...jen nemám starosti se "Sausforkem" jako ty

Moderátor: Dave0401
G3-Lower píše:Tak uz se asi prodalNevite za kolik prodaval Dave? S tiptronicem toho moc neni a kdyz tak za hrozne prachy
dřív bylo hodně práce, teď už toho tolik není, a ženskou to určo není michale. a kdybych řešil byt či dům, tak myslím, že tady nejsem vůbec.remix píše:flanel ja jen ze "driv" si tady tak moc nereagoval, ted mas tech prispevku pozehnane tedaale jinak jak pises, staci prace + reseni bydleni a na to TF uz fakt moc casu nezbyde..
bych mu to napsal hnedkaremix píše:Jojo taky sem mu to chtel napsat do inzeratu tady na TF, ale nechtel sem prudit
Pokud viník nehody ujel, utekl, nehlásí se k tomu, okamžitě kontaktovat PČR.-Jakub- píše:mám dotaz, teda hlavně na flanela: Včer sedím doma koukám na film a najednou rána... vyjdu ven a soused nevybral na té flašce venku zatáčku a naboural auta mého dědy odstavené na trávě u nás před domem.Je prasklý nárazník a asi výztuha na Thalii, felicie je na tom znatelně hůř. Problém je, že můj děda má Alzheimera. Auto má od roku 09 propadlou STK, je pojištěné, ale nemám od auta ani malý, ani velký TP (děda někde schoval a neví kde) Jak mám postupovat dál, když nemám podle čeho vyplnit protokol o nehodě? Co dál dělat? Auto do servisu nedostanu po ose, když nemá STK, STK neudělám s nabořeným autem.... co dál?
Mám super stolaře vedle servisu a je levný páč to má jako druhou práci k policajtováníDenis.GTI píše:lidi nevite o nekom kdo dela dvere do vestavnych skrini ? diky