..:Oplí pokec:..
Re: ..:Oplí pokec:..
snad to nebude haló efekt v tom špatném směru....
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
TVL to je auto nebo UFO? Nechápu co je tohle za dobu....tohle už jsou auta bez duše......tohle OPC bude za 10 let ležet uplne na sračky nekde na vrakovišti........ 

Tak mi k Astre jeste pribyla Vectra B 1.8 16V
za chvili ji uvidite na inzerci 

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, to fakt nemáte nikdo ty zadní náboje ?
Nechce se mi to skrze to dávat na špalky... 

Není třeba...
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Něco pro pepu..... "prodám dily na kadett gsi,čelní sklo 300kč přední kapota gsi 300kč el zrcatka 200kč kus chladič 400kč prěvodovka f16 500kč f20 800kč zadní sport skoro nová červená péra 250kč kus digi tachometr 500kč zadní kotouče komplet včetně brzdičů a náboje a lanka ručky 700kč čiré zadní světla 1500kč křídlo gsi 300kč a jiné dily na gsi., mail: opeltuner@seznam.cz, telefon 606313300"
A udělej si kotoučovku vzadu

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- FubuTomas
- Kontaktovat uživatele:
Potrebuju motorLukin_GSi píše:Tak mi k Astre jeste pribyla Vectra B 1.8 16Vza chvili ji uvidite na inzerci

ex:Opel Calibra 2.0i 4x4
akt:BMW 525TDS E39
((( NÁHRADNÍ DÍLY OPEL CALIBRA )))
akt:BMW 525TDS E39
((( NÁHRADNÍ DÍLY OPEL CALIBRA )))
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, ale tam mi nepůjde udělat to rozšíření jak chcim.artty píše:Něco pro pepu..... "prodám dily na kadett gsi,čelní sklo 300kč přední kapota gsi 300kč el zrcatka 200kč kus chladič 400kč prěvodovka f16 500kč f20 800kč zadní sport skoro nová červená péra 250kč kus digi tachometr 500kč zadní kotouče komplet včetně brzdičů a náboje a lanka ručky 700kč čiré zadní světla 1500kč křídlo gsi 300kč a jiné dily na gsi., mail: opeltuner@seznam.cz, telefon 606313300"

EDIT : Haluz, vypadá to na komplet Gsi nápravu z Kadetta (šrouby k nábojům) s ABS což by bylo to do čeho bych šel

Není třeba...
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska v 5 se jedu podívat na nápravu
Má to asi borec co jsem od něj před pár rokama kupoval díly na shade 

Není třeba...
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mi podařilo sehnat úplně nové vstřiky na NEčko
uvidíme jestli bude nějaké změna až je nahodím
řekl bych, že asi ne. Na druhou stranu, nekup to za 125 Kč/kus 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě je nemám doma, ale jsou to tyhle
takže originál Bosch

- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Martty - tak ať ti to stříká
Já dneska jedu v 5 pro to
Je to za 16V se stabíkem a kotouče jsou porezlý ale tloušťka parádní, tak to asi hodím do zinku
snímač na ABS tam je taky a je to verze kotouč s nábojem v kuse (oddělené to měla Astra, že ?) Jak je to tam s výměnou ložisek ? Co je lepší ? 

Není třeba...
hele musis jeste nejak predelat rucku ne? myslim pri prechodu buben -> kotouc
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Mám to i s lankama
jen mě zajímá ta část uložení, myslím, že u Astry se musí měnit celej náboj, kdežto u Kadetta jen ložiska - myslím

Není třeba...
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera jsem koukal na 2 Calibry Turbo
Krásný LETka v tom a na jedné funguje 4x4 a na druhé ne ale kastle jako nová
Prej těch LETek má 6 ale neprodá 

Není třeba...
Tak když je nechce prodat, ať je věnuje
stačí mi to s funkční 4x4 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Pánové dotaz...kamarádka má Tigru 1,4 (nekomentovat) a v sobotu si takhle jede a auto najednou začalo zpomalovat a zpomalovat, nereagovalo prej vůbec na nic až zastavilo a chcíplo. Nesetkal jste se s tim někdo, ať nemusim dlouze pátrat co to může bejt? Benzínu je tam dost!
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
http://www.novinky.cz/auto/226346-opel- ... l?ref=boxE" onclick="window.open(this.href);return false;
Nová zafira
jednoznačně krásné auto a myslím, že se od serie nebude moc lišit
Nová zafira

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Pustil: podivej se na tigra club czech , tam bude reseni (a nekomentuju, mam to auto taky
)

Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
DOTAZ :
Kotvení zadních opěradel u Kadetta je nahoře na trny a dole je to u podběhu v "závěsu" a uprostřed je to v zasazeno v takovém plechu s kulatým výřezem.Zajímá mě jak to tam má být v obou místech usazeno - kov na kov a nebo tam má být nějaké plastové pouzdro které už tam nemám ? Případně kdyby měl někdo foto jak to má vypadat tak bych byl rád... Když mi tam někdo sedne tak po vrže a piští a zkoušel jsem různé věci (izolačka, hadice a vše se časem proklepe)
Kotvení zadních opěradel u Kadetta je nahoře na trny a dole je to u podběhu v "závěsu" a uprostřed je to v zasazeno v takovém plechu s kulatým výřezem.Zajímá mě jak to tam má být v obou místech usazeno - kov na kov a nebo tam má být nějaké plastové pouzdro které už tam nemám ? Případně kdyby měl někdo foto jak to má vypadat tak bych byl rád... Když mi tam někdo sedne tak po vrže a piští a zkoušel jsem různé věci (izolačka, hadice a vše se časem proklepe)

Není třeba...
Plastove pouzdro jsem mel v drzaku co spojuje obe casti sedacek dokupy, na krajich je jen takovy sroub s osazenim a podlozkou, kdyz ho dotahnes tak se nemuze hnout
spis to tuka oprostred, kdyz tam nikdo opreny neni

C20XE inside
C20XE inside
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Šroub je nahoře - ten tam mám... Spoj sedaček dole - tam mám asi ten problém... Takže leda to zkusit někde sehnat... 

Není třeba...
No vsak dole je taky sroub do toho podbehu prece.. tu sedacku drzi takovy L plech.. jedna strana drzi sedacku na 3 sroubech a na druhe strane je ten sroub s osazenim zasroubovany do podbehu.. zkusim Ti to vyfotit, jestli to pujde videt
C20XE inside
C20XE inside
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak dole mám jen čep na sedačce a v podběhu držák s drážkou... Prosím o foto všech těch kotvících bodů 

Není třeba...
ajo, u Kadetta je vlastne takovy cep, tu sedacku vyndas tak, ze ji vysunes nahoru ze.. i tak na tom cepu musi byt plastove osazeni.. Astra to ma vyresene lepe

C20XE inside
C20XE inside
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:

Není třeba...
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já se ti na to o víkend povívám na těch sedačkách, co mám v garáži... ale musíš mi to připomenout