tholis píše:x-ray: není to prostě styl který se mi líbí..leštěný kola nejsou špatný, ale nemám povahu na to je mít v pucu..
No jestli tě nebaví kola každej den leštit, tak určitě nekupuj nějaké 15 a více paprsky a ještě v bílé barvě. Z toho se zblázníš Kdybych měl prachy na kola, tak určitě půjdu do těhle: (mají jen 16" a 18")
Nevím kolik si za ně říci. Nejlevněji se nová dají sehnat za 11tis bez poštovnýho. Jsou prý ve vynikajícím stavu tak představa je 6tis..ale klidně se domluvím. Cenu si nechám pro sebe.
tholis píše:Nevím kolik si za ně říci. Nejlevněji se nová dají sehnat za 11tis bez poštovnýho. Jsou prý ve vynikajícím stavu tak představa je 6tis..ale klidně se domluvím. Cenu si nechám pro sebe.
Speedline vypadaj celkem hezky.. Na Skodahome.cz se už začínaj oběvovat Fabie s Gigarama, zatím jsem tam vypozoroval 2, jednu GT a jednu RS.. Můžu říct že na reálný fotce taky nevypadaj špatně.. Tady pro inspiraci pár fotek převzatejch ze skodahome
Edit: Taky jsem se mohl podívat na druhou stránku, koukám že jdu s křížkem po funuse ale OZ suprová volba
S těma gigarama je to pěkný, ale bál jsem se že to bude jen módní vlna, bude to mít každej a pak to bude neprodejný.. OZ budou vždy top..
Nějak takhle to bude vypadat jen ta maska tam bude origo
Dneska jsem viděl ty tvá OZtka na Roomsterovi.... zajímavá kombinace celkem.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Mě se ta bíločervená smrt vůbec nelíbí. Kdyby to mělo aspoň zrcátka červený...Jinak kola jak už jsem psal jsou samy o sobě pěkné ale pořád sjem toho názoru, že ta bíla je zhnusí.