Uploaded with ImageShack.us
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
rejty píše:jako rugbista neberu.ale fotky moc pěkné..obzvláště mne bere černobíla helma na tráve a svetla stadionu v pozadí!
rejty píše:já bych si to někdy i zkusil:).. ale kdyz vidim kolikrat v ty studentsky lize jak tam lítaj vzduchem..tak to sů někdy točky:D ja to pravě jeste na živo neviděl,tak k tomu mám zatim asik predsudky:) ale uvidíme:)zlomenej nos jim asi nehrozí:D
hochu ty jsi nějakej vyžranejrejty píše:pri mých 97 kilech![]()
![]()
jo to vim co to je kdyz se dva metraky srazej v plny rychlosti:DFilip:) píše:Šuchmátora znám no..Spoluhráč Jo to se mi líbí tenhle nápad rozšířit rugby..
Protože fotbal je pro baletky!
![]()
hele 97 to je ještě dobrý kluci tam maj i 120 a tak
já mám teda jen 80, ale tak taky jsem třičtvrtka
Zkoušet si něco v chráničích a hrát je o něčem jiným....Zeptej se Šrouba, Klona, co ti řeknou....Filip:) píše:Rejty ty hraješ rugby?za koho povídej..
(já slavia= mistři..
)
Americkej fotbal.. no mě se to moc nelíbí je to takový rozkouskovaný.. měřej se ty yardy a tak.. to mě nebaví.a hlavně to fakt nebolí.. zkoušel jsem si to v těch chráničích a najednou jsem vypadal 3x takovej.. ale necejtíš v tom nic
Já neberu lidi, kteří něco nezkusili, ani to neviděli a pak to neberourejty píše:jako rugbista neberu.ale fotky moc pěkné..obzvláště mne bere černobíla helma na tráve a svetla stadionu v pozadí!