Dokonce možná i dražší

Ceník nové 9-5... http://www.saabcars.cz/download/2909" onclick="window.open(this.href);return false; Myslím si že cena je velmi neadekvátní

Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Já si myslím že cena adekvátní je.. Není to auto pro každýho jako BMW
(tím nemyslím cenově)
A taky nevím ale o něco méně než luxusní značky ? Pro mě je SAAB daleko luxusnější značka jak VW, AUDI a MB kterých stojí před každým lidlem 10..

A taky nevím ale o něco méně než luxusní značky ? Pro mě je SAAB daleko luxusnější značka jak VW, AUDI a MB kterých stojí před každým lidlem 10..

Ano každej má jiný názor...Já bych si za milion nekoupil "vectru"
Ano pokud bereš luxisní značky podle toho jak moc je na ulici vidíš..Tak souhlas že Saab je jedna z nejluxusnějších značek u nás..Taky který blázen by dával takovej peníz za vectru
Jinak Saab mi vůbec nevadí pro mě pouze škoda FWD jinak bych se po ojetým koukal..

Ano pokud bereš luxisní značky podle toho jak moc je na ulici vidíš..Tak souhlas že Saab je jedna z nejluxusnějších značek u nás..Taky který blázen by dával takovej peníz za vectru

Jinak Saab mi vůbec nevadí pro mě pouze škoda FWD jinak bych se po ojetým koukal..

Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Ona ale 9-5 je na základu INSIGNIE.. Což už s vektrou nemá nic společnýho... S 300koníkama, 4x4 už se nedá mluvit skoro ani o insignii z které toho má opravdu málo
Luxusní značku beru podle nějáké prestiže a image co ztoho auta vyzařuje.. Pro MĚ a pro pár dalších lidí kteří si ho ale na rozdíl ode mě koupí (mají prachy) Je mercedes E, audi A6 a BMW3,5 tuctový a obyčejný auto

Luxusní značku beru podle nějáké prestiže a image co ztoho auta vyzařuje.. Pro MĚ a pro pár dalších lidí kteří si ho ale na rozdíl ode mě koupí (mají prachy) Je mercedes E, audi A6 a BMW3,5 tuctový a obyčejný auto