KOLA OZ
Hoď foto - dělalo se více druhů, OZ vyrábí kola už pár let
Bohužel většinou ty šrouby jsou takový atyp, že nezbývá nic jiného než si ten klíč vyrobit nebo koupit origo. Já jsem taky dělal klíč na 3dílné Speedline a fungoval 100% 

real tuning by Taboo
Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,

http://www.enaradi.cz/detail.php?znacka ... f&strana=1
něco takového by snad mohlo být
Chtěl jsem detail šroubu né kola i když vypadá super a byla by škoda se s ním nepochlubit
Snad jsem na to obrázku správně spočítal, že je to 12-tihran. Na to shopu najdeš snad ten správný rozměr a když ne tak alespoň název klíče po kterém se máš ptát a pak už je to sranda. Nejhorší je, že někteří výrobci kol si udělají atypické rozměry například šroub na klíč 9,5mm a jestě třeba nějaký torx a pak se to prostě sehnat dá jen těžko - pak je ještě varianta hledat v US nebo UK rozměrech (palcových). Nebo prostě koupit od výrobce jak jsi zmínil.
něco takového by snad mohlo být

Chtěl jsem detail šroubu né kola i když vypadá super a byla by škoda se s ním nepochlubit

real tuning by Taboo
Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,

Re: KOLA OZ
Nabízím rozšroubování nebo sešroubování OZ kol.
500,-úkon/4kola.
Most. tel. 777124230
(ořechy nepůjčím, sorry)
500,-úkon/4kola.
Most. tel. 777124230
(ořechy nepůjčím, sorry)
téma je šest let starý......
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
ja si nane klič delal sam z každe strany je jiny rozmer a baha ja tam mel šrouby s lichim počtem vystupku a takove kliče se standartne nevyrabi jinak co se rozebrani tyče pokud je zameniš nemelo by to ničemu vadit ja si kola překladal tak aby mi vyhovovalo etečko a limce byli podle meho.jinak baha při skladani tech kol zadny brutalni utahovani jinak tema je sice stare ale třebas nekdo bude řešit stejnej problem i poletech tak se muže podivat
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje