Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
u okty byly za příplatekChosse píše:Ale Gol by je mělprotože je Vw
Nebudu teď mluvit konkretně k tobě, protože jak jsem koukal na projekt tak Mazda je pěkná, ale spousta z aut například pro amaterské soutěže (rallyecup a hlavně auta pro "hobby kopce" atd.) mají ten rám spíš nebezpečnej než cokoli jinýho, už jsem viděl pár "domácích" rámu, kterým se třeba dveřní výztuhy zlomili dovnitř do prostoru posádky..hezkej pohled to teda není......Jirka.Kolouch píše:Ještě k té Octavii WRC... A mně se každý diví, že chci z Mazdy dělat tak nepraktické autoŽe budou místo zadních sedaček a po celém autě jakési "přiblblé" trubky
hlavně jirko kolouchu pokud si dáš do auta rám tak bys měl jezdit i v helmě třeba pro rohlíky, to sem zvědavej:DTead píše:Nebudu teď mluvit konkretně k tobě, protože jak jsem koukal na projekt tak Mazda je pěkná, ale spousta z aut například pro amaterské soutěže (rallyecup a hlavně auta pro "hobby kopce" atd.) mají ten rám spíš nebezpečnej než cokoli jinýho, už jsem viděl pár "domácích" rámu, kterým se třeba dveřní výztuhy zlomili dovnitř do prostoru posádky..hezkej pohled to teda není......Jirka.Kolouch píše:Ještě k té Octavii WRC... A mně se každý diví, že chci z Mazdy dělat tak nepraktické autoŽe budou místo zadních sedaček a po celém autě jakési "přiblblé" trubky
345/35 R15mathias22 píše:zajimal by me rozmer tech zadnich pneu!jinak krasny supersport...
To asi nepůjde, protože Milosh jede přes Ufona a musel by dlouho čekat než mu ta stránka naběhne.Butcher píše:Chlapi vazne nechcete zmenit limit velikosti pro fotky?Co ja vim...treba by to slo jen pro tohle temaVsechno to zmensovat je
![]()
No prave!Driv to tu tak bylo...kdo dal fotku pod 1600x1200 byl looser at byla sebelepsiX-Ray píše:....Taky bych byl pro větší rozlišení. Některý fotky jsou pěkný a byly by pěkný na ploše.
hlavně, když tu kdysi miloš prohlašoval, když přehazoval fórum tušim na min. 1024x768 nebo házel větší fotky, tak že kdo nepoužívá min. todle rozlišení, tak je looser a dneska to sám drží na looseroviX-Ray píše:To asi nepůjde, protože Milosh jede přes Ufona a musel by dlouho čekat než mu ta stránka naběhne.Butcher píše:Chlapi vazne nechcete zmenit limit velikosti pro fotky?Co ja vim...treba by to slo jen pro tohle temaVsechno to zmensovat je
![]()
Jinej důvod neznám, Dokonce i na mobilu mi to nabíhá celkem svižně a jestli má někdo nízkej FUP, tak ať témata kde je hodně obrázků vynechává a prohlídne si je až doma na pevným připojení....Taky bych byl pro větší rozlišení. Některý fotky jsou pěkný a byly by pěkný na ploše.