Folie vs. STK
Folie vs. STK
Dnes mi bylo přejímacím technikem v servisu řečeno, že pokud pojede na technickou a budu mit na předních, zadních bočních a zadním skle folie tak nemusím bez kartičky projít. Je to pravdivé tvrzení??? Potom ještě něco říkal o absenci katalyzátoru a světlé výšky auta..... tak sem s jasnýma odpověďma díky
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- creater
- Kontaktovat uživatele:
Re: Folie vs. STK
do zadního a zadních bočních je mu kulový, můžeš je mít zatlučený třeba překližkou, pokud máš dvě venkovní zrcátka...., přední boční pokud jsou z výroby tónovaná už s folií neuspěješ, musí být ze zákona minimální propustnost světla 75%, jiná věc je, že snad zatím to nemají jak změřit, takže kartičku a nálepky s atestem, že propustnost je 75% a nazdar bazar
na zadní žádnou kartičku neřeš, katalyzátor je na technický moc netankuje, na emisích jo, můžeš to zkusit katalyzátorem v peněžence, ad světlá výška- pokud máš k podvozku nějaký atest, podvozek je označen homologací a je schválen na typ auta a zapsán v TP tak nou problem, jinak další katalyzátor

"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
Jak bylo řečeno, zadní fólie ho moc trápit nemusí i když vím, že dost lidí i s tím má problémy, takže pokud je to možný, tak i dozadu nechat nalepit štítky no a předek byl řečenej, to ostatní netuším, proto k tomu nic víc nedodám 

Mitsubishi Colt CJ0 1.3 12V
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16
A na to si přišel jak?Všechno, co je pevně uchyceno na autě musí mít atest ... akorát se na zadních a zadních bočních neřeší stupeň zatmavení.creater píše:do zadního a zadních bočních je mu kulový, můžeš je mít zatlučený třeba překližkou, pokud máš dvě venkovní zrcátka...., přední boční pokud jsou z výroby tónovaná už s folií neuspěješ, musí být ze zákona minimální propustnost světla 75%, jiná věc je, že snad zatím to nemají jak změřit, takže kartičku a nálepky s atestem, že propustnost je 75% a nazdar bazarna zadní žádnou kartičku neřeš, katalyzátor je na technický moc netankuje, na emisích jo, můžeš to zkusit katalyzátorem v peněžence, ad světlá výška- pokud máš k podvozku nějaký atest, podvozek je označen homologací a je schválen na typ auta a zapsán v TP tak nou problem, jinak další katalyzátor
![]()
- Tweety_Road Punisher
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše majky. Vzadu se neřeší zatmavení, ale atest mít musí. Je to díl na autě.
Head of Road Punisher
http://www.roadpunisher.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Suzuki Swift cabrio
http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=116&t=73961
http://www.roadpunisher.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Suzuki Swift cabrio
http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=116&t=73961
creater píše:do zadního a zadních bočních je mu kulový, můžeš je mít zatlučený třeba překližkou, pokud máš dvě venkovní zrcátka...., přední boční pokud jsou z výroby tónovaná už s folií neuspěješ, musí být ze zákona minimální propustnost světla 75%, jiná věc je, že snad zatím to nemají jak změřit, takže kartičku a nálepky s atestem, že propustnost je 75% a nazdar bazarna zadní žádnou kartičku neřeš, katalyzátor je na technický moc netankuje, na emisích jo, můžeš to zkusit katalyzátorem v peněžence, ad světlá výška- pokud máš k podvozku nějaký atest, podvozek je označen homologací a je schválen na typ auta a zapsán v TP tak nou problem, jinak další katalyzátor
![]()
nic měřit nemusej,zatmavení bejvá uvedeno na ,,štítku,, autoskla a obyčejně už je 20 nebo 25%
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
neco malo o foliich zde - https://www.astra-g.cz/folie-zatmaveni-skel/" onclick="window.open(this.href);return false;
nemusi ? mam zatmavene okna vepredu s propustnosti 15% mam Atest a na stitku mam naspane propustnost 75% tak samo i na karticce jak to vyresi ?qpc píše:creater píše:do zadního a zadních bočních je mu kulový, můžeš je mít zatlučený třeba překližkou, pokud máš dvě venkovní zrcátka...., přední boční pokud jsou z výroby tónovaná už s folií neuspěješ, musí být ze zákona minimální propustnost světla 75%, jiná věc je, že snad zatím to nemají jak změřit, takže kartičku a nálepky s atestem, že propustnost je 75% a nazdar bazarna zadní žádnou kartičku neřeš, katalyzátor je na technický moc netankuje, na emisích jo, můžeš to zkusit katalyzátorem v peněžence, ad světlá výška- pokud máš k podvozku nějaký atest, podvozek je označen homologací a je schválen na typ auta a zapsán v TP tak nou problem, jinak další katalyzátor
![]()
nic měřit nemusej,zatmavení bejvá uvedeno na ,,štítku,, autoskla a obyčejně už je 20 nebo 25%
HONDA CIVIC 8G
- phaeton_esc
asi záleží jak která STK a jak kterej technik, mám 95% zatmavení na zadních bočních, atest žádnej a nikdy sem s tím neměl problém (v Litoměřicích)
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
STK jsou úplně o ničem, jde o buzeraci PČR 

znamky mam a neřeim to momentálně
kartička už několikrat u PČR prošla a tak teď je na řadě něco uplně jiného 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
skus na technickou přijet se staženýma oknama, mně se to osvědčilo
Ještě bych chtěl zkusit i čelní okno, ale jen velmi slabě......nemám rád světlo

Ještě bych chtěl zkusit i čelní okno, ale jen velmi slabě......nemám rád světlo

http://badmopar.blogspot.com/
I don´t wanna be a product of my environment.
I want my environment to be product of me.
I don´t wanna be a product of my environment.
I want my environment to be product of me.
Teď jsem byl na technický a technik mě nechtěl s folimea vpředu pustit. Řekl že se uvidíme až to strhnu a odešel. Ale nálepku jsem dostal a na prohlášení taky nic napsáno nebylo
Asi čekal jestli dostane něco do kapsy 
Jelikož jsem s tim trochu počítal zkusil jsem okna stáhnout dolů ale technik si je vytáhl ještě dřív než vůbec nastartoval ...

Jelikož jsem s tim trochu počítal zkusil jsem okna stáhnout dolů ale technik si je vytáhl ještě dřív než vůbec nastartoval ...
Volvo V70 T5, "01, 252kW / 471Nm
bylo: Volvo S40 2,0t, "03, 150kW/320Nm
bylo: Volvo S40 2,0t, "03, 150kW/320Nm
Pak jedině vytáhnout pojistky
Blbý je, pokud máš švihadla 

Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor