Auto Vasich snu.....
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Auto Vasich snu.....
Aha tu citaci jsem nevidel nejak
a ta Alpina je opravdu pecka, jinak ten Safrane mel i jiny motor nebo upraveny to biturbo?

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
jestli to do dvou tri let budes mit tak se prijdu svezt:) vypada suprove 

- masterblaster
Ani nie skor ma zaujala ako time machinebóďa píše:
masterblaster: jé, delorean. ten má stejnej endžin jako já, akorát ještě stařičkej strašně slaboučkej
. zajímáš se o to auto nějak?
[/img]

ford mustang G.T.350 20th Anniversary 1984 5,0L 4V V8, T-top, M5
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi
http://www.eurooldtimers.com/cze/inzera ... n-dmc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Když už se o něm bavíte...

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Starý Mini je samo to původní a tyhle nový jsou pak "Mini 2" a "Mini 3".Jsou to ovšem úplně jiný auta a co do běžnýho užívání je nelze srovnávat.Jinak já osobně je rozděluju na "starý Mini","nový Mini" a "to úplně nový Mini".Sova píše:A já si vždy myslel že jednička je tohle a vše ostatní už jsou jen kýčovité kopie

✠Luftwaffle✠
klidně, fakt ji chci a pokud se ceka a hleda, tak se da koupit celkem rozumně. to auto je pro me zajimavy z toolika duvoduRedrik píše:jestli to do dvou tri let budes mit tak se prijdu svezt:) vypada suprove

jo, s tim souhlasim. na to, jak to vypada, tak 136 PS je dost směšnejchmasterblaster píše:Ani nie skor ma zaujala ako time machinebóďa píše:masterblaster: jé, delorean. ten má stejnej endžin jako já, akorát ještě stařičkej strašně slaboučkej
ale auto pekne. . . Ale vraj to auto nebolo nejake terno, bola to vraj dost nepodarena zalezitost.

Co mi přijde zajímavý, tak je ta nerezová kastle, i když je to "jen" zvenku (zbytek - "rám" je obyčejnej). Už mě to napadlo dřív, proč se vlastně nedělaj kastle z nerezu? Jasný, bylo by to drahý, ale u dražších aut by se to mohlo dělat ne?
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Hmotnost?bóďa píše:klidně, fakt ji chci a pokud se ceka a hleda, tak se da koupit celkem rozumně. to auto je pro me zajimavy z toolika duvoduRedrik píše:jestli to do dvou tri let budes mit tak se prijdu svezt:) vypada suprove. a líbila se mi už od malička
![]()
jo, s tim souhlasim. na to, jak to vypada, tak 136 PS je dost směšnejchmasterblaster píše:Ani nie skor ma zaujala ako time machinebóďa píše:masterblaster: jé, delorean. ten má stejnej endžin jako já, akorát ještě stařičkej strašně slaboučkej
ale auto pekne. . . Ale vraj to auto nebolo nejake terno, bola to vraj dost nepodarena zalezitost.
. takze majitele tam dost casto davaj aspon 24v z citroen xm nebo to turběj podle R25, A610 apod. nebo jsem videl i predelani na biturbo. Cetl jsem, ze DMC udelalo i dve "seriovy" biturba a na jednom ceskym foru jsem cetl, ze jedno z nich je dokonce nekde v cechach.
Co mi přijde zajímavý, tak je ta nerezová kastle, i když je to "jen" zvenku (zbytek - "rám" je obyčejnej). Už mě to napadlo dřív, proč se vlastně nedělaj kastle z nerezu? Jasný, bylo by to drahý, ale u dražších aut by se to mohlo dělat ne?
KEHO rennsport
To mě taky napadlo, ale opravdu je nerez o tolik těžší než obyč plech, aby nebyla vhoudná? Nikde na netu jsem to bohužel nenašel...
- Květoslávek
ano,napsal jsem ala S1....petivál turbo (udelanej v opravdové spolupráci porsche):) k tomu porsche turbo kola z 911 993:)matt píše:SPEEDY
RS2... (2,2 T)...Byla vždy kombi
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi 
Go HARD or Go Home!!!

Go HARD or Go Home!!!
Ten nerez trochu delal neplechu i u DeLoreanu - napriklad u predni kapoty se pry nekdy stavalo, ze praskaly, proto se ta kapota behem produkce i menila. Ma se za to, praskala od mista kde bylo vybrani pro kryt hrdla nadrze, tudiz se to zrusilo a pro tankovani se pak musela otevrit cela kapota. Celkove vzato nerez jako takovy radsi praska nez aby se jen deformoval, coz by dneska asi delalo potize pri crashtestech. Navic DMC-12 ma podvozek castecne z kompozitu, takze lidove receno pri havarii to auto skutecne "rozstipate".bóďa píše:klidně, fakt ji chci a pokud se ceka a hleda, tak se da koupit celkem rozumně. to auto je pro me zajimavy z toolika duvoduRedrik píše:jestli to do dvou tri let budes mit tak se prijdu svezt:) vypada suprove. a líbila se mi už od malička
![]()
. takze majitele tam dost casto davaj aspon 24v z citroen xm nebo to turběj podle R25, A610 apod. nebo jsem videl i predelani na biturbo. Cetl jsem, ze DMC udelalo i dve "seriovy" biturba a na jednom ceskym foru jsem cetl, ze jedno z nich je dokonce nekde v cechach.
Neuspesny bylo z vicero duvodu. Irove kvalitu vyroby dost flakali, DeLorean byl co kus, to original. Navic ten motor moc parady neudelal, auto nemelo dynamiku (pro DeLoreany v navratu do budoucnosti filmari taky ty auta upravili - dali do nich motor z nejakyho Porsche).
Ale stejne ho chci

