?maRkus píše:kola menit nebudu, pokud se nekdy nesezene neco este vic nezkutecnyho

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
?maRkus píše:kola menit nebudu, pokud se nekdy nesezene neco este vic nezkutecnyho

No tak v tom pripade aspon neco opravdu zajimavyho teda...maRkus píše:beaver ja myslel spis nejaky stary japonsky nebo htn nebp tak neco

ale fujKein píše:Za to bych tě nepodmíněně odsoudil k nucenému doživotním ježdění v TDi!
no na garáži už se to probírá zaseRudi píše:bych mu prokopl dveře a upustil gumy, stojí jak kretén![]()
cha chááám_tsch píše:A to taky kvůli garáži?
Jinak jsi tady zapoměl to svoje cha cháá
zrovna jsme to řešiliFazeey píše:to je nějaký prťavý proti tý oktávce ne?
Caddy píše:hlavne proto, ze ho mas vyfoceny primo na zadek kolmo....kdz bude torchu sikmo, aby byl videt i bok, bude to lepsi)
-- 11. 02. 2011 17:59:02 --
a fotit s nateklyma bublinam,a se nevyplaci, to pak ty ameirky fakt vypadaji maly...mne se osvedcil nadhled, tam jsou obe auta videt ze stejneho uhlu a porovnani je mozne
Pajjoun píše:Na dýlku ta velikost Elda vynikne pěkně, ale ze předu vypadá Lupo jako pěknej macík.eiffelx píše:taky je mi to záhadný, ale podívejte se na lupo a eldorado...
a to je to eldo fakt velký. Seville je dost nízký karoserie, ale má dost nafouklý boky a je fakt dlouhá.

sry...já nechci urážet tvou práci....ale na těhle fotkách to tak vypadáTommís83 píše:lefi : pls co je HR uložení?
maRkus : thx
SPEEDY : nn ta tam ještě je, místo pro poloosu se určitě musí udělat, když chci jít níž, takle tj na spodním závitu, a kdo kruci řekl že mám JOM?
Dejv :já skoro celej loňskej rok makal na tom abych z toho šrotu co sem za 60 přivezl udělal auto v dobým stavu, a ty mi z toho uděláš cikanskou káru?
to fááákt potěší a motivuje