Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
příspěvěk o výkvětu společnosti ale neni od bigmama 

11) "Citování zpráv" používejte prosím jen když je to nutné, aby se vědělo komu odpovídáte. V opačném případě prosím použijte jen "odpovědět na zprávu".
z cehoz plyne,pokud necituji,odpovidam na posledni prispevek,aspon takhle to chape vetsina uzivatelu s bezne vysokym IQ
z cehoz plyne,pokud necituji,odpovidam na posledni prispevek,aspon takhle to chape vetsina uzivatelu s bezne vysokym IQ
ale ty tu motáš citaci od bigmámy s mym příspěvkem o "výkvětu společnosti" do jednoho
řek bych,že se začínáš psychicky rozkládat 

ja bych rekl,ze se me jenom snazis chytat za slovicko,pritom moc dobre chapes,ze jsem ten prispevek jsem psal jako reakci na tvuj,i na BIGMAMU a ostatni,kteri prispechali se svoji analyzou me inteligence a dusevniho rozvoje
ale tady o něčí inteligenci ani duševnim rozvoji nebyla řeč,tak co tu řešíš? 

lérn tu ríd kámo 

a to je všechno?Víc toho nevyplodíš? 

na to,abych drzel krok s mistni konkurenci mam slabej model,hod mi do SZ kontakt na tvyho dýloše,treba to dozenu 

nedám,jsem lakomej
takze mam zbrousit vanu a ona pak bude hazet jiskry a budu borec?To musym hnet zkusyt a napysu to i kamosum na tuzynkforu,dik.Jsi fakt krutej 

Naposledy upravil(a) radek.1 dne 17 úno 2011 00:06, celkem upraveno 1 x.
dělej si co chceš ... mě seš víš kderadek.1 píše:takze mam zbrousit vanu a ona pak bude hazet jiskry a budu borec?To musym hnet zkusyt a napysu to i kamosum na tuzynkforu,dik.Jsi fakt krutej

Hezká fotka emerickýho japonce.Parkuješ taky přes min. přes dvě místa když máš tu emeriku ? 

Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
bohužel to neni tak velký jako Ajfelův "Mercedes"
ale žere to děti a przní štěňátka u silnic,to je hlavní
a jinak je to tak,že Mitsu prej vyráběj Amíci.To jsem právě nevěděl.Jsem rád,že některý ty Fauwé maniaci jsou tak světu znalý

a jinak je to tak,že Mitsu prej vyráběj Amíci.To jsem právě nevěděl.Jsem rád,že některý ty Fauwé maniaci jsou tak světu znalý

Naposledy upravil(a) biohazard dne 17 úno 2011 00:13, celkem upraveno 1 x.
to Mishivbushi je trikrat horsi,nez Renault,ten ma ve znaku jenom jednu pipinu,kdezto tohle 3
přesně a hlavně za tim nelítaj jiskry.Je to hroznej povl 

presne.Tak ty to vis nejlip,sam to uznavas v popisu

ne já nevim nic.Já se nechávám ovlivňovat davem proto chci jednou mít krásnýho Golfa,kterej líže asfalt protože jakmile to "nejiskří,je to o ničem" 

prave,ze se nechavas ovlivnit davem a proto nejsi ochotnej respektovat i jinej styl aut,nez jakej je tady na TF ve vetsine zastoupenej 
to,ze si tady delam prdel,neznamena,ze se mi nelibi i jiny auta

to,ze si tady delam prdel,neznamena,ze se mi nelibi i jiny auta
já respektuju jenom svojí maminku,ale jinak je mi jedno v čem si kdo jezdí ... ale to ti asi nedošlo 

to je o nicem 

toyota neni o ničem 

tou RZ tu 316i nezamaskuješ 

Paneboze je mi z vas na bliti.... kdyz se kur*a tak silene nudite tak si bezte vyhonit a ne tu prkat takovy hovna...
Zejtra tu rozcerime vody...
Zejtra tu rozcerime vody...

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
zajeď si na omw a vydejchej to 

na to tam máš málo modrý 

jinak pěknej vzorek ... vrahu