Butcher:Odkud že to teda jsi? Jsme to tady v tom flamu o degradování nějak nedořešili. Já to mám do Neředína cca taky 20.Ale tipuju, že z jiné strany...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Eiffel píše:kdyby si náhodou někdo myslel, že už neumím parkovat "normálně"
předek skoro čumí do silnice a zadek zabírá půlku chodníku, ale jinak stojíš dobře Holt s pěti (a něco) metrovým autem to není jen tak. Nemůžeš se zavděčit každýmu
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Eiffel píše:kdyby si náhodou někdo myslel, že už neumím parkovat "normálně"
předek skoro čumí do silnice a zadek zabírá půlku chodníku, ale jinak stojíš dobře Holt s pěti (a něco) metrovým autem to není jen tak. Nemůžeš se zavděčit každýmu
když oni ty místa dělaj pro angličáky
Někdy mám podobnej pocit, když s Acco (skoro 4.8m) zaparkuju vedle Chevy Matiz kterej je najetej kolama až na obrubník, tak můžu otevřít naplno zadní dveře a pohodlně vyndat malou ze sedečky
To Biohazard: Ty vyklápěčky jsou super Vždycky jsem chtěl mrkací auto. Škoda, že už je dnes nikdo nevyrábí
radek.1 píše:me se hrozne libi,jak tady podle dvou prispevku,vicemene ze srandy a z hecu dokazete utvorit perfektni zaver,ze jsem vykvet spolecnosti By pulka tohoto tuzingfora mohla delat z fleku psychouse
Celkem neni divu, kdyz prvni tri prispevky jsou jak od dementa.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Mě se líbí jak každej internet fighter-newbie začne okamžitě po tom co je poprvé rozstřílenej argumentama ostatních prohlašovat jak to vlastně nemyslel vážně,dělal si srandu,jen provokoval a kokoti jsou vlastně ti ostatní protože vůbec nepochopili jeho ženielně promyšlenou nadsázku.
hattori_hanzo píše:Řezníče to je tak úchylný,až je na tom něco zajímavýho...
Zejo Tohle je blba fotka, ale je to udelany peclive...naprosto symetricky a kdyz se na to divas kolmo z boku auta, tak to fakt vypada jako znak BMW....a co teprve kdyz se to roztoci
Lišta pod pravým světlem KO, to mi něco připomíná ale kola na něm vypadají nějak male.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Golf je náhodou za tu prajs luxusní, kola tydle zůstanou a pudou do růžova + růžový nálepky, auto se kupovalo s účelem aby hlavně byla vidět reklama A jaký hezký lišáci z toho lítaj
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!