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
ok, díky, to zní rozumně
jinak ja jsem se o nem trosku neco dozvedel jen diky tomu, ze porad hledam nejake moznosti uprav meho PRV motoru
docetl jsem se, ze nekdo nasel ve stodole kompletni zarizeni fabriky na DeLorean a ze je možný nebo se dokonce vyrábí znovu buď stejně nebo s možností nějakejch úprav, hlavně asi s jinym motorem. Vyrábí se nebo je tu jenom ta možnost? Zní to docela zajímavě

jinak ja jsem se o nem trosku neco dozvedel jen diky tomu, ze porad hledam nejake moznosti uprav meho PRV motoru

docetl jsem se, ze nekdo nasel ve stodole kompletni zarizeni fabriky na DeLorean a ze je možný nebo se dokonce vyrábí znovu buď stejně nebo s možností nějakejch úprav, hlavně asi s jinym motorem. Vyrábí se nebo je tu jenom ta možnost? Zní to docela zajímavě
- zac.je.toho.loket
- Kontaktovat uživatele:
Zonda R je hardcore. Clarkson z ní vlastně nebyl moc vodvařenej 

"The spirit of revolution will never die"
tak mezi auta snů který u snů zůstanou bych asi dal tyhle krasavce ...

http://www.sybarites.org/wp-content/1532504d.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

nebo tady dva kombíčky
http://up.autotitre.com/forum/up/f48koenig_hsbp4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

jinak většina ostatních se dá koupit když se člověk bude snažit, makat a nečekat, že mu všecko spadne do klína

http://www.sybarites.org/wp-content/1532504d.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

nebo tady dva kombíčky
http://up.autotitre.com/forum/up/f48koenig_hsbp4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

jinak většina ostatních se dá koupit když se člověk bude snažit, makat a nečekat, že mu všecko spadne do klína

Cuisine: Co to je za cinskej range rover?
http://www.facebook.com/djdoemixx
Jak uz to sem nekdo daval... Nissan R34 GT-R Z-tune NISMO..
Tohle je auto cislo jedna (bez jakehokoliv omezeni)
Tohle je auto cislo jedna (bez jakehokoliv omezeni)
- Přílohy
-
- nissan_2005-Nismo_Skyline_R34_GTR_Z_Tune-003_1.jpg (29.8 KiB) Zobrazeno 2193 x
TOYOTA LANDCRUISER PRADO
mě by zajímalo, jestli by na R34 někdo přišel, aniž by viděl F2F
už tady padla tolikrát...

...
Ve stodole myslim nikdo nic nenasel, veskere zasoby nahradnich dilu a vybaveni ma DeLorean USA, ktery nabizi cely novy auta a renovaci starych.bóďa píše:ok, díky, to zní rozumně![]()
jinak ja jsem se o nem trosku neco dozvedel jen diky tomu, ze porad hledam nejake moznosti uprav meho PRV motoru![]()
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
já jsem F2F nevidělJord píše:mě by zajímalo, jestli by na R34 někdo přišel, aniž by viděl F2Fuž tady padla tolikrát...

mozna jsi ta vyjimka potvrzujici pravidloblázen píše:já jsem F2F nevidělJord píše:mě by zajímalo, jestli by na R34 někdo přišel, aniž by viděl F2Fuž tady padla tolikrát...
to auto mě zajímá mnoho let

R6 twin turbo + V10 + V12
nebo dlouho predtim hral gran turismo 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
určitě ne
jen dlouho předtím vlastnil jiný nissans tak sem o tomhle už věděl dávno.. 

U "nas" v nekterejch bazarech to vypada takhle, takze to je jednoduchy se nakazit.. Uz jsem s jednim i jel ale byla to R32 GT-R..

- Přílohy
-
- K640_DSC00090.JPG (45.02 KiB) Zobrazeno 2029 x
TOYOTA LANDCRUISER PRADO
..
- Přílohy
-
- K640_DSC00091.JPG (48.89 KiB) Zobrazeno 2017 x
TOYOTA LANDCRUISER PRADO
jojo, u klokanu to takhle vypada... 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Bentley DominatorDOEMIXXX píše:Cuisine: Co to je za cinskej range rover?
u mě

vr6 storm...

a na takové to domácí žvýkání BMW X5

vr6 storm...
a na takové to domácí žvýkání BMW X5
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325