zahlazeni karoserie
zahlazeni karoserie
lidi potreboval bych na ax zahladit misto pro listu na boku auta je tak 4-5mm hluboka jak to udelat zavarit a zabrosit je moc prace a bojim se abych neznicil a kit aby nepopraskal jak to delate
- Peugeot.309
Re: zahlazeni karoserie
Jedině zavařit,ale jestli je to pro tebe moc práce,tak se na to rovnou vyser
Zavařit,zabrousit,zakitovat a nalakovat...kit ti popraská,na to je to moc hluboký

Peugeot 309 1.6 65kw - minulost
Peugeot 306 1.4 55kw - slouží rodičům
Renault Megane II -2.0 16V 99kw -současnost
Peugeot 306 1.4 55kw - slouží rodičům
Renault Megane II -2.0 16V 99kw -současnost
4mm bych možna rovnou zacinoval
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725
to si neumim dost dobre predstavit, me by se to urcite nepovedlo udelat peknou vrstvu cinu na tl. 4mm ale nerikam ze to nejdem1tv píše:4mm bych možna rovnou zacinoval

porsche 944
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
udelat salunk a vylejt olovem. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

jak se spoji cin s železem??? jsou to dva uplně odlišný kovyfiat12PMR píše:to si neumim dost dobre predstavit, me by se to urcite nepovedlo udelat peknou vrstvu cinu na tl. 4mm ale nerikam ze to nejdem1tv píše:4mm bych možna rovnou zacinoval

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
co praví odborný text:BIGPAPA píše:jak se spoji cin s železem??? jsou to dva uplně odlišný kovyfiat12PMR píše:to si neumim dost dobre predstavit, me by se to urcite nepovedlo udelat peknou vrstvu cinu na tl. 4mm ale nerikam ze to nejdem1tv píše:4mm bych možna rovnou zacinoval![]()
Pájení je metalurgické spojení materiálů stejného nebo rozdílného chemického složení pájkou mající teplotu tavení nižší než spojované materiály. Spoj vzniká vlivem adheze – přilnutí materiálů a částečně může vniknout i vlivem difuze – prolnutí částic. Pájené spoje se používají především v elektrotechnice a klempířství. Nástroj používaný k zahřátí pájky a pájení se nazývá páječka.
porsche 944
ach jo to jsem ale blbej, rok a pul jsem dělal ve fabrice kde se letovaly nárazníky na Mercedec W204 a nějak jsem si neuvědomil, že ty zinkovaný plechy byly letovavý mosazí......
(hnus, smrad, bordel ať žije poletující zinek) taky chci zahladit dveře, ale strýcovi se do toho moc nechce že se to prý zkroutí
a kdo to pak bude kitovat

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
mam zacinovany žlabky na střeše bylo tam tak tak 4mm a bez problemu drži to vic jak 3 roky ..rozhodne je to lepši než kit ..
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725
Takže zavařit, svár pocínovat aby nerezl a na to sklelnej kit a vše bude oki
Osobně teda jsem to dělal bez cínu a tak mi to zajímá kdo to testoval a jestli používáte nějakou kyselinu aby to lepe chytalo.

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
pajeci vodicka, da se normalne koupit v drogerii. jinak se da vyrobit- kyselina solna, do ktery hodis zinek v takovym mnozstvi, aby se nasytila, prestala varit.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

A je to stím lepší?Moc se mi nechce věřit tomu že ten cín fakt držíAR166 píše:pajeci vodicka, da se normalne koupit v drogerii. jinak se da vyrobit- kyselina solna, do ktery hodis zinek v takovym mnozstvi, aby se nasytila, prestala varit.

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
musis plech poradne prohrat. nejakym silnejsim pajedlem.. např. 190/380W
- Přílohy
-
- 526_1_s.jpg (5.73 KiB) Zobrazeno 3031 x

Takže pořádně prohřát nakapat kyselinu a zalít cínem a vše bude oki?
Vyser se na to vraž tam to co tam má bejt a máš pokoj
Jinak já mám zavařené kanály na střeše 4 roky kliky asi 6 let zadní víko taky žádnej cín tam nemám a žádnej problem.

Jinak já mám zavařené kanály na střeše 4 roky kliky asi 6 let zadní víko taky žádnej cín tam nemám a žádnej problem.
Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
- kucik
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to není lišta přes celé dveře,nebál bych se to zakitovat skelným kitem.Ten jen tak nepraskne.Je určenej na kitování i větších děr než 4mm,ale i na prorezlý místa.
mazda MX-6 coupe GD 2.0 16v - summer car
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
zkusil jsem si zavareni zlabku na strese a na dverich pred 7 lety na calibre a uz bych to nedelal. sice to nepraskalo, ale ta prace za to nestala. mraky kitovani a v miste pred zadnim kolem, kde je u calibry velka plocha, doslo prohratim k peknymu lavoru. plech se tam stahnul, propadl. 

- Přílohy
-
- 6010_1126916492977_1229105200_30475517_3764855_n.jpg (39.8 KiB) Zobrazeno 2840 x
-
- 6010_1126916412975_1229105200_30475515_4832508_n.jpg (75.31 KiB) Zobrazeno 2836 x

Ano to se skroutí já měl střechu taky skroucenou jako kráva.Jakmile začneš někde něco vařit tak se to holt hejbe no 

Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Jedině cínovat.Pokud jde o to jak spojit cín s plechem,používám před samotným cínováním tzv.cínovací pastu.Ta po zahřátí a následným rozetřením třeba hadříkem,vytvoří podklad pro samotný cínování.Jinak vše za použití propan-butanu.
Tímto způsobem to dělám již několik let včetně renovací veteránů do Rakouska a Německa a proti skelnýmu kitu nemá konkurenci.
Tímto způsobem to dělám již několik let včetně renovací veteránů do Rakouska a Německa a proti skelnýmu kitu nemá konkurenci.
Opel Calibra -zatím převrtaná C20XE-in progress: stavba kopie DTM. cca 400PS
- F.l.a.n.e.l.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše