VW hrůza. Zepředu není poznat jestli je to Phaeton nebo Polo a to uchycení zadního víka převzali z nějakýho 20 let starýho auta... To k VW vůbec nesedí
Nepřekáží ty držáky víka kufru při zavřeném víku? Docela bych řekl, že by i mohly Jinak tenhle "nový styl" VW se mi nějak nelíbí.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Já mám aktuálně s korejci dost mizernou zkušenost.. Tchána mi nedávno sdělil, že se mu po 2letech v ceedu drobí pás.. Prej no toje divný..ve škodovkách s emi to nikdy nestalo a to jsme je měl třeba i 8let. No dodávat že se nedrobí ani v těch co jim je 30cet dodávat nebudu
Naposledy upravil(a) tholis dne 25 led 2011 10:55, celkem upraveno 1 x.
tholis píše:Jak někdo může hyundai považovat za auto A ještě to myslet vážně Flanel zklamal si mě, do teďka jsem tě bral jako člověka co má přehled a ví že v koreji se auta nevyrábějí To mi připomíná údiv tchána, že se mu po 2letech v ceedu drobí pás.. Prej no toje divný..ve škodovkách s emi to nikdy nestalo a to jsme je měl třeba i 8let. No dodávat že se nedrobí ani v těch co jim je 30cet dodávat nebudu
zajímavý to je, protože Ceed i škodovka mají stejného dodavatele pásů Ono už dnes neplatí, že když je auto korejské značky, že pochází odtamtud a vše z čeho je udělané je koreiské. Možná bychom se divili, kolik věcí z číny má v sobě škodovka
Starter: JJ ty špičky jsou jak od nějakého vesnického tunera VW konečně pochopilo jaký cílový zákazník si kupuje passata
X-ray: Teď si mě dostal a věřím že je to i pravda ohledně dodavatele. Ale ono to není jen o pásech, ale o jejich uchycení, o tom po čem kloužou po cestě z B sloupku atd. Moc jsem to nezkoumal, ale může to být i hrubým plastem v tunýlku, ze kterého pás vyjíždí.
Tholis: já nemám nic proti žádné značce. každá značka a výrobce má své pro a proti. a spousta aut je hezkých, například CRUZE se mi i líbí ale prostě bych si ho nikdy nekoupil to je jako kdybych chtěl olprana, ale protože na to nemám, koupím JOKO v tescu.
A akorát jsem lehce alergický právě na ty urpuťáky, kteří preferují pouze tu nebo tu značku, nebo třeba xrayův podpis... To se pak vždy rád pohandrkuju
S těma motorama 1,2 turbo a nevim co vsechno se posrali v soudni síni kreténi
Flanel: Já moc korejce nemusím, ale vyloženě na ně plivat nechci, bohužel tu je pár lidí kteří to dělají mým směrem tak se pak dost vymezuji na úkor jejich aut.. Z toho co píšeš jsme na tom podobně.
Výroba drahá, nic to nevydrží, běžně se při 40-60tis. trhá rozvoďák a potká se motor, überkvalita, zaplať pán Bůh, že to snad skončí. Nicméně taky mě to vůbec nebere.
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
bych chtel vice fotek toho Sprintera co je na posledni fotce vzadu ... prosim....
taky si s nim jel?
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
založil si s.r.óčko v s.r.óčku a ete si bude stěžovat...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Musím uznat, že korejci byli ve vývoji nic moc a jejich auta většinou stály za prd ale doba se mění Nejsem zastánce jedné jediné značky ale nejmenovaní jedinci mají divné úvahy... Já mám 9 let staré auto a tholis: posral by ses z toho, v jakém je stavu.. nechci nic chválit ale akorát mám mrdnutý podběh a sem tam čmárance na laku, běžné nedostatky. Za 2 roky jsem řešil jenom setrvák se spojkou (ze Santa Fe CRDi, Hyundai Ráj tomu dal perlu). Akorát ta ufo spojka, která tam neměla co dělat mi odešla a jen proto, že s tím jezdím každý den jak utržený tak prostě nevydržela nápor. Chtěl jsem coupé prodat ale nemám důvod. Já jsem měl rád i německé vozy ale chování a jednání majitelů mi je proti srsti, pak vzniká i nechuť vůči těm autům, které bohužel za nic nemůžou... Proč lidé mezi sebou takhle bojují? Tohle samé jsme s kámošema řešili v USA když byli strany buď import nebo domestic. To byly války a dokazování kdo je lepší. Já byl vždy na straně těch, na které se ukazuje, ať to je import v US či u nás auta mimo koncern. Zvláštní, že v reálu se každému moje auto líbí a přivede je to k tomu aby měli taky Hyundai...Je třeba někdy opravdu zažít pořádnou zkušenost s autama a né plácat jak staré babky.
Stanley: To že se o své auto staráš tě jen šlechtí. Já si myslím že by ses taky posral kdyby si viděl stav mého auta. U mě nefunguje jen spojka klimatizace. Třeba většinu dílů podvozku má u mě najeto 6tis km. Co se týká laku je rozleštený a bez výrazného škrábance.. Auto nemá čip a není vylítané, jediné co mu škodilo, bylo denní dojíždění Brno-Praha což odnesl podvozek..ten jak jsem psal je vyřešenej. Všechny chybi na VAGU jsem vyřešil. Teď ještě na jaře vytepuju interiér a zajdeš si asi sám na WC. Co se týká toho že jezdíš a nešetříš své auto... Na to ti řeknu že já s ním denně jezdím slušně a naopak ho šetřím. Projedu se jen občas aby nezlenivěla, ale asi jsem jinej a nevidím důvod ho neustále trápit. Navíc čím častěji prasíš tím více se zvyšuje pravděpodobnost průseru.. Jinak tu válčím s Bigpapou ohledně Opelu a s chossem si o něm v klidu pokecám a obdivuju ho za to jaké má krásné auto.. špičkuju se tu s X-rayem a přitom kecám se Zemim o japoncích dokonce s emi ten ufo-civic vždy líbil a rád bych si ho někdy pořídil.. Jak říkám auta mi nevadí. Vadí mi jak je někdo bezmezně vychvaluje aniž by měl soudnost. Já o fábii nikdy netvrdil něco co není..
Naposledy upravil(a) tholis dne 25 led 2011 15:37, celkem upraveno 1 x.
sparco-ikaros píše:Jsem divný když se mi to líbí ???
Jsem rád že nejsem sám
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek