Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Už nemusíš, koukal jsem tady do jiného tématu a JRD tam dával fotky, je to schovaný v tom náboji a v podstatě vidíš jen ze zadu svorkovnici.Takže bych musel pak shánět náboj a na to kašlu, to radši vezmu komplet pokud se zadaří, nespěchám na to...
dneska sem po dvou mesicich složil motor kam se davala nova spojka,menily vsechny kapaliny a delali komplet novy napravy tak sme se zajeli podivat po dlouhy dobe ven
a pak zase zpátky a pokracovat v zimnim spánku, jeste mame pred sebou spoustu prace
Kdyz uz bych se vracel ke stare dobre parte, tak jedine to co jsme s MiniMikem, Velbloudem zakladaly pred 4mi lety - Corsa, priznam se, ze jak jsem mel B, tak bych chtel zkusit C a za dva tri roky koupit D Ale vse je ve hvezdach nechame se prekvapit
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly