Zdravim ve spolek,
potřeboval bych sehnat nějaký SW na sledování pc s operačním systémem Win7. Klidně i warez. vice prosím do SZ.
Díky
PS: v práci mi někdo potají okupuje pc, tak potřebuju nejakej nástroj, jak se bránit.
pomoc s PC
Moderátor: Rudi
Re: pomoc s PC
jedna z variant - sezen si nejakej free keylogger...sice je to prasarna, ale zas poznas co tam kdo psal...
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme
A ty tam nemas heslo? Pokud ho nekdo z kolegu zna si ho zmen ne?
bohužel tento počítač pod heslem není a z nařízení majitele ani nemůže být. ve firmě jedem na 3 směny a můj pc se při mém odchodu vypíná. mám podezření, že některý ze zaměstnanců místo toho, aby pracoval, sedí na internetu! každý den je vymazaná historie a to je mi divný, protože já jí nemažu a ani to není v nastavení! potřebuju jen nějaký název programu, který instaluju a budu mít důkaz, že místo práce se tu sedí v noci na netu.prostě scháním nějakou free verzi nebo nějakej warez, ale aby to zase v pc nebylo poznat, že tam něco takovýho je. na stahuj a jemu podobným jsem nenašel nic, co by mi vyhovovalo......mám doma jen hlídacího psa, ale ten na win7 nefunguje.....
díky za reakce
díky za reakce
http://www.studna.cz/home-keylogger-fre ... -2724.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A je pochopitelne pro nej potreba pridat v Antiviru vyjimku, jinak bude PC kricet, ze tam mas spiona
A je pochopitelne pro nej potreba pridat v Antiviru vyjimku, jinak bude PC kricet, ze tam mas spiona

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
jeste me napadla jedna varianta...donyst z domu webku, zalepit diodu...nevzpomenu si ted na meno programu, musel bych pohledat, webku nekam schovat tak aby moc nebyla videt a program nastavit aby treba po minute posilal fotku na mail
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme
webku nemam, nejsem pocitacovej odbornik! jen potřebuju aspon název nejakýho programu pro sledování pc. a hlavne aby šel na WIN7!!!!!!!!!
to je treba problem si ji na dva dni pucit od nejakyho znamyho
to muzes rovnou namatlat klavesnici modrbou barvou ktera je nesmejvatelna z rukou...a budes mit jasno