do dneška rád vzpomínám na loňskou zimu kdy sem taky vlastnil bílou G3 pěkná, ať slouží
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
lefi píše:Trhy : až změníš názor na RSa tak dej vědět,GIII by padli
Čéče vůbec, to auto bude hlavně jako levná reklama po Praze a na vození voken, a růžový RSa by se na to moc nehodili....no i když Ty kola hlavně budou stát dvojnásobek co to auto, takže ty 14"ky z Lupa v Pink edition budou akorát Na utápění pěněz bude jiný auto
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Čéče vůbec, to auto bude hlavně jako levná reklama po Praze a na vození voken, a růžový RSa by se na to moc nehodili....no i když Ty kola hlavně budou stát dvojnásobek co to auto, takže ty 14"ky z Lupa v Pink edition budou akorát Na utápění pěněz bude jiný auto
zeptej se markuse za kolik jsou v nabídce myslim že je to levnější než ty z Lupa
BIGPAPA píše:
lefi píše:málo luxusních interiérů něco pro bigtatu at se muže kochat vw jednoduchostí
zeptej se markuse za kolik jsou v nabídce myslim že je to levnější než ty z Lupa
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Ty kola vypadají jako dědkovský styl na škodovkách a žigulech
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Děkuji, byla to vícemene náhoda, já už jednoho mám, uplně stejná metla.S tímto bude jezdit přítelka Nebo si to prostřídáme ještě nevím Každopádně jedno z mála aut, u kterého nemusím mít sedačky nadoraz a je za mnou dost místa