První otázka: NE. Zapojit to sice můžeš ale jen tak, že ti jeden kanál potáhne ty dva repráky a druhý subwoofer. Udělat se to dá bez nebezpečí poškození ale je to špatně. Těmi dvěma repráky dost zatížíš ten jeden kanál (nebo podstatně snížíš jeho výkon), výkon druhého kanálu pro subwoofer bude velmi pravděpodobně tragicky malý.
Kup si místo 2ch zesíku čtyřkanál. Bude mít trochu menší výkon než 2kanál stejného výrobce ze stejné modelové řady. Výkon ale bude při správném výběru dostatečný. Co je podstatné je to, že na přední kanály 1 + 2 zapojíš dva přední reproduktory, na můstek zadních kanálů 3 + 4 zapojíš subwoofer. Zadní repráky budeš pohánět rádiem. Co dál je pro tebe asi podstatné je to, že cena 4ch zesíku bude hodně podobná 2ch esíku stejného výrobce ze stejné modelové řady.
Přesvěč se tady:
http://autoaudio.wsc.cz/Amps/fr0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten Kenwood je určitě použitelný. Zvlášť když, jak se zdá, válčíš s penězi. Zapojit to půjde v pohodě ale ideální to není. Chtělo by to rádio se dvěma páry RCA výstupů. Ještě jedna věc by mi dost podstatně vadila. Vzhledem k cenové kategorii uvedené sestavy se dá mluvit o velmi běžném poslechu. Tahle sestava nemá nic společného s hifi ani s audiofilním poslechem. Pro mně je to negativum ale to není důležité. Co, podle mého názoru důležité je ... komprimované formáty mají citelně horší kvalitu zvuku než lossless formáty nebo CD formát. Protože si ale sestava nedělá ambice na audiofilní poslech přímo se nabízí poslech MP3 formátu a tady vidím hrubý nedostatek v tom, že to rádio nemá USB ani SD slot. Osobně bych toho Kenwooda z uvedeného důvodu nekoupil. Můžeš sice využít AUX vstup ale neřekl bych že je to ideální. Pokud chceš nakupovat na webu odkud jsi dal odkaz na Kenwood vybírej mezi Pioneery. Rozhodně nejsou horší než Kenwood a v podobné ceně dostaneš i USB. Pokud by ti nějakým nedopatřením nebyly jasné výhody USB rád je já nebo někdo jiný vysvětlí.
Pokud bys u mně nakoupil 4ch zesilovač, reproduktory, subwoofer a kabeláž můžu dodat rádio JVC KD-R411 za 1700,- Kč.